Αν θέλει το κράτος να τονώσει την αγορά ας μειώσει τον φπα στα είδη πρώτης ανάγκης κι όχι στα καγιέν
Αν θέλει το κράτος να τονώσει την αγορά ας μειώσει τον φπα στα είδη πρώτης ανάγκης κι όχι στα καγιέν
Guys, πληροφοριακά να σας πω ότι μίλησα το πρωί με κατάστημα της Suzuki για μια V-Strom 650 που ενδιαφέρομαι να πάρω και μου είπαν ότι με το νέο τέλος ταξινόμησης κερδίζεις περίπου 180 ευρό και αυτό θα ισχύσει κατά πάσα πιθανότητα από την Δευτέρα. Υπενθυμίζω ότι η μηχανή κοστίζει σήμερα 8000 ευρω.![]()
Μπας και ζείτε σε καμιά άλλη χώρα ρε παιδειά?
Νομίζεται οτι η Ελλάδα μπορεί να μειώσει φόρους όπου γουστάρει και να επιβάλει ότι φόρους γουστάρει?
Εδώ είμαστε ΕΥΡΩΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Και για να μειώσουμε το τέλος αυτό ΠΗΡΑΜΕ ΑΔΕΙΑ απο τις Βρυξέλες.
Που νομίζεται οτι βρίσκεστε στην Ουγκάντα?
Τα καινούργια κουτιά μας έλειπαν πάλι....![]()
μπα....Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Που νομίζεται οτι βρίσκεστε στην Ουγκάντα? [/B]
Εχουμε δρόμο ακόμα για να φτάσουμε σε επίπεδο Ουγκάντα......
Εδώ ο νόμος είναι ένας: ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Quantum
Guys, πληροφοριακά να σας πω ότι μίλησα το πρωί με κατάστημα της Suzuki για μια V-Strom 650 που ενδιαφέρομαι να πάρω και μου είπαν ότι με το νέο τέλος ταξινόμησης κερδίζεις περίπου 180 ευρό και αυτό θα ισχύσει κατά πάσα πιθανότητα από την Δευτέρα. Υπενθυμίζω ότι η μηχανή κοστίζει σήμερα 8000 ευρω.![]()
Δλδ για να καταλάβω η SUZUKI πληρώνη μόνο 360 ευρώ τέλη ταξινόμησης?Η τβ για 600 κυβικά είπα 900 ευρώ εκπτωση καλα΄δεν πιστευω αυτά που λέει η τβ αλλά η απόκληση είναι πολύ μεγάλη υπάρχει περίπτοση να μπορούμε να ενημερωθούμε από το υπουργίο μεταφορών?
Τα καλύτερα έρχωνται.........και ας αργήσουν......χαλάλη τους......
Ρε παιδια βοηθηστε και εμενα τον ασχετο!Αν για παραδειγμα ενα μηχανακι 600cc κανει 9500, το τελος ταξινομησης ειναι μεσα στα 9500 ή το πληρωνεις επιπλεον;![]()
Ε καλά τώρα...
Αν η 600ρα έχει πχ αξία 6000 (προ τελους ταξινόμησης) και το τέλος είναι 7% που λέω, σημαίνει ότι θα κερδίσουμε 3,5% χ 6000= 210 ευρώ
Οπότε τόσο που είπε η αντιπροσωπεία θα είναι περίπου το κέρδος.
O παραλογισμός στις απόψεις συνεχίζεται....
Μειώνει τις τιμες το κρατος και παλι βγήκαν οι "μoνιμος διαμαρτυρούμενοι" να πουν κατι.... οτι πχ θα μειωθεί περισσότερο στα ακριβα αυτοκίνητα παρα στα φτηνα
Το οτι η μείωση ειναι ποσοστιαία λιγο μετράει για τους προλαλήσαντες....
Ο αλλος λεει θελει αύξηση στις τιμες στα μηχανάκια μας και αυτοκινητα μας (καταναλωτικό αγαθο)... ωστε να προτιμάμε τα μεσα μαζικης μεταφορας. Και ολα αυτα σε ενα φορουμ μοτοσυκλετιστών που ειτε εχουμε αγορασει, ειτε θα αγορασουμε στο μελλον μοτοσυκλέτα (οι περισσότεροι απο εμας ΚΑΙ αυτοκίνητο)
Ελεος ρε παιδια.... ελεος δε ξερω τι αλλο θα ακούσω
Καποιοι ζουνε στη χωρα της θεωρίας και της "κουβεντας να γινεται".... δεν εξηγείται αλλιώς....
