Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Είναι πολλά τα λεφτά Άρη,Θανάση,Δημήτρη...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Είπα κι άλλα και περιμένουμε να δούμε τι θα δουμε
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    είναι αντιδεοντολογικό και ανήθικο, να θες να διαφημίσεις την προσπάθεια σου, ρίχνωντας λάσπη στους άλλους! Γιατί τα παραπάνω κείμενα, δεν είναι διαφήμιση. Οπότε να καταλάβω.... : Εσύ άνοιξες το θρεντ για να ενημερώσεις για ένα νέο σχολείο? ή για να δούμε τη διαμάχη που (ενδεχομένως) έχει ξεσπάσει μεταξύ τους?

+1000 στο να ανοίξουν και άλλες σχολές!
    +1000 στο να υπάρχουν πολλοι διοργανωτές!

αλλά διαφημίσου για αυτό που παρέχεις χωρίς να ρίχνεις μπηχτές για τους άλλους. ΈΛΕΟΣ!

μόνο και μόνο για αυτή την αντιμετώπιση, για μένα ο τύπος είναι ΑΚΥΡΟΣ!
    +990

Δεν αντιλέγω και εννοείται μαζί σας στο ότι χρειαζόμαστε κι άλλες σχολές.
    Το θρεάντ το άνοιξα όμως και για τους δύο λόγους.
    θα δούμε στην πορεία πως θα κυλίσει η απόπειρα του για σχολείο και το ταμείο.
    Πάντως ο "πόλεμος" είναι σίγουρο πως ξεκίνησε και η κάθε πλευρά διαλέγει τα όπλα της.

Του αναγνωρίζω ως θετικό ότι έκανε γνωστή
    (αν και είναι η δικία του εκδοχή χωρίς να είμαστε σίγουροι για τα γεγονότα)
    την αντίδραση της άλλης πλευράς.

Αντιθέτως εάν όντος είναι έτσι τα πράγματα,
    δεν μου κάθεται καλά η (υποτιθέμενη) "απειλή" της πλευράς των 300 ε.
    Μου κάνει κάτι απο μονοπόλιο και δικό μου χωράφι,πράγμα που δεν ισχύει.

Και αν υπήρχε κράτος δεν θα χρειαζόμασταν τους κλαψιάριδες και τους τσιφλικάδες...
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Η όλη ενέργεια γίνεται με πρόφαση το Ταμείο Αρωγής.

Σαν ιδέα είναι καλή αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα γεννιούνται ερωτήματα:

Το ταμείο έχει γίνει για :
    α. όσους πέφτουν σε πιστα;
    β. όσους πέφτουν στον δρόμο;
    γ. μπορεί να εγγυηθεί την συνεχόμενη ροή ρευστού;
    δ. ποιος αποφασίζει για το ποιος και πόσα θα πάρει και με ποια κριτήρια;
    ε. Υπάρχει κάποια οργανωτική δομή απο πισω ή είναι όπως στο Ελλάδα one man show;
    στ. Η επιλογή των ατόμων της 3μελούς επιτροπής που αποφασίζει πως έγινε; Και γιατί θα πρέπει να δεχτούμε ότι είναι αδιάβλητη η διαδικασία;

Από που πηγάζει η θεωρητική γνώση αυτών που κάνουν τα μαθήματα;

Καλό είναι να γυρίζεις με τον Συνιώρη και τον Μαλαμίδη αλλά δεν ειναι αυτός ο σκοπός. Και ναι μεν πάνε τάπα τα άτομα αυτά αλλά ποιος μας διαβαιβεώνει ότι είναι και ασφαλείς; Στις ταχύτητες βεβαια που γυρίζουμε εμείς οι υπόλοιποι αυτοί είναι σαν σταματημένοι οπότε δεν τολμάω σύγκριση με αυτούς - για να προλάβω τις όποιες αντιδράσεις σε αυτό.

Κι άλλα πολλά που πρέπει να γίνουν γνωστά σε όλους μας για να εχει την στήριξή μας....

