Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: m@l@ki@ με τα διοδια αλλα τη να κανουμε?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: m@l@ki@ με τα διοδια αλλα τη να κανουμε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    στα chaton εκει κοντα μηπως?
    man ...αμα σου πω δεν ξερω ακρηβως.....παντως απεναντι μου ειναι ενα με κυριλε.....armani ktl.......
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Racefit Growler...τελος!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: m@l@ki@ με τα διοδια αλλα τη να κανουμε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    man ...αμα σου πω δεν ξερω ακρηβως.....παντως απεναντι μου ειναι ενα με κυριλε.....armani ktl.......
    οκ καταλαβα

καλη δουλεια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    μαγιο εφερες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    μαγιο εφερες?
    oxi akoma,,,,,, αλλα τωρα ερχονται σιγα σιγα.......

περημενω ακομα να περασεις εσυ!!!! ε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    oxi akoma,,,,,, αλλα τωρα ερχονται σιγα σιγα.......

περημενω ακομα να περασεις εσυ!!!! ε!
    και εγω να σταματησω να δουλευω.

φερε κανενα μαγιο απο αυτα με τις τιραντες που φορουσε ο κωστανταρας.
    θα λανσαρουμε νεα μοδα.
    10 να παμε ετσι στον αγιοκαμπο την επομενη μερα θα εχεις ξεπουλησει

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    και εγω να σταματησω να δουλευω.

φερε κανενα μαγιο απο αυτα με τις τιραντες που φορουσε ο κωστανταρας.
    θα λανσαρουμε νεα μοδα.
    10 να παμε ετσι στον αγιοκαμπο την επομενη μερα θα εχεις ξεπουλησει
    εχεχεχεχε μιας και θα γεμησει και ο αγιοκαμπος κοσμο......χλωμο το βλεπω φετος..!

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: m@l@ki@ με τα διοδια αλλα τη να κανουμε?

σημερα απο λαρισα ..... επρεπε να παω λαμια για δουλεια....!

στο δρομο εχει 2 διοδια......ενα κοντα στην λαρισα και ενα στην λαμια !

περναω το 1ο.....δεν προλαβε καν να με δει.....οι μπατσοι αδιαφοροι.....

παω να περασω το δευτερο βγαινει μια με ενα χαμογελω και με ενα βλεμα σαν να λεει το παιζεις μαγκας αλλα εγω θα σου παρω τον αριθμο......!

την ζυγηζω καλα με το κεντρικο δαχτυλο μου ......:a36:

και παρε και τον αριθμο μου γκαυλιαρα....!!!!!!

μονο που πισω ειχα κολησει ενα αυτοκολητο που καλυπτε την μιση πινακηδα!!!!!!!!
    δεν μπορω να πω το απολαυσα!!!

βεβαια τη γηνεται σε περιπτωση που σε σταματησει μπατσος δεν ξερω!!!!!

καλημερα

Θεος................ :rotflmao: :rotflmao:

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ...Έτσι,έτσι,τέτοιες καγκουριές χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε την εικόνα της μοτοσυκλέτας που υπάρχει στο Ελλαδιστάν...Να κάνουμε κωλοδάχτυλο στις υπαλλήλους (εν προκειμένω η τυχερή παραλήπτης της μαγκιάς ήταν και γκαυλιάρα να μην ξεχνιόμαστε...) των διοδίων,να καλύπτουμε τις πινακίδες με αυτοκόλλητα και έμπλεοι υπερηφάνειας να αναρτούμε δημοσίως το τερψίθυμο κατόρθωμά μας,άλλως Μ@Λ@ΚΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ...ΚΑΤΑΡΓΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...κρατώντας μια πισινή του στυλ λέτε να μου κάνουν τίποτα οι μπάτσοι;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    ...Έτσι,έτσι,τέτοιες καγκουριές χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε την εικόνα της μοτοσυκλέτας που υπάρχει στο Ελλαδιστάν...Να κάνουμε κωλοδάχτυλο στις υπαλλήλους (εν προκειμένω η τυχερή παραλήπτης της μαγκιάς ήταν και γκαυλιάρα να μην ξεχνιόμαστε...) των διοδίων,να καλύπτουμε τις πινακίδες με αυτοκόλλητα και έμπλεοι υπερηφάνειας να αναρτούμε δημοσίως το τερψίθυμο κατόρθωμά μας,άλλως Μ@Λ@ΚΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ...ΚΑΤΑΡΓΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...κρατώντας μια πισινή του στυλ λέτε να μου κάνουν τίποτα οι μπάτσοι;;;
    οπως το βλεπει κανεις .....παντως εγω διαλεξα να βρω τροπο να μην πληρωνω τα διοδια ( εδω και ποσω καιρο.....αυτον τον τροπο αντηδρασης βρηκα και μαγκια μου αμα το θελεις και ετσι καντο και εσυ αμα μπορεις.....