και καποιοι ειναι κοντοφθαλμοι γιωργη μου αλλα ουτε αυτο εξηγηται.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
O παραλογισμός στις απόψεις συνεχίζεται....
Μειώνει τις τιμες το κρατος και παλι βγήκαν οι "μoνιμος διαμαρτυρούμενοι" να πουν κατι.... οτι πχ θα μειωθεί περισσότερο στα ακριβα αυτοκίνητα παρα στα φτηνα
Το οτι η μείωση ειναι ποσοστιαία λιγο μετράει για τους προλαλήσαντες....
Ο αλλος λεει θελει αύξηση στις τιμες στα μηχανάκια μας και αυτοκινητα μας (καταναλωτικό αγαθο)... ωστε να προτιμάμε τα μεσα μαζικης μεταφορας. Και ολα αυτα σε ενα φορουμ μοτοσυκλετιστών που ειτε εχουμε αγορασει, ειτε θα αγορασουμε στο μελλον μοτοσυκλέτα (οι περισσότεροι απο εμας ΚΑΙ αυτοκίνητο)
Ελεος ρε παιδια.... ελεος δε ξερω τι αλλο θα ακούσω
Καποιοι ζουνε στη χωρα της θεωρίας και της "κουβεντας να γινεται".... δεν εξηγείται αλλιώς....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ξηγα μου τοτε να δω το φως το μακρινοΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και καποιοι ειναι κοντοφθαλμοι γιωργη μου αλλα ουτε αυτο εξηγηται.
Η τβ λεει μαλακιεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Tefikerwn
Δλδ για να καταλάβω η SUZUKI πληρώνη μόνο 360 ευρώ τέλη ταξινόμησης?Η τβ για 600 κυβικά είπα 900 ευρώ εκπτωση καλα΄δεν πιστευω αυτά που λέει η τβ αλλά η απόκληση είναι πολύ μεγάλη υπάρχει περίπτοση να μπορούμε να ενημερωθούμε από το υπουργίο μεταφορών?![]()
Σε μια μοτοσυκλετα 600cc το ΤΤ ειναι περιπου 300?-500? αναλογα το μοντελο και στα 1000cc απο 700?-950? οποτε υπολογιζεις το μισο απ'αυτα![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
σε μια τελματωμενη οικονομια και σε μια παγκοσμια κριση οικονομικη και μαλιστα ιδιαιτερα για τις αυτοκινητοβιομηχανιες βγαινει ενα φιρμανι που απλα προσπαθει να τονωσει ενα συγκεκριμενο κλαδο (ο οποιος τοσα χρονια θυσαυριζει).Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ξηγα μου τοτε να δω το φως το μακρινο
φαινομενικα λοιπον κατεβαζουν τις τιμες διευκολυνοντας μας αλλα ουσιαστικα δεν αυξανουν μισθους και συνταξεις για να μας διευκολυνουν επι της ουσιας.
με απλα λογια ετσι να μιλησουμε τη γλωσσα μας απλα λυπαινουν την αλυσιδα γιατι εχει αρχισει να μη γυριζει το γραναζι.το λαθος που κανουνε ειναι οτι βαζουνε βενζινη στο καρτερ και το τεποζιτο ειναι κενο.απλα δε ξερουνε βασικα πραματα για τις μοτοσυκλετες![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Φιλε μου το σύστημα μας καλως η κακώς ζει και δουλευει με το να κινείται το χρημα απο χερι σε χερι
Αν σταμάτησε να κινείται στο κλαδο που λες , ο έμπορας δε θα πουλησει, ο μαστορας δε θα μαστορέψει, το κρατος δε θα θησαυρίσει, ο μαγαζάτορας θα απολύσει κοσμο και ουτο καθ εξης τα γνωστά
Οσο περισσότερο κινειται το χρημα, τοσο περισσότερο θα υπαρχει και για σενα ... αν σταματήσει να κινείται ο πρωτος που θα τη πληρώσει εισαι εσυ, εγω και οι υπολοιποι που δεν εχουμε στο ηλιο μοίρα.
Οταν κινηται περισσοτερο, φυσικα περισσοτερο μεριδιο παει για τους πλουσιους .... νταξ το ξερω δεν ειμαι βλακας αλλα ετσι ειναι το σύστημα και δεκτες οι προτασεις σου ως προς την εναλλακτική του .... ειμαι ολος αυτια!
Δε μπορώ να καταλαβω γιατι πρεπει να το κανεις θεμα?