Διαφορετικά θα υπάρχουν πάντα υποψίες καλώς ή κακώς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Όταν διάβασα την ανακοίνωση δεν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται... Εκδήλωση διάβασα και το πέρασα για trackday οπότε δεν έδωσα σημασία. Σε ένα trackday η ύπαρξη των leaders μέσα στην πίστα είναι θεμιτή... Όμως μαθαίνουμε τελικά ότι πρόκειται για σχολείο;

Το "έχω τρέξει σε 200 αγώνες τα τελευταία 20 χρόνια" ή το γυρίζω στο 1.20" και είμαι πρωταθλητής ελλάδας 7 φορές, μου λέει ότι έχεις ταλέντο και μεγάλη εμπειρία στο θέμα (έστω και αν χρειάστηκαν κάμποσες πτώσεις στο ενεργητικό σου...), αλλά δεν μου λέει ότι είσαι και κατάλληλος να διδάξεις. Όλοι αυτοί που κάνουν τη θεωρητική ενημέρωση τι θεωρητική κατάρτιση έχουν οι ίδοι; Πού την απέκτησαν; Τι θα διδάξουν; Δεν θα έπρεπε να αναφέρονται αυτά;

Το να έχω τη διάθεση να μεταδώσω την εμπειρία δεν σημαίνει ότι είμαι και ο κατάλληλος να δημιουργήσω ένα σχολείο για μοτοσυκλέτα! Θέλει πολύ καλή οργάνωση και αυτά δεν φαίνονται πουθενά. Και δεν φταίει που είμαστε γκρινιάρηδες ή κακοπροαίρετοι, αλλά έχουμε δει πολλά στους δρόμους από τους 'γρήγορους' ή από τους 'μαθητές'... τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν μεγάλη ευθύνη!

Ο ανταγωνισμός με το 0300 είναι αδιάφορος και θα τον κρίνει ο κόσμος.
    Θάνος..

Παλαιό μέλος
    Όταν διάβασα την ανακοίνωση δεν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται... Εκδήλωση διάβασα και το πέρασα για trackday οπότε δεν έδωσα σημασία. Σε ένα trackday η ύπαρξη των leaders μέσα στην πίστα είναι θεμιτή... Όμως μαθαίνουμε τελικά ότι πρόκειται για σχολείο; Το "έχω τρέξει σε 200 αγώνες τα τελευταία 20 χρόνια" ή το γυρίζω στο 1.20" και είμαι πρωταθλητής ελλάδας 7 φορές, μου λέει ότι έχεις ταλέντο και μεγάλη εμπειρία στο θέμα (έστω και αν χρειάστηκαν κάμποσες πτώσεις στο ενεργητικό σου...), αλλά δεν μου λέει ότι είσαι και κατάλληλος να διδάξεις. Όλοι αυτοί που κάνουν τη θεωρητική ενημέρωση τι θεωρητική κατάρτιση έχουν οι ίδοι; Πού την απέκτησαν; Τι θα διδάξουν; Δεν θα έπρεπε να αναφέρονται αυτά; Το να έχω τη διάθεση να μεταδώσω την εμπειρία δεν σημαίνει ότι είμαι και ο κατάλληλος να δημιουργήσω ένα σχολείο για μοτοσυκλέτα! Θέλει πολύ καλή οργάνωση και αυτά δεν φαίνονται πουθενά. Και δεν φταίει που είμαστε γκρινιάρηδες ή κακοπροαίρετοι, αλλά έχουμε δει πολλά στους δρόμους από τους 'γρήγορους' ή από τους 'μαθητές'... τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν μεγάλη ευθύνη! Ο ανταγωνισμός με το 0300 είναι αδιάφορος και θα τον κρίνει ο κόσμος.
    Θανάση Δεν πρόκειται για κάποιο σχολείο ,αλλά για κάποιους πολύ σεβαστούς οδηγούς του χώρου ταχύτητας με πολύ καλή κατάρτιση στο θέμα οδήγησης χωρίς καμιά αμφισβήτηση .Σου μεταφέρουν τις εμπιριες τους , σε όσους επιθυμουν να συμετασχουν .
    Δηλαδή μπορούν να συγκριθούν οι καθηγητές του CSS με τους Συνωρίδες – Κουτσουμπό –Μαλαμίδη- Αντωνίου. Όταν καταφέρουν και κατέβουν το 1:30 στις Σέρρες τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε.
    Και στην τελική τι εμπειρία έχει ένας καθηγητής του CSS και τι εξέλιξη μπορεί να έχει . Όσοι έχουν τρέξει αγώνες μπορούν και κατέχουν πολύ περισσότερο το όριο και την εξέλιξη του κάθε αναβάτη .
    Και το πιο κορυφαίο από όλα το γνωρίζετε πως για να γίνεις καθηγητής στο CSS δίνεις εξετάσεις σε βιβλίο Scientology.Αυτό που το βάζεις. Έχει κάποια λογική?

