μην μασας κατερινιω
μην μασας κατερινιω
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ξενερωμα....
Οπως ειπαμε υπομονη κ επιμονη......
Κ Καλα ξεμπερδεματα με πρεσβιες και λοιπα.....
![]()
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
Κορίτσι, υπομονή!!!!!
Θα γυρίσει ο τροχός, δε μπορεί!!!!
Όσο για τα του μπάτσου, μου είχαν πει κάποια στιγμή, αν θυμάμαι καλά, ότι αν δηλώσεις κλοπή ταυτότητας κλπ. δεν μπορείς να βγάλεις καινούργια αν δεν περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για να σιγουρευτούν ότι δεν θα τους βρουν. Δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω ότι θα σε καθυστερούσε αυτό αν ισχύσει!!!!!
Βέβαια αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αυτά που είπε!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
απαξ και χαθηκε ακομη περισσοτερο αν εκλάπη η ταυτοτητα ακυρωνεται το συντομοτερο δυνατο με την δηλωση απωλειας... που σημαινει και να την βρεις φτιαχνεις καινουργια πλεον...Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Όσο για τα του μπάτσου, μου είχαν πει κάποια στιγμή, αν θυμάμαι καλά, ότι αν δηλώσεις κλοπή ταυτότητας κλπ. δεν μπορείς να βγάλεις καινούργια αν δεν περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για να σιγουρευτούν ότι δεν θα τους βρουν. Δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω ότι θα σε καθυστερούσε αυτό αν ισχύσει!!!!!
καλα κουραγια καθριν![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
.. δεν ισχύει αυτό. Όπως είπε και ο KaTaNaS σε όποια περίπτωση απώλειας/κλοπής/καταστροφής δηλώνεις άμεσα και βγάζεις νέα άμεσα.δεν μπορείς να βγάλεις καινούργια αν δεν περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για να σιγουρευτούν ότι δεν θα τους βρουν
Τώρα για το να δηλώσεις κλοπή και απώλεια.. όντως είναι περισσότερη γραφειοκρατία για αυτούς και ουσιαστικά κανένα αντίκρυσμα για το θύμα, μιας και δεν τους βρίσκουν ποτέ. Μόνο σε περίπτωση που είχες σημαντικό χρηματικό ποσό επάνω σου (άνω των 1.000 ευρώ) η κάποιο πολύ σημαντικό αντικείμενο-έγγραφο (βλ. συμβόλαιο οικοπέδου, μετοχές κτλ.. ) που δεν επανεκδίδεται απο δημόσια αρχή, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣ να δηλώσεις κλοπή.
Επίσης όπως ειπώθηκε... ακυρώνεις κάρτες.. μετά μόλις βγάλεις νέα ταυτότητα ενημερώνεις τράπεζες και Τειρεσία, όπως και κάθε αρχή που έχεις δώσει τον αριθμό ταυτότητας σου. π.χ. Εφορία, ασφαλιστική εταιρία κτλ..
Είναι μανούρα γενικώς μια τέτοια απώλεια και καλό είναι τα έγγραφα σας , να μην τα έχετε μέσα στο πορτοφόλι αλλά σε ξεχωριστή θήκη (σαν αυτές των διπλωμάτων οδήγησης) , για να αποφεύγονται τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις αν κλαπεί το πορτοφόλι.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
εισαι η τριτη (να το τριτωσε που παραπονιωσουν ! ) σε διαστημα 10 ημερων που ακουω για πορτοφολι , ο ενας απ τους τυχερους ηταν ο πατερας μου ! ο αλλος ηταν μια συναδερφος μου οπου !!! προσεξτε τι θα διαβασετε !!! .... με το που την κλεψανε εκανε τις απαραιτητες ταχυτατες ενεργειες να ακυρωσει καρτες, εκ των οποιων η μια ηταν της μισθοδοσιας της απλη αναληψεων/καταθεσεων, ΧΩΡΙΣ και επαναλαμβανω ΧΩΡΙΣ να εχουν το PIN της !!! εκαναν αναληψη ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΟΡΙΟΥ !!! ενω ειχε ενημερωσει και ακυρωσει την καρτα της αμεσως !!!το ΡΙΝ δεν το εγραφε ΠΟΥΘΕΝΑ !!! Και το πιο φοβερο ειναι οτι για τις επομενες 2 μερες συνεχισαν να σηκωνουν χρηματα απ το λογαριασμο της ..... !!! πως σας φαινεται καλο εεε?
ΤΡΕΧΕΙ στην τραπεζα ε το δικηγορο της ... το ερευνουν ... ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΑΡΤΕΣ ΣΟΣ
Μη σκας.....αφου δεν ειχες την προκαταβολη μεσα για το "τερατακι"....![]()
Περαστικα κι αγυριστα !
![]()
καθε εμποδιο για καλο κοπελια...![]()
![]()
υ.γ. βεβαια εαν ισχυε το παραπανω τοτε θα ημουν ο πλουσιοτερος κι ευτυχεστερος ανθρωπος του πλανητη,αλλα ας μην το κανουμε θεμα...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
LINA... ανάληψη λίγο δύσκολο... αγορές μπορεί να έκαναν.. και τα ποσά να εμφανιζόντουσαν μέχρι και δύο μέρες αργότερα, αν ήταν αγορές απο το web.
Βλέπεις μέσω internet οι αγορές ακόμα και σήμερα γίνονται ανώνυμα στα Ελληνικά καταστήματα, αφού το μόνο που χρειάζεσαι είναι ενας αριθμός κάρτας και ενα email ουσιαστικά. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων πάνε για είσπραξη μετά απο μερικές μέρες και έτσι εμφανίζονται τα αργοπορημένα ποσά. Οι αγορές όμως θα έγιναν όλες μέσα σε λίγες ώρες. Οι αγορές πληρώνονται κανονικά αρχικά απο την τράπεζα και αν στην συνέχεια διαπιστωθεί οτι έγιναν μετά την κλοπή της κάρτας, ο κάτοχος αποζημιώνεται κανονικά για τα ποσά που έχασε.
Μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα , είχε προκαλέσει ντόρο αρκετό και στα νέα προ διαστήματος, καθώς με αυτό το σκεπτικό μπορέι ο άλλος να πάρει οτι θέλει και αίντε μετά εσύ να ξεμπλέξεις και να αποδείξεις για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.
Οι αγορές μέσα απο web με πλαστές κάρτες έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις κυρίως λόγω της ανωνυμίας αλλά και της αδυναμίας ελέγχου. Για αυτο και οι περισσότεροι πλέον σαν καταστηματάρχες και σε συνεργασία με τράπεζες , επαφίονται μόνο στο Paypal και οχι σε απευθείας χρεώσεις σε κάρτες.
Τώρα πες στους γνωστούς σου να μην το αφήσουν και να διεκδικήσουν απο την τράπεζα τα χρήματα που δόθηκαν μετά την δήλωση κλοπής της κάρτας. Αποδεικτικό το χαρτι δήλωση στην αστυνομία που θα αναφέρει και ημερομηνία...(συνήθως και ώρα)..
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Α ρε Κατερινάκι...τά'χες χ'υμα,σού'ρθανε και τσουβαλάτα.![]()
Τέλος πάντων,ας είναι ως εδώ.Αφού υπάρχει υγεία όλα ξαναγίνονται.![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]