οσω για τους μπατσους δεν με ενοχλησε απλα πληροφοριακα ρωτησα μηπως ξερει κανεις τι γηνεται!

με το κρατος που ζουμε επρεπε εδω και χρονια να αντηδρασουμε και να κανουμε κατι........
    δεν λεω οτι εχεις λαθος αλλα ειδα και ποσες φωρες πηγανε για αντηδρασεις στα διοδια ο κοσμος ποσα ατομα πηγανε....ξεκηνανε 100 πριν μια εβδομαδα και καταληγουν 10 εκει..........απο την στιγμη που δεν ημαστε αξιοι να αντηδρασουμε ομαδικα ο καθενας με τον τροπο του.....και αμα σου αρεσει. απλα

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    θελω να δω τι θα λετε , και τι καλες "συμπεριφορες" θα κρατησετε , τωρα που θα μπουν διοδια και ΜΕΣΑ στην Αθηνα
    Accipere quam facere praestat injuriam

Όλα καλά με το πέρασμά σου από εμένα.
    Αν μπορούσες να αποφύγεις το κ...δάχτυλο και απλά έριχνες μια χαιρετούρα, θα ήσουν και μάγκας και ωραίος...

Να κάνω μια άλλη ερώτηση...Δε σε ξέρω,ούτε έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.Δεν ξέρω το επάγγελμά σου αλλά ας υποθέσουμε ότι έχεις μαγαζί που πουλάς κράνη.Εγώ θεωρώ ότι τα πουλάς πανάκριβα κι έχεις μεγάλο κέρδος...μπάινω μέσα λοιπόν,αρπάζω ένα,σου πετάω κωλοδάχτυλο κι ένα ΠΑΡΤΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ κι εξαφανίζομαι...Μπορώ να το αποκαλέσω το δικό μου τρόπο διαμαρτυρίας.Σε ρωτάω:Θα αντιδρούσες το ίδιο;Θα το δεχόσουν ή θα φώναζες ότι σε έκλεψαν;Αν έβγαζα το κατόρθωμά μου στο φόρουμ θα έλεγες καλά έκανα;
    Μου έχει τύχει σε διόδια το εξής σκηνικό.Κάποιος έκανε κάτι ανάλογο με αυτό που έκανες εσύ.Κι ήταν τόσο ανεγκέφαλος που πέρασε από τα δεξιά του αυτοκινήτου που πλήρωνε εκείνη την ώρα με κίνδυνο της ζωής του.Ξέρεις τι έγινε; Περιμέναμε 3-4 μοτοσυκλέτες πίσω απο το αυτοκίνητο...Η υπάλληλος έκλεισε τη μπάρα,έδωσε σήμα να τον καταδιώξουν κι αρνήθηκε για λίγο να μας αφήσει να περάσουμε λέγοντας πως ήμασταν μαζί του κι ότι όλοι οι μηχανόβιοι είμαστε αλήτες και το ίδιο.Αυτό εννοώ για τη δημόσια εικόνα της μοτοσυκλέτας...Χάσαμε κανα 10λεπτο κολλημένοι εκεί για ένα μάγκα.
    Τέλος αυτό που λες να το κάνω κι εγώ άμα μπορώ...Αν ήθελα να το κάνω δε θα είχα γράψει τίποτα από όλα αυτά που σημαίνει δε θέλω να το κάνω.Λες κι έκανες κάτι δύσκολο...Δεν πλήρωσες τα διόδια ρε φίλε,το λες σα να έβαλες κόντρα με το Rossi και τον άφησες πίσω...Τι πάει να πει άμα μπορώ.Όσο για το κράτος που ζούμε...Γνωρίζεις την έννοια του κράτους; Ποιος απαρτίζει το κράτος; Οι πολίτες τί είναι; Κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει...δε φυτρώνουν μόνοι τους,κάποιος πολίτης τους ψηφίζει..έλεος με αυτή την καραμέλα...Καλή σου μέρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Όλα καλά με το πέρασμά σου από εμένα.
    Αν μπορούσες να αποφύγεις το κ...δάχτυλο και απλά έριχνες μια χαιρετούρα, θα ήσουν και μάγκας και ωραίος...

Το θέτεις στη σωστή του διάσταση φίλε...Αυτό ακριβώς εννοώ...Τί έφταιγε η κοπέλα;;;

Να κάνω μια άλλη ερώτηση...Δε σε ξέρω,ούτε έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.Δεν ξέρω το επάγγελμά σου αλλά ας υποθέσουμε ότι έχεις μαγαζί που πουλάς κράνη.Εγώ θεωρώ ότι τα πουλάς πανάκριβα κι έχεις μεγάλο κέρδος...μπάινω μέσα λοιπόν,αρπάζω ένα,σου πετάω κωλοδάχτυλο κι ένα ΠΑΡΤΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ κι εξαφανίζομαι...Μπορώ να το αποκαλέσω το δικό μου τρόπο διαμαρτυρίας.Σε ρωτάω:Θα αντιδρούσες το ίδιο;Θα το δεχόσουν ή θα φώναζες ότι σε έκλεψαν;Αν έβγαζα το κατόρθωμά μου στο φόρουμ θα έλεγες καλά έκανα;
    Μου έχει τύχει σε διόδια το εξής σκηνικό.Κάποιος έκανε κάτι ανάλογο με αυτό που έκανες εσύ.Κι ήταν τόσο ανεγκέφαλος που πέρασε από τα δεξιά του αυτοκινήτου που πλήρωνε εκείνη την ώρα με κίνδυνο της ζωής του.Ξέρεις τι έγινε; Περιμέναμε 3-4 μοτοσυκλέτες πίσω απο το αυτοκίνητο...Η υπάλληλος έκλεισε τη μπάρα,έδωσε σήμα να τον καταδιώξουν κι αρνήθηκε για λίγο να μας αφήσει να περάσουμε λέγοντας πως ήμασταν μαζί του κι ότι όλοι οι μηχανόβιοι είμαστε αλήτες και το ίδιο.Αυτό εννοώ για τη δημόσια εικόνα της μοτοσυκλέτας...Χάσαμε κανα 10λεπτο κολλημένοι εκεί για ένα μάγκα.
    Τέλος αυτό που λες να το κάνω κι εγώ άμα μπορώ...Αν ήθελα να το κάνω δε θα είχα γράψει τίποτα από όλα αυτά που σημαίνει δε θέλω να το κάνω.Λες κι έκανες κάτι δύσκολο...Δεν πλήρωσες τα διόδια ρε φίλε,το λες σα να έβαλες κόντρα με το Rossi και τον άφησες πίσω...Τι πάει να πει άμα μπορώ.Όσο για το κράτος που ζούμε...Γνωρίζεις την έννοια του κράτους; Ποιος απαρτίζει το κράτος; Οι πολίτες τί είναι; Κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει...δε φυτρώνουν μόνοι τους,κάποιος πολίτης τους ψηφίζει..έλεος με αυτή την καραμέλα...Καλή σου μέρα
    α)αν ειχες μονοπολιο τα κρανη στην ελλαδα ναι αυτο θα σου εκανα αμα δεν ειχα λεφτα να πρωστατευσω το κεφαλι μου....

β)γκομενα που εκλεισε της μπαρες επρεπε να την κανεται κωλοχερο.....(πλακα κανω) αλλα και η ιδια της η συμπερηφωρα τα λεει ολα........ κλεινω της μπαρες? τι εισαι ρε?

γ)βεβαιως και φταιμε εμεις που φτασαμε εδω......μαλλον οι μεγαλυτερη μας και αυτοι που ειναι ακομα κολιμενοι.........
    αρα τι κανω ? απλως διαλεξα ενα τροπο διαμαρτυριας....... ο καθενας με τον τροπο του αλλος ετσι αλλως αλλιος.........δεν πεζει να κανουμε ολοι το ιδιο.....δεν χαρακτηριζομαστε γιαυτο σαν λαος!!!

επισης απλα ρωτησα τι γηνεται σε περιπτωσση που σε σταματησει ο μπατσος...?? τι επιπτωσεις εχει...????

(σορρυ για τα ορθογραφικα! ε εεε ετοιμο το εχουν μερικοι)

Το θέτεις στη σωστή του διάσταση φίλε...Αυτό ακριβώς εννοώ...Τί έφταιγε η κοπέλα;;;
    δεν ειναι η δουλεια της εταιριας οδος να βαζει τους υπαλληλους να γραφουν πινακιδες....αμα εχουν προβλημα να βαλουν καμερες.....

πως γηνεται σε αυτο το γαμημενο κρατος καποια υπαλληλος στα διοδια να σου γραφει τον αριθμο....με πια ιδιοτητα βρε? παμε καλα?

να αρνηθει...........την εχει τσεκαρει κανενας αμα βλεπει η αν ειναι στραβη??? εχει παρη εγκριση απο το ελληνικο κρατος ? παει για ευθηγραμηση στα ματια καθε χρονο?????

οχι οτι γουσταρη κανει το κρατος με την εταιρια ...........αρα συγνωμη αλλα εγω το ευχαρηστιθηκα και ας ητανε λαθος!!!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 'Ελεος πια με αυτά τα διόδια στο Κιάτο
    από sergiosm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2009, 11:56
  2. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2009, 23:11
  3. διάλογος νεαρού με μεσήλικα... (ψεύτικος...αλλά μπορεί να ήταν και αληθινός)
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2009, 09:46
  4. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 13:31
  5. Ωραία όλα τούτα τα καλούδια, αλλά
    από swtos στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2003, 09:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε