τίποτα δεν μου ζητήσανε
αλλα το ότι παίρνεις τα @@ τους μετά είναι σχεδόν σίγουρο, εδώ νόμιμος να είσαι κάνουν τόσα για να μην πληρώσουν
τώρα γιατί σε ασφαλίζουν θα σε γελάσω
τίποτα δεν μου ζητήσανε
αλλα το ότι παίρνεις τα @@ τους μετά είναι σχεδόν σίγουρο, εδώ νόμιμος να είσαι κάνουν τόσα για να μην πληρώσουν
τώρα γιατί σε ασφαλίζουν θα σε γελάσω
Σε ασφαλίζουν γιατί δεν έχουν να χάσουν τίποτα.Αν τρακάρεις ή ακόμη κ αν σε τρακάρουν δεν μπορείς να ζητήσεις αποζημίωση αν δεν σε καλύπτει το δίπλωμα.Απλά σε τέτοιες περιπτώσεις βάζεις κάποιον δικό σου με δίπλωμα να φανεί σαν οδηγός κατά τη διάρκεια του ατυχήματος..
www.myspace.com/deathmetalito
Αν σε τρακαρουν κ φταινε σε πληρωνουν και ας μην εχεις διπλωμα απλα μετα θα σ κανει δικαστηριο ουτως η αλλως η τροχαια..
λοιπον.γενικα.αν δεν εχεις διπλωμα η δεν σε καλυπτει το διπλωμα σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να οδηγας.αν το κανεις και πεσει πανω σου καποιος ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ!δεν πα να εχει παραβιασει στοπ....ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ....δεν θα επρεπε να εισαι εκει στο τιμονι.
οι ασφαλιστικες δεν ειναι καλοθελητες.
ασφαλιζουν τον καθενα για να πληρωνονται αλλα οταν ερθει η ωρα κανουν τους μ@λ...
μονο αν εισαι νομιμος σε καλυπτουν.αυτο νοιζω ειναι σιγουρο.
αν τωρα οδηγαει καποιος χωρις διπλωμα και γινει ατυχημα με τραυματισμο η θανατο....γμστ...
![]()
εγω που σου το λεω οδηγαω ενα μηχανακι οριακα νομιμο.το ειχα ψαξει παρα πολυ,πριν αρχησω να το οδηγαω.
Καλες γιορτες καταρχην και μακρυα απο εμας.. Αν φταιει ο αλλος οδηγος κ εχει διπλωμα κ ειναι κ τα 2 οχηματα ειναι ασφαλισμενα,λεφτα θα παρεις κατα 95%.. θα σου απαντησω 100% αν μου δωσουν την επιταγη δις γουικ..
Στην περιπτωση μου υπηρχε κ τραυματισμος..
Φιλικα κ καλα κρασια με το αρνακι![]()