Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: διαφορες r1 04-06 me 07-08

pure Kefalonian Mad-ness Το avatar του/της Madkefalonian
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ξυστρας
    mesa filos doro kai kranos olosomi gantia kai mpontes sto noumero sou ola!!!!na to ksefortotho to gamimeno to apotiximeno
    επειδη βλεπω οτι εισαι ψυχη ρε αδερφε,αντι για 2 χιλιαριακα και αφου εισαι τοσο γεναιοδωρος,θα σου δωσω 1840 για να πληρωσω και την ασφαλεια μου.
    Της μηχανής μου σαν μουγκρίζει το μοτέρ,νοιώθω στα σύννεφα ωραίος καμικάζι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ammon_ra
    μαλλον ξεφυγαμε απο το αρχικο θεμα παιδια
    ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    04-05-06 gamane
    07-08 gamane tis mpieles tous
    Τι εννοεις?

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    αν θυμαμαι καλα, ειναι εντελως διαφορετικα πολλα πραγματα...

ψαλιδι διαφορετικο, 6πιστονες δαγκανες αντι για τετραπιστωνες του '04, 4βαλβιδο το μοτερ του '07 σε σχεση με το 5βαλβιδο του '04...

γενικα ειναι διαφορετικα μηχανακια, αν και μοιαζουν αρκετα...

εκτος απο εμφασιακα που εχουν πολλες διαφορες εξωτερικα...

απο μοτερ σαφως ειναι καλυτερο το 16valves μοτερ απο θεμα αποδοσης.....εχει ακομα slipper clutch που πρωτοεμφανιστηκε στα r6 06
    και μεταβλητους αυλους εισαγωγης αερα......που κανουν παρα πολυ καλη δουλεια,αλλα πρεπει να συνηθισεις το τροπο λειτουργιας του γκαζιου.....
    Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    04-05-06 gamane
    07-08 gamane tis mpieles tous

καποιο λαθος κανεις φιλε....τα r1 04-06 ειχα λαθος μεταλλα στις μπιελες &πηγαινανε για τσαι τα στροφαλακια για οσους το κινουσαν μεσα στη πολη μοναχα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Madkefalonian
    1ον)Ξαναλεω οτι το '07 δεν εχει διαφορα σε αλογα επιδοσεις και στριψιμο γιατι ειναι σχεδον το ιδιο...

2ον)Γιατι εχουμε συνηθησει ολοι και λεμε τη πιπιλα "μηχανακι της καφετεριας"???
    Εχεις αναρωτηθει ποτε αν αυτοι που πανε στη καφετερια πανε και στη πιστα αλλα απλα δεν εχουν χρηματα για δευτερη μηχανη(μηχανη,ΟΧΙ παπι).Εγω προσωπικα και σε πιστα μπαινω για πλακα και στο δρομο προσπαθω να το "σπασω" αλλα δεν εχω δυνατοτητα για δευτερη...ακομα χρωσταω το δανειο της...Δλδ εγω να παρω το λεωφορειο για να παω για καφε???

ρε φιλε η αποδοση ενως κινητηρα δεν εχει παντα αντικρισμα στα αλογα......πχ το ρ1 07-08 με τον καινουριο ψεκασμο,μεταβλητους αυλους εχει διαφορα στις χαμηλες στροφες οσο & στις υψηλες στροφες..............

Αρχικά δημιουργήθηκε από sabayam
    καποιο λαθος κανεις φιλε....τα r1 04-06 ειχα λαθος μεταλλα στις μπιελες &πηγαινανε για τσαι τα στροφαλακια για οσους το κινουσαν μεσα στη πολη μοναχα....
    Σωστος ο sabayam.Και αμα δεν κατεχεις τις αλλαγες καις και καμια δεκαρια σετακια δισκους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Madkefalonian
    Σωστος ο sabayam.Και αμα δεν κατεχεις τις αλλαγες καις και καμια δεκαρια σετακια δισκους...
    Γι'αυτό πάρτε Fazer να μην αλλάζεις δίσκους ούτε στα 75.000χλμ...
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Μπρρρρρρ! ...βρε πηρατε φορα.

εγω λεω να κοντραριστουμε στα χρωματα....
    πχ,εγω λεω τα ασπροα κοκκινο ειναι καλητερο απο το μαυρα

Βρε πατε καλα?Τα καινουργια μοντελα ειναι ΠΑΝΤΑ πιο βελτιωμενα τεχνολογικα (συνεπως κ καλητερα) απο τα παλιοτερα...

αυτο ισχυει και για το 09 απο τα δικα μας εστω κ ας εχει λιγοτερο γκαζι.

Να σας πω...δεν λεμε τι εχει κανει ο καθενας περιφερειακα η μοτερ?
    Επι την ευκαιρια χωνακια ετοιμα εχει δει κανενας (site) για μοντελα του 07-08?

as arxisoume apo moter akrapov titaniou mazi me to y power gomater tis nico to racing gia na vgazi ta aloga apo xamila stis mikres taxitites programa.apo anartisi piso ttx tis ohlins prosta elatiria ladia wp stampilizater wp maspiedes ta xrisa tis gilles ta kenourgia endiksi taxititon zelatina puing granazia alidida 520tapes gia katreftes tapa ladiou basi piso pinakidas spasti flas tapa fenzinis solinakia ipsilis takakia poliesteriko koustoumi kai tha exoume kai sinexia!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
    Μπρρρρρρ! ...βρε πηρατε φορα.

εγω λεω να κοντραριστουμε στα χρωματα....
    πχ,εγω λεω τα ασπροα κοκκινο ειναι καλητερο απο το μαυρα
    Οχι,βεβαια!Το Κιτρινομαυρο ειναι μακραν το καλυτερο!!!

Βρε πατε καλα?Τα καινουργια μοντελα ειναι ΠΑΝΤΑ πιο βελτιωμενα τεχνολογικα (συνεπως κ καλητερα) απο τα παλιοτερα...

αυτο ισχυει και για το 09 απο τα δικα μας εστω κ ας εχει λιγοτερο γκαζι.
    Χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο,το 09 μονο στο προγραμμα B παει σαν τα 07-08,στο A ειναι σαφως ανωτερο και πολυ πιο ροπατο απο χαμηλα...

Επι την ευκαιρια χωνακια ετοιμα εχει δει κανενας (site) για μοντελα του 07-08?
    στο ebay υπαρχουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ξυστρας
    as arxisoume apo moter akrapov titaniou mazi me to y power gomater tis nico to racing gia na vgazi ta aloga apo xamila stis mikres taxitites programa.apo anartisi piso ttx tis ohlins prosta elatiria ladia wp stampilizater wp maspiedes ta xrisa tis gilles ta kenourgia endiksi taxititon zelatina puing granazia alidida 520tapes gia katreftes tapa ladiou basi piso pinakidas spasti flas tapa fenzinis solinakia ipsilis takakia poliesteriko koustoumi kai tha exoume kai sinexia!!
    (Οχι λατινικα αν μπορειτε)
    Αν κανω λαθος πες μου,
    To αντικοφτφτικο της Niko δεν νομιζω να ξεκλειδωνει ταχυτητες γιατι το R1 07-08 δεν εχει
    δεν εχει κλειδωμενη ταχυτητα οποτε πως βγαζει αλογα απο χαμηλα στις μικρες ταχυτητες?
    Aπο τι ξερω η δουλεια που κανει στα Υαμαχα ειναι απλα να κλεβει το κοντερ για να εχει να μην μπαινει ο κοφτης της 6της νωρις στο κοφτη (13600 rpm περιπου) για R1 που εχουν δυνατοτητα εννοω)
    Τα γραναζια 520 την επομενη φορα θα τα βαλω και εγω.

ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ

kanis lathos file de vgazi ola ta aloga apo xamila kai gia na ine pio omalo kai gia na pernai ripouspantos i ousia ine oti den ine antikoftis ine antiperioristis isxios kai sti praksi afto pou metrai dld to mixanaki pai xamiles kai mesees poli kalitera apo prota(exo mathi etsi kai zorizome alios ase pou kano orthografika)iparxi kai antikoftis afto ine alo

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. R1 '04-06 Διαφορές.
    από makss στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2008, 20:18
  2. Video R1 04' 06' - R6 06' 07' from Serres
    από R-1nas στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2007, 15:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