Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 77

Θέμα: Συγγνώμη Ξάδερφε......

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    αν την εζησε τη ζωη του, τοτε ετσι εξηγειται η δυναμη που δειχνει τωρα...

ειτε στα 20, ειτε στα 30 σου ρθει η αναποδια αυτα που θα κλαις ειναι αυτα που δεν εζησες, οχι αυτα που εκανες.

γι αυτο ας φροντιζει ο καθενας να ζει την καθε στιγμη....

η κατραπακια (ή υγειας ειναι η ψυχολογικο η οτι αλλο) ερχεται εκει που δεν το περιμενεις...

φροντιστε τουλαχιστο να σας βρει (γιατι θα σας βρει...) με ανθρωπους που πραγματικα θα ναι κοντας σας και δεν θα σας παρατησουν στη πρωτη δυσκολια...

(ο καθενας γραφει τον πονο του μου φαινεται... )

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Banned Το avatar του/της WebD
    Ζήστε τη ζωή!!!! Ξεζουμίστε την!!!! Εγώ πέρασα ξυστά (θέλω να ελπίζω....) και πραγματικά δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σε βρει και από που.... Δεν έχει πρόβα η ζωή!!!!!!!!!!!!!

Έλενα ... μη γονατίζεις ...

Μην τον αποχαιρετίσεις με θλίψη κοριτσάρα μου ... σκέψου τον όπως ήταν ευτυχισμένος με το χαμόγελό του τα γέλια του τις συζητήσεις σας και τις βόλτες σας ... σκέψου τι είχε γίνει που είχε καταφέρει να φτάσει και πως έγινε καλύτερος άνθρωπος με το επάγγελμά του και τις επιλογές που έκανε ...

Άστον να φύγει με ένα γλυκό χαμόγελο Έλενα όχι με κλάμα σκέψου ότι η μάχη που δώσατε ήταν υπεράνθρωπη και του αξίζει να φύγει με ένα γλυκό χάδι ...

και εύχομαι με όλο το είναι μου αυτός ο αλήτης καιρός που περνά από πάνω μας και μας κάνει φθαρτούς και λίγους να σου δώσει κουράγιο και να σε κάνει να τον κρατήσεις για πάντα μέσα σου όπως τον ήξερες πριν ... στις καλές του στιγμές ..

Δύναμη και κουράγιο Έλενα.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Έλενα ... μη γονατίζεις ...

Μην τον αποχαιρετίσεις με θλίψη κοριτσάρα μου ... σκέψου τον όπως ήταν ευτυχισμένος με το χαμόγελό του τα γέλια του τις συζητήσεις σας και τις βόλτες σας ... σκέψου τι είχε γίνει που είχε καταφέρει να φτάσει και πως έγινε καλύτερος άνθρωπος με το επάγγελμά του και τις επιλογές που έκανε ...

Άστον να φύγει με ένα γλυκό χαμόγελο Έλενα όχι με κλάμα σκέψου ότι η μάχη που δώσατε ήταν υπεράνθρωπη και του αξίζει να φύγει με ένα γλυκό χάδι ...

και εύχομαι με όλο το είναι μου αυτός ο αλήτης καιρός που περνά από πάνω μας και μας κάνει φθαρτούς και λίγους να σου δώσει κουράγιο και να σε κάνει να τον κρατήσεις για πάντα μέσα σου όπως τον ήξερες πριν ... στις καλές του στιγμές ..

Δύναμη και κουράγιο Έλενα.
    Ο λόγος που το έγραψα είναι γιατί αισθάνομαι οργή και πόνο... Ξέρω ότι κάποια στιγμή ο πόνος θα περάσει και θα συνεχίσω τη ζωή. Ο ξάδερφος πάντα θα υπάρχει μέσα μου, πάντα θα θυμάμαι το είναι του, πάντα θα τον θυμάμαι σαν άνθρωπο.
    Απλά ξέρεις είναι το γαμώ το και το γιατί...!!!!

Στο νοσοκομείο χτες τον είδα κεφάτο, δε μπήκα κ τον αντιμετωπίσα σαν ετοιμοθάνατο, μπήκα και τον αντιμετωπίσα σα ζωντανό άνθρωπο. Συζητήσαμε τα πάντα, για τη δουλειά, για πράγματα που θέλω να κάνω, για το πως ήταν η μέρα του, κάναμε πλάκα κ αστεία κλπ κλπ Μπαίνω στο δωματιο του κ του χαμογελάω όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί θέλω. Γιατί ο Γιάννης είναι ΔΥΝΑΜΗ!!!

Γιατί ο Γιάννης πάντα θα είναι ο Γιατρός.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ελενα δεν εχει ερθει ακομα η ωρα να γραψω σε αυτο το θρεντ.

κεφαλι ψηλα και παμε δυνατα (οσο μπορουμε τουλαχιστον).

και μη βιαζεσαι να φτασεις στο τελος.ο γιαννης ειναι ακομα εκει και οσο θα ειναι εκει ειναι αδικο να προχωραμε εμεις παραπερα.ας προετοιμαστουμε με δυναμη,κουραγιο.ας το φιλοσοφισουμε περισσοτερο (οσο μας επιτρεπει ο πονος και ο χρονος) και ας του επιτρεψουμε να παλεψει με αξιοπρεπεια οπως κανει τοσο καιρο και να φυγει με το κεφαλι ψηλα οπως πραγματικα αξιζει σε εναν τετοιο ανθρωπο !

υ.γ.οταν ερθει η ωρα να γραψω σε αυτο το θρεντ θα το καταλαβεις.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

~
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

κεφαλι ψηλα και παμε δυνατα (οσο μπορουμε τουλαχιστον).

και μη βιαζεσαι να φτασεις στο τελος.

το εκανα κ εγω αυτο το λαθος ...

ζήσε με αγάπη κ πιστη τη ζωή που υπάρχει ακόμα

...

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Καμιά φορά η ίδια η ζωή το ίδιο το Θαύμα της ζωής δίνει λύσεις σε αδιέξοδα από κει που δεν το περιμένουμε...Ξέρω ιστορίες που οι γιατροί,η συγχρονη ιατρική επιστήμη σήκωσε τα χέρια περιμένοντας το μοιραίο και ο ίδιος ο ασθενής τα κατάφερε με την δύναμη της θέλησης και της ψυχής του!!!Ολα αυτά που σου λέω βέβαια δεν είναι πανάκεια και δεν λειτουργούν σε όλους απλά όπως σου είπαν και τα παιδιά ο παράγοντας ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ είναι κορυφαίος σε τέτοιες καταστάσεις!!!Οσο και αν βλέπεις το λάδι να έχει τελειώσει στο καντήλι πρέπει να βαφτίζεις το υπόλοιπο νερό και αυτό σαν λάδι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!!!
    Οσο φεύγει από το πρόβλημα τόσο βρίσκει ψυχικά αποθέματα να αντιμετωπίσει τις όποιες καταστάσεις που η κάθε μέρα του γεννά...
    Από την άλλη κάθε μέρα ζωής κάθε ώρα ζωής είναι μια κερδισμένη μέρα και ώρα ΑΥΤΑ ΜΕΤΡΟΥΝ τελικά...Στιγμές πολλές παζλ καταστάσεων που όλα αυτά μαζί κάνουν το Θαύμα της ζωής:smilea: Κουράγιο και όταν κάποια στιγμή η διαδρομή φθάσει στο τέλος της...Ποτέ μην λησμονάς ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΟΥΜΕ!!!!Μόνο τότεΚαι κάτι τελευταίο μην ξεχνάς οτι δεν είναι μόνος του υπάρχουν περιπτώσεις σαν την δική του συνανθρώπων μας που είναι μόνοι,ακόμη και σε αυτήν την τελευταία στροφή...ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΑΜΕΝΗ και ο ξαδελφός σου αν μην τι άλλο έχει μια ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ!!!μέχρι τώρα
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    ......

Είμαι εδώ....

:a07:

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Μας γάμησες μεσημεριάτικα Τρελοκοτσιδού ....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    καλο κουραγιο και καλη δυναμη σε ολους
    οτι κι αξιζουν τα λογια αυτα,περαστικα απο μενα...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Ο λόγος που το έγραψα είναι γιατί αισθάνομαι οργή και πόνο... Ξέρω ότι κάποια στιγμή ο πόνος θα περάσει και θα συνεχίσω τη ζωή. Ο ξάδερφος πάντα θα υπάρχει μέσα μου, πάντα θα θυμάμαι το είναι του, πάντα θα τον θυμάμαι σαν άνθρωπο.
    Απλά ξέρεις είναι το γαμώ το και το γιατί...!!!!

Στο νοσοκομείο χτες τον είδα κεφάτο, δε μπήκα κ τον αντιμετωπίσα σαν ετοιμοθάνατο, μπήκα και τον αντιμετωπίσα σα ζωντανό άνθρωπο. Συζητήσαμε τα πάντα, για τη δουλειά, για πράγματα που θέλω να κάνω, για το πως ήταν η μέρα του, κάναμε πλάκα κ αστεία κλπ κλπ Μπαίνω στο δωματιο του κ του χαμογελάω όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί θέλω. Γιατί ο Γιάννης είναι ΔΥΝΑΜΗ!!!

Γιατί ο Γιάννης πάντα θα είναι ο Γιατρός.
    δεν σας ξερω αλλα ειλικρινα πονεσε η καρδια μου οταν το διαβασα...

οσοι το διαβασατε,σκεφτητε το ,την επομενη φορα που θα ποσταρετε καποιο θεμα σχετικα με (αναιμακτη) πτωση ,σιδερα και πλαστικα...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Ο.
    μην κλαις για εναν θάνατο προτού αυτός έρθει
    μην χαραμίζεις την ζωή που έμεινε (όση έμεινε) για θλίψη
    οτι χρόνος έμεινε ΠΡΕΠΕΙ να είναι γεμάτος
    πρόλαβε ( οσο μπορείς ) να περάσεις μαζί του καλά
    να νιώθει καλά όταν έρθει η ώρα που θα πείτε "καλή αντάμωση"

και
    χαμογέλα του, αφού το αξίζει

ορισμενοι ανθρωποι εχουν γνωρισει
    μονο ανηφορα στην ζωη...........
    gas......N