και φαντάσου τώρα ότι ζεις σε κάνα ευρωπαϊκό κράτος που σε ''αναγκάζουν'' να μαζεύεις τις κουράδες του σκύλου σου και τις πετάς στους κάδους....Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Και φαντασου τις κουραδες που θα κανουν?![]()
![]()
![]()
![]()
και φαντάσου τώρα ότι ζεις σε κάνα ευρωπαϊκό κράτος που σε ''αναγκάζουν'' να μαζεύεις τις κουράδες του σκύλου σου και τις πετάς στους κάδους....Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Και φαντασου τις κουραδες που θα κανουν?![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
και φαντάσου τώρα ότι ζεις σε κάνα ευρωπαϊκό κράτος που σε ''αναγκάζουν'' να μαζεύεις τις κουράδες του σκύλου σου και τις πετάς στους κάδους....![]()
![]()
![]()
σαν την ελλαδα δλδ
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
σαν την ελλαδα δλδ
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
και φαντάσου τώρα ότι ζεις σε κάνα ευρωπαϊκό κράτος που σε ''αναγκάζουν'' να μαζεύεις τις κουράδες του σκύλου σου και τις πετάς στους κάδους....![]()
![]()
[/QUOTEΜε την αγορά ενός τέτοιου σκύλου σού δίνουν και ανατρεπόμενο μαζί.
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα σου μεινει το μηχανακι ομως....το καβαλας και σε παει στην δουλεια!!![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Ρε παιδαις αυτα υπαρχουν η ειναι μαιμουνιες οι φωτογραφιες;![]()
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ!!! Για δυο πραγματα δεν πρεπει να αγχονωμαστε.Για πραγματα που γινωνται και για πραγματα που δεν γινωνται. ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUZUKI LIANA 1600 4X4 FOUL EXTRA.
κουκλάκια είναι... μέχρι να θυμώσουν!!!![]()
![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωωωωωω!!!!!Ρε σεις υπάρχουν τόσο κοντοί άνθρωποι!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν φταινε τα σκυλια που εγιναν πελωρια.. οι ιδιοκτητες φταινε που τα τάιζαν.. το παιδι και το σκυλι οπως το μαθεις![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
μονο οι 2 πρωτες πρεπει να ειναι αληθινες γιατι τετοιο σκυλι εχω δει..ειναι μια ρωσσικη(η κουρδικη δε θυμαμαι ακριβως) ρατσα και ειναι οντως σαν αρκουδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σχεδόν όλες είναι ψεύτικες.![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
To πρώτο και το δεύτερο είναι Caucasian Ovcharka. Σίγουρα δεν είναι όλες οι φωτογραφίες πραγματικές.
Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον νόμο, οι ιδιοκτήτες σκύλων υποχρεούνται να μαζεύουν τις ακαθαρσίες τους.