Παιδια ειπαμε!
Τα dainese στην Ιταλια,κοστιζουν οσο και τα colori εδω!
Απλα τα καταστηματα μοτοσυκλετικου ρουχισμου στην Ελλαδα,σε συναρτηση οτι ειμαστε μικρη αγορα,παιζουν με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ,σε συγκριση με αλλα καταστηματα(π.χ. ηλ.υπολογιστων)
Παιδια ειπαμε!
Τα dainese στην Ιταλια,κοστιζουν οσο και τα colori εδω!
Απλα τα καταστηματα μοτοσυκλετικου ρουχισμου στην Ελλαδα,σε συναρτηση οτι ειμαστε μικρη αγορα,παιζουν με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ,σε συγκριση με αλλα καταστηματα(π.χ. ηλ.υπολογιστων)
Κάποιος είπε παραπάνω ότι δεν αγοράζει προϊόν που δεν έχει καλό μάρκετινγκ!
Νομίζω πως είναι λαθεμένη άποψη γιατί υπάρχουν πάρα πολύ καλά προϊόντα που επειδή έπεσαν στα χέρια βλαμμένου εισαγωγέα δεν τα γνωρίζουμε.
Τρανό παράδειγμα τα ρούχα της Arlen Ness που είναι γαμάτα και η ποιότητά τους είναι μακράν από κάτι dainese κλπ...... ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο έχει για όλα τα γούστα....
www.arlenness.com
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΕΩ ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΡΑΝΗ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝ.
ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ ΕΙΝΑΙ
ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΙΓΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ
ΕΝΑ ΤΡΕΝDY ΚΑΠΕΛΑΚΙ
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΤΙ ΣΕ LAK
ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΙ ΣΕ PRADA
ΡΟΛΟΓΑΚΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗΣ ΑΚΡΙΒΗΣ ΜΑΡΚΑΣ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ.
ΤΕΛΟΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΕΩ ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΡΑΝΗ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝ.
ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ ΕΙΝΑΙ
ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΙΓΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ
ΕΝΑ ΤΡΕΝDY ΚΑΠΕΛΑΚΙ
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΤΙ ΣΕ LAK
ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΙ ΣΕ PRADA
ΡΟΛΟΓΑΚΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗΣ ΑΚΡΙΒΗΣ ΜΑΡΚΑΣ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ.
ΤΕΛΟΣ
Αιντε ρε γμττττ
ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ,
TRENDY ΣΑΝΔΑΛΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΔΑΤΟ ΜΑΓΙΩ ΒΕΡΜΟΥΔΑ
O`NEIL ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΚΑΜΙΣΑΚΙ ΧΑΒΑΝΕΖΙΚΟ ΓΥΑΛΑΚΙ ΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ MARTINIMAN ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΧΡΥΣΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΜΙΣΟΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΑΣΥΤΡΙΧΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΙΓΚΑ ΧΑΛΙΑΣ :rotflmao:
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΗΧΕΙΟ "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ", ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ, ΚΑΙ ΤΟ "ΤΣΟΚΑΡΟ",
(ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ) ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΝΕΜΕΛΑ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΓΚΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΥΛΙΣΤΑΣΑρχικά δημιουργήθηκε από MAINTENANCE
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΗΧΕΙΟ "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ", ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ, ΚΑΙ ΤΟ "ΤΣΟΚΑΡΟ",
(ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ) ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΝΕΜΕΛΑ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΜΗ ΣΕ ΠΩ ΣΠΑ ΣΠΑΤ_ _ _ _ _ :rotflmao: :rotflmao:
DAINESE.
Εχω μπουφάν 3/4 δέρμα-Cordura Gore-Tex το έχω 3 χρονια και είναι σκλυλί μαυρο.(Το πήρα βέβαια σαν μ@λ@κ@ς απ τον Ιταλό και μου τον επιασε).Παντελόνι dainese elsinki-gore tex,γαντια dainese panther gore tex,μπότες dainese mig-touring gore tex μποτάκια dainese scout.
Εκτος από το μπουφάν και τα γάντια τα οποία πήρα από τον ιταλο τα αλλα τα πήρα 150€ το παντελόνι και 170€ τις μπότες .Κράνη 2 ,Arai-Codor-Driver flip up.Επίσεις μπουφάν καλοκαιρινο Richa AirDura καθώς και γάντια Fox Racing.
Ετοιμάζομαι να φέρω απο ιταλία την καινούρια σειρα Dainese fabrics μπουφάν-παντελόνι και από γερμανία μια εταιρία που λέγεται FLM και είναι ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΗ.
Κρανος Arai Astro-J
Φορμα Wintex
Μποτες alpinestars SMX Goretex
Γαντια Alpinstars
Για το κρανος δεν συζηταω καν για τιποτα αλλο...οποιος νομιζει οτι δινοντας 600 ευρω σε κρανος τον πιανουν κωτσο ειδικα στην arai ειναι μακρυα νυχτωμενος.
Ολος τα υπολοιπος εξοπλισμος ειναι αρκετα καλος και σε λιγοτερο γνωστες μαρκες
μετα λυπης διαπιστωνω οτι υπαρχουν πολλοι που δεν καταλαβαν το θεμα συζητησης η' ειναι μεγαλα θυματα των brand names!
![]()
![]()
![]()
![]()
Το θεμα ειναι οχ το αν αξιζουν τα ARAI τα 600 ευρω τους ΑΛΛΑ αν αξιζει να ζητανε οι εμποροι 600 οταν σε αλλες χωρες το ΙΔΙΟ προιον πωλειται προς 400.
Επισης οποος ειναι κολλημενος με 1 κ μονο εταιρια τοτε μονο αντικειμενικος δεν μπορει να θεωρειται καθως δεν εχει δοκιμασει για να ξερει. Απαντησεις του τυπου "ΑΥΤΑ ειναι τα καλυτερα κ κανενα αλλο " ας τις κρατησεται για την παρεα σας.
Θα συμφωνησω με την εταιρια arlen ness καθως την ξερω εδω κ χρονια κ ειναι οντος ΠΟΛΥΥΥ καλυτερη απο dainese. Οπως κ αρκετες ακομα εταιριες που δεν ερχονται στην Ελλαδα. Πολυ καλη ειναι επισης η JOEROCKET.
Να μην μιλησω για εξατμισεις οπου παρολο που ειμαι κατοχος akrapovic πρεπει να παραδεχτω οτι η top εταιρια που ειμαι σε θεση να ξερω ειναι η MORIWAKI. Ειχα την τυχη να δω απο κοντα μια εξατμιση κ επαθα πλακα με ποιοτητα κατασκευης κ ηχο!
Ο ιταλος δυστυχως ειναι μια πονεμενη ιστορια στην Ελλαδα....
ΥΓ. Ακομα περιμενω μια αποψη περι του xr1000 diabolic....απο καποιον κατοχο.
ΥΓ2. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕς Κ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΑΓΟΡΕς.
Ο παλιος ειναι αλλιως....