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=1356

Και όσο αφόρα το ταμείο αρωγής δεν πρέπει να το υποτιμά κανείς. Γιατί και αυτοί που έχουν επιλεχθεί είναι η αφρόκρεμα του χώρου ΕΠΙΣΕΙΣ.
    << Ήδη ο Ορθοπεδικός Κώστας Πλατής προσφέρθηκε να δώσει κάθε δυνατή βοήθεια όσον αφορά το διαγνωστικό αλλά και το θεραπευτικό τομέα σε παθόντες που θα ζητήσουν τη βοήθεια του Ταμείου. Παράλληλα μια τριμελής επιτροπή στην οποία συμμετέχει ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Βασίλης Ρωσσικόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Κέντρων Αποκατάστασης «Αρωγή» Γιώργος Μιχαλόπουλος και ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Διατσίδης, θα εξετάζει την κάθε περίπτωση και θα συναινεί στη χορήγηση οικονομικής βοήθειας σε όσους μοτοσυκλετιστές τη χρειάζονται. >> http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=1315

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=1315

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μένω μαζί με τους υπόλοιπους στο θέμα του ανταγωνισμού...

Απο την μιά έχουμε το θέμα όπως το λέει ο κ. Διατσίδης...και απο την άλλη το ΣΚΑΙ και το 0-300 που κάνει μια πολύ μεγάλη καμπάνια με επίκεντρο τα GP που δόθηκαν στο κανάλι.

Οι μόνοι κερδισμένοι είμαστε εμείς σαν απλοί αναβάτες.... αφήστε τους άλλους να τσακώνονται για την κουτάλα και ποιός θα μαζέψει κόσμο. Εμείς σαν απλοί αναβάτες, μόνο κέρδος έχουμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μένω μαζί με τους υπόλοιπους στο θέμα του ανταγωνισμού...

Απο την μιά έχουμε το θέμα όπως το λέει ο κ. Διατσίδης...και απο την άλλη το ΣΚΑΙ και το 0-300 που κάνει μια πολύ μεγάλη καμπάνια με επίκεντρο τα GP που δόθηκαν στο κανάλι.

Οι μόνοι κερδισμένοι είμαστε εμείς σαν απλοί αναβάτες.... αφήστε τους άλλους να τσακώνονται για την κουτάλα και ποιός θα μαζέψει κόσμο. Εμείς σαν απλοί αναβάτες, μόνο κέρδος έχουμε.

Gandalf
    Συμφωνώ.....
    Δεν υπάρχει θέμα υποστήριξης από εμάς της μίας ή της άλλης σχολής. Αρκεί, όπως σε όλα τα υπόλοιπα να το ψάχνουμε και λίγο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
    ...Και το πιο κορυφαίο από όλα το γνωρίζετε πως για να γίνεις καθηγητής στο CSS δίνεις εξετάσεις σε βιβλίο Scientology.Αυτό που το βάζεις. Έχει κάποια λογική?

....
    Κυριάκο για το τι πρέπει να κάνει ένας εκπαιδευτής του CSS ήταν πολύ άκομψο το σχόλιό σου... και δείχνει αντιπαλότητα....

Τώρα για το λινκ του motograndprix.gr δεν θα ήθελα να πω κάτι.... Δυστυχως δείχνει πολλά πράγματα....

Εγω πάντως που έχω κάνει κάποια λέβελ, ουτε μπάφο με κεράσανε ουτε κατηχητικό μου έκαναν για την συγκεκριμένη αίρεση. Για μηχανάκια μιλάγαμε.

Επισης, ποια είναι η γνώμη σας για το σχολείο των αδερφών Συνιώρη; 500 Ευρώ το μάθημα.... Επειδή τους είδα στην ομάδα του Fast & Safe Riding Experience ρωτάω.....

