Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
Δεν έχεις κι άδικο, μάλλον τον ζάλισα τον άνθρωπο.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
Δεν έχεις κι άδικο, μάλλον τον ζάλισα τον άνθρωπο.![]()
xaxaxa οχι ενταξει το εκτιμω και σας ευχαριστω ολους.
καλο πασχα να περασουμε και τα λεμε απο βδομαδα παιδες.
+ 10.000 !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Πριν είχα ένα YZ 250 02 που έβγαζε τροχό 44 άλογα και τώρα έχω ένα EXC 250 F 09 που πραγματικά δεν ξέρω πόσα άλογα βγάζει ούτε στον τροχό ούτε στον στρόφαλο, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι όσα έχει τα βγάζει εύκολα στο χώμα, κοινώς πάω πιο γρήγορα παντού (σε όλα τα τερέν) και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Ένας καλύτερος οδηγός και πιο γυμνασμένος ίσως να μπορούσε να πάει πιο γρήγορα με τα 44 άλογα, εγώ όμως όχι δεν μπορούσα να κρατήσω το γκάζι για πολύ ώρα τέρμα ανοιχτό.
Στο εντούρο πιο σημαντικό είναι να έχεις αξιοποιήσιμη δύναμη παρά υπερβολική. Γι αυτό μη κοιτάς μόνο την μέγιστη υποδύναμη αλλά όλη την καμπύλη αυτής. Ακόμα και τα σύγχρονα 2504τ έχουν δύναμη από χαμηλά.
Αν κάνεις σωστή συντήρηση δεν παθαίνουν τίποτα σοβαρό.![]()
![]()
Δεν μιλήσαμε για Ισπανικές καφετιέρες, κύριος...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
+ 10.000 !!!![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
(Κατα τα αλλα.... Οι ισπανικες καφετεριες στα περιφερειακα τους ( ντιζοβιδομ@λ@κιουλες ειναι πραγματικα απαραδεκτες....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν μιλήσαμε για Ισπανικές καφετιέρες, κύριος...![]()
)
δε ξερω γιατι αλλα επιμενω σε 4Τ.
μια ερωτηση ακομα,εω πηγαινω σε δαση κλπ κλπ δε μου αρεσουν οι πιστες,αν παρω ΜΧ θα με βολεψει?
θα το μετανιωσεις στη πρωτη βολτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από blades
εω πηγαινω σε δαση κλπ κλπ δε μου αρεσουν οι πιστες,αν παρω ΜΧ θα με βολεψει?![]()
χαχα σοβαρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
θα το μετανιωσεις στη πρωτη βολτα!![]()
μαλλον τοτε πρεπει να δω σε κατι πιο σκληρο ε?
(οοοοοοοταν το παρω)
ενταξει να πω βεβαια οτι την πλακα μου κανω στα βουνα και τα δαση,δεν κοιταζω χρονομετρα,απλα μου αρεσει η ενταση παρα πολυ και ειμαι fun τυπος
me motocross δεν θα κανεις πλακα σε μονοπατια... απλα θα συχτηριζεις...![]()
file ean sou aresei h entasi kai eisai fan typos, me 17 euro sto alou fan park mpeneis se oles tis trampales gia mia meraΑρχικά δημιουργήθηκε από blades
ενταξει να πω βεβαια οτι την πλακα μου κανω στα βουνα και τα δαση,δεν κοιταζω χρονομετρα,απλα μου αρεσει η ενταση παρα πολυ και ειμαι fun τυπος
apo ekei kai pera auta pou lene oi synforoumites apo epano einai apo prosopiki empeiria kai h prospathia toys einai na mhn kaneis lathos epilogi (gia auto evales kai to post aloste etsi?)
MX = pista austhra kai mono, ta vriskeis ftinotera kai poio eykola metaxeirismena alla distixos den kanoune gia "volta" sto voyno, EIDIKA ean den exeis empeiria.
ama mou arese to allou 8a phgaina alla ekei einai gia paidakia.sas efxaristo gia th voh8eia much much,na eiste oloi kala.oso gia empeiria egrapsa kai pio pano phgaina me XR600'94 prin 10 xronia sta vouna alla katie gine kai stamathsa,tora 8elo pali na 3ekinhsoΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
file ean sou aresei h entasi kai eisai fan typos, me 17 euro sto alou fan park mpeneis se oles tis trampales gia mia mera
apo ekei kai pera auta pou lene oi synforoumites apo epano einai apo prosopiki empeiria kai h prospathia toys einai na mhn kaneis lathos epilogi (gia auto evales kai to post aloste etsi?)
MX = pista austhra kai mono, ta vriskeis ftinotera kai poio eykola metaxeirismena alla distixos den kanoune gia "volta" sto voyno, EIDIKA ean den exeis empeiria.
thank you all for the answers