estripses?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μαλάκες κορυφαίο θρεντ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sticky γρήγορα κι ενα τηλέφωνο στο Λιακόπουλο να του πουμε οτι τον κατατροπώσαμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
estripses?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μαλάκες κορυφαίο θρεντ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sticky γρήγορα κι ενα τηλέφωνο στο Λιακόπουλο να του πουμε οτι τον κατατροπώσαμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
λιγα πράγματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
estripses?![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
χρειαζεσαι ...αμερικανικη βοηθεια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
λιγα πράγματα...![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aRweI...eature=related
πρωταθλητης Ευρωπης
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
ta bar tis perioxis se sinergasia me tin troxea ,tous amerikanous ke tous....nefelimexoun frodisi gi afto oste na ...afxisoun tin kinisi tous!
alamin anisixite !idi omada apo to moto ine se...mistiki apostoli ti nixta sti mavili gia na tous xebrostiasoume akoma k an katastrepsoume to sikoti mas!xik!
![]()
![]()
και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση ότι αργεί να ανάψει σε σχέση με αυτό της ανόδου ... ο λόγος είναι ότι αργεί γιατί ανάβει πράσινο για τους πεζούς ... Έχουν κάνει την εξής μ@λ@κία ... Αντί να βάλουν το πεζοφάναρο πριν το στενό (δεν ξέρω πως λέγεται αυτός ο δρόμος που έρχεται από Ζωγράφου διασχίζει την β. Σοφίας και πάει προς Λυκαβηττό) όπου τα αυτοκίνητα που στρίβουν προς Λ. Αλεξάνδρας είναι σαφώς λιγότερα από εκείνα που στρίβουν προς Χιλτον , το έχουν βάλει μετά ... και όχι μόνο αυτό ... αλλά τα έχουν ρυθμίσει έτσι ώστε να μη λειτουργούν ταυτόχρονα (με κιτρινο να αναβοσβήνει για τα αυτοκίνητα) , για αυτό και αργεί !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79
Πολλές φορές κατεβαίνω την Β. Σοφίας προς κέντρο. Στην πλατεία μαβίλλη υπάρχει ένα φανάρι λίγο πρίν απο την "πρεσβεία". Μέχρι εκείνο το φανάρι συνήθως έχει μπόλικη κίνηση αλλα μετά απο αυτό το φανάρι η κίνηση έχει καθαρίσει τελείως. Κάθε φορά με πιάνει αυτό το φανάρι και έχω την εντύπωση οτι κρατά λίγο παραπάνω απο ότι πρέπει... μήπως είναι "τυχαίο" που δεν το έχουν "φτιάξει" ακόμα
Μπορεί να το φτιάξει ο Ομπαμα τώρα που εκλέχτηκε !!!