Σ' αυτό αναφέρομαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
    Θανάση Δεν πρόκειται για κάποιο σχολείο ,αλλά για κάποιους πολύ σεβαστούς οδηγούς του χώρου ταχύτητας με πολύ καλή κατάρτιση στο θέμα οδήγησης χωρίς καμιά αμφισβήτηση .Σου μεταφέρουν τις εμπιριες τους , σε όσους επιθυμουν να συμετασχουν .
    Δηλαδή μπορούν να συγκριθούν οι καθηγητές του CSS με τους Συνωρίδες – Κουτσουμπό –Μαλαμίδη- Αντωνίου. Όταν καταφέρουν και κατέβουν το 1:30 στις Σέρρες τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε.
    Και στην τελική τι εμπειρία έχει ένας καθηγητής του CSS και τι εξέλιξη μπορεί να έχει . Όσοι έχουν τρέξει αγώνες μπορούν και κατέχουν πολύ περισσότερο το όριο και την εξέλιξη του κάθε αναβάτη .
    Και το πιο κορυφαίο από όλα το γνωρίζετε πως για να γίνεις καθηγητής στο CSS δίνεις εξετάσεις σε βιβλίο Scientology.Αυτό που το βάζεις. Έχει κάποια λογική?

Και όσο αφόρα το ταμείο αρωγής δεν πρέπει να το υποτιμά κανείς. Γιατί και αυτοί που έχουν επιλεχθεί είναι η αφρόκρεμα του χώρου ΕΠΙΣΕΙΣ.
    << Ήδη ο Ορθοπεδικός Κώστας Πλατής προσφέρθηκε να δώσει κάθε δυνατή βοήθεια όσον αφορά το διαγνωστικό αλλά και το θεραπευτικό τομέα σε παθόντες που θα ζητήσουν τη βοήθεια του Ταμείου. Παράλληλα μια τριμελής επιτροπή στην οποία συμμετέχει ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Βασίλης Ρωσσικόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Κέντρων Αποκατάστασης «Αρωγή» Γιώργος Μιχαλόπουλος και ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Διατσίδης, θα εξετάζει την κάθε περίπτωση και θα συναινεί στη χορήγηση οικονομικής βοήθειας σε όσους μοτοσυκλετιστές τη χρειάζονται. >> http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=1315

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=1315
    Επειδή βλέπω να δίνεις μεγάλη βάση στους χρόνους, η γνώμη μου είναι ότι απλά είναι εντελώς αδιάφοροι. Άλλο προπονητής και άλλο παίκτης, άλλο αγωνιζόμενος και άλλο εκπαιδευτής. Άλλη δουλειά κάνει ο ένας και άλλη ο άλλος και δεν είναι καθόλου απαραίτητο να μπορεί ο ένας να κάνει τη δουλειά του άλλου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τη δουλειά του εκπαιδευτή ο εκπαιδευτής την κάνει καλύτερα από τον αγωνιζόμενο. Έχετε μπερδευτεί λίγο.
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Επισης, ποια είναι η γνώμη σας για το σχολείο των αδερφών Συνιώρη; 500 Ευρώ το μάθημα.... Επειδή τους είδα στην ομάδα του Fast & Safe Riding Experience ρωτάω.....

Σ' αυτό αναφέρομαι.
    ενδιαφερον...

ο χρονος και η ποιοτητα ειναι ικανα για να δειξουν Νικο.

απ'οτι ειδα στο "προγραμμα" τους προσφερουν διαφορετικα πραγματα απ'οτι το 0300.

Προσωπικός φάκελος: φόρμα δεδομένων στησίματος μοτοσυκλέτας/ σχεδιάγραμμα πίστας/ σχεδιάγραμμα γεωμετρίας μοτοσυκλέτας/ βασική λειτουργία και συμπεριφορά αναρτήσεων/ διαφημιστικά φυλλάδια των προϊόντων υποστήριξης
    Ζύγισμα μοτοσυκλετών

το θεμα (για μενα) ειναι να μην το βλεπουν ΜΟΝΟ εμπορικα το σχολειο και να θελουν να προσφερουν οντως γνωση και εμπειρια για να υπαρξει εξελιξη και ασφαλεια σε περισσοτερο κοσμο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ....

Το θέμα Σταύρο είναι ότι σ' αυτόν τον τόπο ο καθένας κάνει ότι του καυλώσει.

Γαμώ της ομοσμπονδίες και το κράτος μου μέσα.......

Το θέμα Σταύρο είναι ότι σ' αυτόν τον τόπο ο καθένας κάνει ότι του καυλώσει.

Γαμώ της ομοσμπονδίες και το κράτος μου μέσα.......

ρε Νικο κοιτα,οπως το βλεπω εγω, και χωρις να ξερω τους Συνιορηδες...
    τα παιδια ασχολουνται με τους αγωνες απο μικρα, τοτε που οι αγωνες μοτοσυκλετας στην Ελλαδα ηταν στα σπαργανα, ειπαν λοιπον να το εκμεταλλευτουν οικονομικα το θεμα και να κανουν ενα σχολειο για να μαθουν τον κοσμο 5 πραγματα. (ως γνωστον τιποτα δεν ειναι τσαμπα κλπ,κλπ)

ειδαν λοιπον και οτι το 0300 εχει κοσμο και βγαζει λεφτακια και ειπαν να το δoκιμασουν.

δεν ειναι βεβαια κατι πρωτογνωρο! οι περισσοτεροι παλιοι αγωνιζομενοι εχουν ανοιξει συνεργεια,λαστιχαδικα ή μαγαζια με προστατευτικο εξοπλισμο.

οταν περναει η δοξα, ολο και καπως πρεπει να εκμεταλλευτουν αυτο που τοσα χρονια τους σπαταλουσε με ευχαριστο τροπο τον χρονο τους και το χρημα τους.

αυτο δεν ειναι κακο.

κακο ειναι να βλεπουν τον κοσμο που καβαλαει τωρα μηχανη και αρχιζει να μαθαινει σαν ΤΣΕΠΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ!

οχι μονο οι Συνιορηδες αλλα και το 0300 και ο Διατσιδης και ολοι.

ξερουν 5-10-20 πραγματα παραπανω απο εμας, οκ
    τα χρεωνουν για να μας τα μαθουν,οκ
    ας το κανουν με σοβαροτητα και υπευθυνοτητα και ας ενδιαφερθουν πραγματικα για την γνωση που προσφερουν!
    να ειναι αρωγοι για να βγει η ταμπελα της "σκοτωστρας" που εχει η μηχανη τα τελευταια 30-40 χρονια.

οποιος τα διδασκει καλυτερα και εχει μεταδοτικοτητα πρεπει να επιβραβευθει.
    το οικονομικο ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να μας απασχολει καθως προκειται για την ασφαλεια μας (πρωτιστως) και για την διασκεδαση μας (μετεπειτα).
    ουτως ή αλλιως η μοτο ειναι ακριβο σπορ/αθλημα/χομπι, και αυτο το ξερουν ολοι οσοι ασχολουνται. ας βαλουν την εξατμιση αργοτερα...

my 2 cents.

...απλά να πετάξω μια σφήνα : ο Άλκης Σινιώρης έχει κάνει εκπαιδευτής του CSS τα πρώτα χρόνια, τότε που ερχόντουσαν οι Αγγλοι και ο Ibbott (πιο τυπικοί? πιο αυστηροί?), οπότε τη διαδικασία την ξέρει ...

ρε Νικο κοιτα,οπως το βλεπω εγω, και χωρις να ξερω τους Συνιορηδες...
    ουτε κι εγώ

τα παιδια ασχολουνται με τους αγωνες απο μικρα, τοτε που οι αγωνες μοτοσυκλετας στην Ελλαδα ηταν στα σπαργανα, ειπαν λοιπον να το εκμεταλλευτουν οικονομικα το θεμα και να κανουν ενα σχολειο για να μαθουν τον κοσμο 5 πραγματα. (ως γνωστον τιποτα δεν ειναι τσαμπα κλπ,κλπ)
    Πολύ σωστά.

ειδαν λοιπον και οτι το 0300 εχει κοσμο και βγαζει λεφτακια και ειπαν να το δoκιμασουν.
    Όλοι οι άλλοι βγάζουν, αυτοί στην απ΄έξω; Σωστά λοιπόν...

δεν ειναι βεβαια κατι πρωτογνωρο! οι περισσοτεροι παλιοι αγωνιζομενοι εχουν ανοιξει συνεργεια,λαστιχαδικα ή μαγαζια με προστατευτικο εξοπλισμο.

Κάπου έχεις μπερδευτεί.... Αυτοί με τα μαγαζιά ήταν οι μόνοι που τους ενδιέφερε το σπορ...

οταν περναει η δοξα, ολο και καπως πρεπει να εκμεταλλευτουν αυτο που τοσα χρονια τους σπαταλουσε με ευχαριστο τροπο τον χρονο τους και το χρημα τους.
    Σωστό αλλά όχι κι απαραίτητο

αυτο δεν ειναι κακο.

κακο ειναι να βλεπουν τον κοσμο που καβαλαει τωρα μηχανη και αρχιζει να μαθαινει σαν ΤΣΕΠΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ!

Σωστά...

οχι μονο οι Συνιορηδες αλλα και το 0300 και ο Διατσιδης και ολοι.

Κυρίως όχι αυτοί όμως...

