Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 117

Θέμα: θα τα καταφερουμε??

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Ναι, θα την παλεύετε, ΟΜΩΣ κάθε χαλικάκι ή ιπτάμενη μ****ειούλα θα σού'ρχεται βολιδάτο/η στο στήθος ή στη μάπα. Επειδή παλιά είχα το FZ6 και έκανα αρκετά ταξίδια εθνική, μπορώ να σου πώ πως αρκετά από αυτά πονάνε. Βέβαια από την άλλη ήμουν με λεπτό υφασμάτινο καλοκαιρινό μπουφάν μηχανής. Με δερμάτινο σίγουρα καλύτερα.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Ναι, θα την παλεύετε, ΟΜΩΣ κάθε χαλικάκι ή ιπτάμενη μ****ειούλα θα σού'ρχεται βολιδάτο/η στο στήθος ή στη μάπα. Επειδή παλιά είχα το FZ6 και έκανα αρκετά ταξίδια εθνική, μπορώ να σου πώ πως αρκετά από αυτά πονάνε. Βέβαια από την άλλη ήμουν με λεπτό υφασμάτινο καλοκαιρινό μπουφάν μηχανής. Με δερμάτινο σίγουρα καλύτερα.
    στον πρωτο καιρο τι ελεγε την παλευες?μετα το σηνηθισες?

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Δέν είναι κάτι που 'συνηθίζεται'. Θα έλεγα πως 'συμβιβάστηκα' με αυτό. Βέβαια μετά από λίγο καιρό άρχισα να κοιτάω για άλλη μηχανή.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Δέν είναι κάτι που 'συνηθίζεται'. Θα έλεγα πως 'συμβιβάστηκα' με αυτό. Βέβαια μετά από λίγο καιρό άρχισα να κοιτάω για άλλη μηχανή.
    τελικα την αλλαξες?τι πηρες?

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Φίλε μου το γυμνό δεν παλεύεται με τίποτα στην Εθνική και το συγκεκριμένο μοτόρι μπάζει από παντού.Εντάξει δεν λέω είναι κούκλα σε σχέση με το φαιρινγκάτο αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τάχουμε όλα
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Φίλε μου το γυμνό δεν παλεύεται με τίποτα στην Εθνική και το συγκεκριμένο μοτόρι μπάζει από παντού.Εντάξει δεν λέω είναι κούκλα σε σχέση με το φαιρινγκάτο αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τάχουμε όλα
    το εχεις βολταρει?

Re: θα τα καταφερουμε??

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    γεια σας παιδια,,μια ερωτηση,,θελω να παρω ενα gsr 600,,η χρηση που θα του κανω θα ειναι κανενα σαβατοκηριακο καμια μεγαλη βολτα,,πηγαινε ελα γηρω στα 300 χλμ,,οχι γκαγκουριλικια,,που και που θα το ανοιγω λιγο παραπανω,αλλα μετρημενα πραγματα,,τι λετε θα τα καταφερνουμε με το εταιρον ημιση?η ο αερας θα μας αλαζει τα φωτα?

Καλησπέρα φίλε nik!Είμαι κάτοχος ενός gsr 08.Αν και τώρα το έστρωσα μιας και είναι καινούργιο να σου πω πως μέχρι τα 140 άντε 150 δεν θα χεις πρόβλημα μετά αρχίζουν λίγο τα δύσκολα...:smilea:
    Με μία aftermarket ζελατινούλα δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα (και εγώ εξάλου όπου να 'ναι θα τη βάλω).Όμορφη,διακριτική και κυρίως θα σε εξυπηρετήσει...Αν κοιτάξεις κοστίζει γύρω στα 80 ευρώ αν δεν κάνω λάθος(μη με ρωτήσεις μάρκα δεν ξέρω ).Την έχει βάλει φίλος και μου έχει πει..Πάντως για το μηχανάκι...

...ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Rocking All the Way

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    το εχεις βολταρει?
    Οχι φίλε μου απο άτομα που ξέρω που το έχουν μεταφέρω την εμπειρία...Προσωπικά ποτέ δεν γούσταρα τα γυμνά...:smilea:
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    H ζελατινα μπορει να βελτιωσει κατα πολυ τη κατασταση αλλα μονο για εσενα....η συνοδηγος σου θα τρωει το ξυλο της αρκουδας απο τον αερα, ασε που σε θεμα ανεσης συνεπιβατη δεν εχει καμμια απολυτως σχεση το Strom με το GSR...

...απο την αλλη βεβαια ξερεις πως ειναι οι γυναικες...αφου εχει δηλωσει οτι της αρεσει, ποτε δεν θα παραδεχτει οτι νοιωθει αβολα επανω του και εσυ κερδιζεις το credit οτι της εκανες τη χαρη...

super σε βρισκω...

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ασε που σε θεμα ανεσης συνεπιβατη δεν εχει καμμια απολυτως σχεση το Strom με το GSR...
    +100000000000000000000000000000 εκτός και αν ήταν Fazer

Παλαιό μέλος

Re: Re: θα τα καταφερουμε??

Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
    Καλησπέρα φίλε nik!Είμαι κάτοχος ενός gsr 08.Αν και τώρα το έστρωσα μιας και είναι καινούργιο να σου πω πως μέχρι τα 140 άντε 150 δεν θα χεις πρόβλημα μετά αρχίζουν λίγο τα δύσκολα...:smilea:
    Με μία aftermarket ζελατινούλα δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα (και εγώ εξάλου όπου να 'ναι θα τη βάλω).Όμορφη,διακριτική και κυρίως θα σε εξυπηρετήσει...Αν κοιτάξεις κοστίζει γύρω στα 80 ευρώ αν δεν κάνω λάθος(μη με ρωτήσεις μάρκα δεν ξέρω ).Την έχει βάλει φίλος και μου έχει πει..Πάντως για το μηχανάκι...

...ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

για πεςμου φιλε αλλες εντυπωσεις απο καταναλωση τι λεει,,γενικα που σε ευχαριστει και που σε δησαρεστει το μηχνακι?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Λοιπον περα απ'τον αερα που κανετε τοση αναλυση, ρεε γυμνο ειναι το μηχανακι τι το αναλυεται?

Να πω την γνωμη μου που το εκανα test ride και τι με χαλασε.

Το μηχανακι ειναι γυμνο αλλα ο κινητηρας στου δεν ειναι γυμνου.Το μοτερ του χαμηλα ειναι ψοφιο και ψηλα τρελενεται, προσωπικα ειδα 207χιλ η πεμπτη αν θυμαμαι καλα, αλλα ροπες και συμπεριφορα κινητηρα gsxr που δεν μ'αρεσει σε γυμνο.

Προσωπικα σ'αυτη την σειρα θα προτιμουσα Ζ750 και σε αλλη σειρα CB1400,Gsx1400,Xjr 1300 Zephyr 750.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Λοιπον περα απ'τον αερα που κανετε τοση αναλυση, ρεε γυμνο ειναι το μηχανακι τι το αναλυεται?

Να πω την γνωμη μου που το εκανα test ride και τι με χαλασε.

Το μηχανακι ειναι γυμνο αλλα ο κινητηρας στου δεν ειναι γυμνου.Το μοτερ του χαμηλα ειναι ψοφιο και ψηλα τρελενεται, προσωπικα ειδα 207χιλ η πεμπτη αν θυμαμαι καλα, αλλα ροπες και συμπεριφορα κινητηρα gsxr που δεν μ'αρεσει σε γυμνο.

Προσωπικα σ'αυτη την σειρα θα προτιμουσα Ζ750 και σε αλλη σειρα CB1400,Gsx1400,Xjr 1300 Zephyr 750.
    ηταν τελειως νεκρο χαμηλα?γιατι τοχα κανει παλια μια μικρη βολτουλα αλλα δεν θημαμαι τπτ

Αν και το έχω πολύ λίγο καιρό γιατί σου είπα τώρα το έστρωσα...δεν έχω εγώ προσώπικα να σου αναφέρω κάτι αρνητικό παρά μόνο θέτικα..Επιδόσεις,στρίψιμο,φρένα κτλ κτλ..Τώρα,για την κατανάλωση δεν μπορώ 100% να σου απαντήσω διότι γνωρίζεις ότι η μηχανή στο στρώσιμο καίει παραπάνω και ακόμα δεν έχω βγάλει τελικό συμπέρασμα,αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το πιο οικονομικό μηχανάκι.Εάν του πίνεις το αίμα να στο πω και έτσι,λογικό είναι να κάψει εάν όμως πηγαίνεις ταξιδάκι νορμάλ και όχι πλακωμένος δεν θα έχεις πρόβλημα!

Υ.Γ Νεκρό δεν είναι χαμηλά απλά τη ροπή του τη βγάζει μετά τις 8000 και σκυλιάζει
    :smilea:
    Rocking All the Way

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
    Αν και το έχω πολύ λίγο καιρό γιατί σου είπα τώρα το έστρωσα...δεν έχω εγώ προσώπικα να σου αναφέρω κάτι αρνητικό παρά μόνο θέτικα..Επιδόσεις,στρίψιμο,φρένα κτλ κτλ..Τώρα,για την κατανάλωση δεν μπορώ 100% να σου απαντήσω διότι γνωρίζεις ότι η μηχανή στο στρώσιμο καίει παραπάνω και ακόμα δεν έχω βγάλει τελικό συμπέρασμα,αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το πιο οικονομικό μηχανάκι.Εάν του πίνεις το αίμα να στο πω και έτσι,λογικό είναι να κάψει εάν όμως πηγαίνεις ταξιδάκι νορμάλ και όχι πλακωμένος δεν θα έχεις πρόβλημα!

Υ.Γ Νεκρό δεν είναι χαμηλά απλά τη ροπή του τη βγάζει μετά τις 8000 και σκυλιάζει
    :smilea:
    τι χρωμα το πηρες?

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παλι εγω θα τα βαλω τα καλημερουδια?!
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2007, 10:55
  2. Θα τα πούμε στις 06/08 πια!!
    από Konti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2007, 21:10
  3. Ποιός θα τα πληρώσει οέο?
    από emilio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2006, 12:14
  4. Θα τα πούμε το βράδυ δέλεαρ...άραγε?
    από nimbus στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 135
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 15:27
  5. μερικά πράγματα δεν θα τα ξαναδείς...
    από DIT στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2004, 16:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF