Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 76

Θέμα: Μειώνεται κατά 50% το τέλος ταξινόμησης των ΙΧ για ένα τετράμηνο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αν θέλει το κράτος να τονώσει την αγορά ας μειώσει τον φπα στα είδη πρώτης ανάγκης κι όχι στα καγιέν

Νέο μέλος
    Guys, πληροφοριακά να σας πω ότι μίλησα το πρωί με κατάστημα της Suzuki για μια V-Strom 650 που ενδιαφέρομαι να πάρω και μου είπαν ότι με το νέο τέλος ταξινόμησης κερδίζεις περίπου 180 ευρό και αυτό θα ισχύσει κατά πάσα πιθανότητα από την Δευτέρα. Υπενθυμίζω ότι η μηχανή κοστίζει σήμερα 8000 ευρω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Μπας και ζείτε σε καμιά άλλη χώρα ρε παιδειά?
    Νομίζεται οτι η Ελλάδα μπορεί να μειώσει φόρους όπου γουστάρει και να επιβάλει ότι φόρους γουστάρει?
    Εδώ είμαστε ΕΥΡΩΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
    Και για να μειώσουμε το τέλος αυτό ΠΗΡΑΜΕ ΑΔΕΙΑ απο τις Βρυξέλες.
    Που νομίζεται οτι βρίσκεστε στην Ουγκάντα?

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Τα καινούργια κουτιά μας έλειπαν πάλι....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Που νομίζεται οτι βρίσκεστε στην Ουγκάντα? [/B]
    μπα....
    Εχουμε δρόμο ακόμα για να φτάσουμε σε επίπεδο Ουγκάντα......

Εδώ ο νόμος είναι ένας: ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

... ....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από Quantum
    Guys, πληροφοριακά να σας πω ότι μίλησα το πρωί με κατάστημα της Suzuki για μια V-Strom 650 που ενδιαφέρομαι να πάρω και μου είπαν ότι με το νέο τέλος ταξινόμησης κερδίζεις περίπου 180 ευρό και αυτό θα ισχύσει κατά πάσα πιθανότητα από την Δευτέρα. Υπενθυμίζω ότι η μηχανή κοστίζει σήμερα 8000 ευρω.

Δλδ για να καταλάβω η SUZUKI πληρώνη μόνο 360 ευρώ τέλη ταξινόμησης?Η τβ για 600 κυβικά είπα 900 ευρώ εκπτωση καλα΄δεν πιστευω αυτά που λέει η τβ αλλά η απόκληση είναι πολύ μεγάλη υπάρχει περίπτοση να μπορούμε να ενημερωθούμε από το υπουργίο μεταφορών?
    Τα καλύτερα έρχωνται.........και ας αργήσουν......χαλάλη τους......

Ρε παιδια βοηθηστε και εμενα τον ασχετο!Αν για παραδειγμα ενα μηχανακι 600cc κανει 9500, το τελος ταξινομησης ειναι μεσα στα 9500 ή το πληρωνεις επιπλεον;

Παλαιό μέλος
    Ε καλά τώρα...
    Αν η 600ρα έχει πχ αξία 6000 (προ τελους ταξινόμησης) και το τέλος είναι 7% που λέω, σημαίνει ότι θα κερδίσουμε 3,5% χ 6000= 210 ευρώ
    Οπότε τόσο που είπε η αντιπροσωπεία θα είναι περίπου το κέρδος.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    O παραλογισμός στις απόψεις συνεχίζεται....

Μειώνει τις τιμες το κρατος και παλι βγήκαν οι "μoνιμος διαμαρτυρούμενοι" να πουν κατι.... οτι πχ θα μειωθεί περισσότερο στα ακριβα αυτοκίνητα παρα στα φτηνα

Το οτι η μείωση ειναι ποσοστιαία λιγο μετράει για τους προλαλήσαντες....

Ο αλλος λεει θελει αύξηση στις τιμες στα μηχανάκια μας και αυτοκινητα μας (καταναλωτικό αγαθο)... ωστε να προτιμάμε τα μεσα μαζικης μεταφορας. Και ολα αυτα σε ενα φορουμ μοτοσυκλετιστών που ειτε εχουμε αγορασει, ειτε θα αγορασουμε στο μελλον μοτοσυκλέτα (οι περισσότεροι απο εμας ΚΑΙ αυτοκίνητο)

Ελεος ρε παιδια.... ελεος δε ξερω τι αλλο θα ακούσω

Καποιοι ζουνε στη χωρα της θεωρίας και της "κουβεντας να γινεται".... δεν εξηγείται αλλιώς....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    O παραλογισμός στις απόψεις συνεχίζεται....