ξερουν 5-10-20 πραγματα παραπανω απο εμας, οκ
    τα χρεωνουν για να μας τα μαθουν,οκ
    ας το κανουν με σοβαροτητα και υπευθυνοτητα και ας ενδιαφερθουν πραγματικα για την γνωση που προσφερουν!
    να ειναι αρωγοι για να βγει η ταμπελα της "σκοτωστρας" που εχει η μηχανη τα τελευταια 30-40 χρονια.

οποιος τα διδασκει καλυτερα και εχει μεταδοτικοτητα πρεπει να επιβραβευθει.
    το οικονομικο ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να μας απασχολει καθως προκειται για την ασφαλεια μας (πρωτιστως) και για την διασκεδαση μας (μετεπειτα).
    ουτως ή αλλιως η μοτο ειναι ακριβο σπορ/αθλημα/χομπι, και αυτο το ξερουν ολοι οσοι ασχολουνται. ας βαλουν την εξατμιση αργοτερα...

my 2 cents.

Σωστά κι αυτά.... και δεν είμαι αρνητικός σε καμία απο τις παραπάνω προσπάθειες. Επειδή όμως κι εμεις (κι άλλοι πολύ περισσότερο από εμάς) δεν γεννηθήκαμε εχθές, και βλέποντας ότι με το που ξεκινάει κάτι το καινουργιο βάλλει το παλιότερο αρχίζουμε κι "ανυσηχούμε".

Ξεκινάει το Fast & Furiοus κι αμέσως τα Quiz ποιος ειναι ναρκωμανής κι αιρετικός ή άθεος... λες κι αυτά που λέει τα σκέφτηκε στην ντάγκλα ή του τα υποαγόρευσε ο μουεζινης μέσα στον τεκέ....

Το ότι πάει ένας τάπα δεν σημαίνει ότι μπορεί να το μεταδώσει κιόλας. αν ήταν ετσι θα γινόμασταν όλοι δάσκαλοι σε κάτι...

Το ότι πάει ένας τάπα δεν σημαίνει ότι μπορεί να το μεταδώσει κιόλας. αν ήταν ετσι θα γινόμασταν όλοι δάσκαλοι σε κάτι...

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Το να έχω τη διάθεση να μεταδώσω την εμπειρία δεν σημαίνει ότι είμαι και ο κατάλληλος να δημιουργήσω ένα σχολείο για μοτοσυκλέτα! Θέλει πολύ καλή οργάνωση και αυτά δεν φαίνονται πουθενά. Και δεν φταίει που είμαστε γκρινιάρηδες ή κακοπροαίρετοι, αλλά έχουμε δει πολλά στους δρόμους από τους 'γρήγορους' ή από τους 'μαθητές'... τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν μεγάλη ευθύνη!

Ο ανταγωνισμός με το 0300 είναι αδιάφορος και θα τον κρίνει ο κόσμος.
    Πολύ σωστός ο Θάνος, ο κάθε γρήγορος δέν πάει να πεί ότι είναι και ικανός να είναι καθηγητής σχολής οδήγησης.

Τα σχολεία αυτά η τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά σου δίνουν μια μυρωδιά πώς να μπορείς να ελέγξεις την μοτοσυκλέτα σου, αυτό που δέν κάνουν δηλαδή οι σχολές οδηγών.

Εάν ο Διατσίδης η όποιος έχει διάθεση να κάνει σχολή σπόρ-αγωνιστικής οδήγησης σαφώς και δέν θα χρειάζεται κάποιον ΄΄αργό΄΄ για οδηγό του group των διδασκομένων αλλά και σαφώς ο καθηγητής θα θεωρήσει και δεδομένο ότι ο μαθητής του το έχει εύκολο να μπαίνει στις στροφές τάπα και να φρενάρει από τα 200km χωρίς να προβληματίζεται.

Τότε και μόνο τότε να υπάρχει ο Συνιώρης, ο Αντωνίου και ο οποιοσδήποτε ικανός σε οριακές καταστάσεις να διδάξει, αλλιώς δέν υπάρχει λόγος να υπάρχει κάποιος τέτοιος καθηγητής, εάν θέλει κάποιος να μας δείξει πόσο μεγάλη την έχει να μας το δείξει στους αγώνες

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. F800 Gs : είναι πολλά τα 40 Κ χλμ ?
    από macrozan στο forum BMW
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2010, 10:50
  2. Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2010, 08:00
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ G??
    από pilotos_xtreme στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2008, 09:11