Να σας πω εγω το σιγουρο και χειροπιαστο παιδια,χθες πουλησα τη μηχανη μου στο κεπ στα πατησια,το παιδι πληρωσε κανονικα παραβολο 69ε για τα 900 cc που αγορασε,τωρα οτι κ να λεμε ειναι...![]()
Να σας πω εγω το σιγουρο και χειροπιαστο παιδια,χθες πουλησα τη μηχανη μου στο κεπ στα πατησια,το παιδι πληρωσε κανονικα παραβολο 69ε για τα 900 cc που αγορασε,τωρα οτι κ να λεμε ειναι...![]()
Και ρωτάει ο τροχύλιας
-Ήντα γινε?Πραμααααα του απαντάει ο καργιάτζουλας.....
Για το τελος ταξινομησης.
Ισχυει ΚΑΙ για τα μεταχειρισμενα ΚΑΙ θα εχει αναδρομικη ισχυει
(γιαυτο και αν παει καποιος να παρει σημερα μοτοσυκλετα που εχουν ΗΔΗ στο καταστημα το παιρνει με μειωμενη τιμη)
Τα τελη μεταβιβασης ειναι οπως τα λετε οτι ακομα δεν το εφαρμοσαν λογω τις εγκυκλιου, και βεβαια δεν θα εχει αναδρομικη ισχυει
τέλη μεταβίβασης μτχ. οχημάτων λέει θα είναι δωρεάν μέχρι τέλους 2009.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
τελος ταξινομησης εχει καθε νεο οχημα
γι αυτο η Ε.Ε μας βαζει προστιμο επειδη σε οχηματα ηδη ταξινομημενα σε αλλη χωρα της Ε.Ε,εμεις τα επαναταξινομουσαμε.
τελη μεταβιβασης εχει οποιοδηποτε οχημα αλλαζει ονομα στην αδεια.οσες φορες αλλαξεις,τοσες πληρωνεις
μεχρι τον Αυγουστο -50% ταξινομηση
τσαμπα μεταβιβαση
αυτια,υπαρχει στο φεκ,τελος.ισχυει παντου,καθολικα,αναμφισβητητα,αδιαιρετως,ολοκληρωτικ α![]()
![]()
τα ήδη ταξινομημένα καινούρια τα επαναταξινομούμε διαρκώς ακόμη... δηλ. και το 50% κακώς το πληρώνουμε...
καμμία όμως αντίδραση, κανένα μποϋκοτάζ!!!![]()
μήπως καλά να πάθουμε;;![]()
ENNOEITAI!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
μήπως καλά να πάθουμε;;![]()
Ειμαστε οι πλεον ηλιθιοι καταναλωτες στην ευρωζωνη![]()
τι να πουμε ρε παιδια εκει που ειχε πεσει η ζητηση των οχηματων 40-50 % μας πεταξανε το τυρακι κοβωντας ενα 2-3% (50 % απο το κλεψιμο στις τσεπες μας με το ετσι θελω) και ο κλασικος ο @@ς ο ελληνας τωρα κανει ρεκορ αγορων στα αυτοκινητα λες και χωραει το γαμ..κουτι του να το κυκλοφορησει στο καταραμενο το κλεινων αστυ.ελεος δηλαδη ελεος.κατι τετοια βλεπω και καταλαβαινω τα παιδια στη βιλα αμαλιας κτλ
.....και κάτι όχι και τόσο σχετικό. Για να κατεβάσεις από το internet ορισμένα ΦΕΚ, που από τη στιγμή της κυκλφορίας τους είσαι θεωρητικά υποχρεωμένος να τα γνωρίζεις, πρέπει να πληρώσεις κιόλας.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
που ισχύει από την ΗΜΕΡΑ δημοσίευσής του στο ΦΕΚ.......
![]()