Μειώνει τις τιμες το κρατος και παλι βγήκαν οι "μoνιμος διαμαρτυρούμενοι" να πουν κατι.... οτι πχ θα μειωθεί περισσότερο στα ακριβα αυτοκίνητα παρα στα φτηνα

Το οτι η μείωση ειναι ποσοστιαία λιγο μετράει για τους προλαλήσαντες....

Ο αλλος λεει θελει αύξηση στις τιμες στα μηχανάκια μας και αυτοκινητα μας (καταναλωτικό αγαθο)... ωστε να προτιμάμε τα μεσα μαζικης μεταφορας. Και ολα αυτα σε ενα φορουμ μοτοσυκλετιστών που ειτε εχουμε αγορασει, ειτε θα αγορασουμε στο μελλον μοτοσυκλέτα (οι περισσότεροι απο εμας ΚΑΙ αυτοκίνητο)

Ελεος ρε παιδια.... ελεος δε ξερω τι αλλο θα ακούσω

Καποιοι ζουνε στη χωρα της θεωρίας και της "κουβεντας να γινεται".... δεν εξηγείται αλλιώς....
    και καποιοι ειναι κοντοφθαλμοι γιωργη μου αλλα ουτε αυτο εξηγηται.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και καποιοι ειναι κοντοφθαλμοι γιωργη μου αλλα ουτε αυτο εξηγηται.
    ξηγα μου τοτε να δω το φως το μακρινο

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tefikerwn
    Δλδ για να καταλάβω η SUZUKI πληρώνη μόνο 360 ευρώ τέλη ταξινόμησης?Η τβ για 600 κυβικά είπα 900 ευρώ εκπτωση καλα΄δεν πιστευω αυτά που λέει η τβ αλλά η απόκληση είναι πολύ μεγάλη υπάρχει περίπτοση να μπορούμε να ενημερωθούμε από το υπουργίο μεταφορών?
    Η τβ λεει μαλακιες

Σε μια μοτοσυκλετα 600cc το ΤΤ ειναι περιπου 300?-500? αναλογα το μοντελο και στα 1000cc απο 700?-950? οποτε υπολογιζεις το μισο απ'αυτα
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ξηγα μου τοτε να δω το φως το μακρινο
    σε μια τελματωμενη οικονομια και σε μια παγκοσμια κριση οικονομικη και μαλιστα ιδιαιτερα για τις αυτοκινητοβιομηχανιες βγαινει ενα φιρμανι που απλα προσπαθει να τονωσει ενα συγκεκριμενο κλαδο (ο οποιος τοσα χρονια θυσαυριζει).
    φαινομενικα λοιπον κατεβαζουν τις τιμες διευκολυνοντας μας αλλα ουσιαστικα δεν αυξανουν μισθους και συνταξεις για να μας διευκολυνουν επι της ουσιας.

με απλα λογια ετσι να μιλησουμε τη γλωσσα μας απλα λυπαινουν την αλυσιδα γιατι εχει αρχισει να μη γυριζει το γραναζι.το λαθος που κανουνε ειναι οτι βαζουνε βενζινη στο καρτερ και το τεποζιτο ειναι κενο.απλα δε ξερουνε βασικα πραματα για τις μοτοσυκλετες
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Φιλε μου το σύστημα μας καλως η κακώς ζει και δουλευει με το να κινείται το χρημα απο χερι σε χερι

Αν σταμάτησε να κινείται στο κλαδο που λες , ο έμπορας δε θα πουλησει, ο μαστορας δε θα μαστορέψει, το κρατος δε θα θησαυρίσει, ο μαγαζάτορας θα απολύσει κοσμο και ουτο καθ εξης τα γνωστά

Οσο περισσότερο κινειται το χρημα, τοσο περισσότερο θα υπαρχει και για σενα ... αν σταματήσει να κινείται ο πρωτος που θα τη πληρώσει εισαι εσυ, εγω και οι υπολοιποι που δεν εχουμε στο ηλιο μοίρα.

Οταν κινηται περισσοτερο, φυσικα περισσοτερο μεριδιο παει για τους πλουσιους .... νταξ το ξερω δεν ειμαι βλακας αλλα ετσι ειναι το σύστημα και δεκτες οι προτασεις σου ως προς την εναλλακτική του .... ειμαι ολος αυτια!

Δε μπορώ να καταλαβω γιατι πρεπει να το κανεις θεμα?

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2006, 12:33
  2. H οικογένεια των Cbr για το 2007
    από Tigas στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2006, 12:58
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2006, 15:39
  4. Το αμερικάνικο λίφτινγκ των Ναζί
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί