Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 169

Θέμα: Ωχ ωχ ωχ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Παναγια μου και τα κακομοιρα κανουν συνολικα 17 μηνες πληρωτεους απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 2 το μεσημερι και μετα αναγκαζονται να αφησουν το στρατοπεδο και να πανε στο ησυχο σπιτακι τους η στην καφετερια με την γκομενα!! Το χαβιαρι μαυρο και το κρασι παλιο.... κωλοκατασταση μωρε
    πέστα ρε φίλε...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Re: Re: Re: Ωχ ωχ ωχ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Ευχαριστώ πολύ. Κάτι μου λέει πως θιέλω δε θέλω θ' αποτύχω στις αθλητικές εξετάσεις.
    Σ'αυτην την περιπτωση θα σου συνιστουσα να αθληθεις λιγο πριν καταταγεις (αν προλαβαινεις!) . Ηξερα παιδια που θελαν να γινουν ΕΑ αλλα κοπηκαν στα αθλητικα. Ακομα λαβε υπ'οψιν οτι τα εξοδα ενος φανταρου για μια 12μηνη θητεια, δεν ειναι διολου ευκαταφρονητα, ενω ο εφεδρος ειναι οικονομικα αυτοδυναμος. Μεχρι και στο βιογραφικο σου μετραει αν εχεις θητεια αξιωματικου.
    Αν παντως παρουσιαζεσαι σε στρατοπεδο το οποιο δεν εχει πολλους πτυχιουχους, τοτε οι πιθανοτητες σου να γινεις ΕΑ ειναι περισσοτερες.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ναι συμφωνω....
    και οταν θα βρισκεται στον χωρο αναφορας και θα γελανε και θα φωναζουν απολελε οι της ΕΣΣΟ του...και αυτος θα κλαιει...θα σκεφτεται....

γαμωτο...σιγα θα περναγε...και τωρα θα εφευγα με τα παιδια γαι σπιτι
    εσύ έχεις κολλήσει με τη μέρα της απόλυσης όπως βλέπω

φιλαράκο η μέρα της απόλυσης είναι μία, οι άλλες 364;;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    εσύ έχεις κολλήσει με τη μέρα της απόλυσης όπως βλέπω

φιλαράκο η μέρα της απόλυσης είναι μία, οι άλλες 364;;;;;
    νταξ οτι πειτε

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    ναι συμφωνω....
    και οταν θα βρισκεται στον χωρο αναφορας και θα γελανε και θα φωναζουν απολελε οι της ΕΣΣΟ του...και αυτος θα κλαιει...θα σκεφτεται....

... και ενω αυτοι θα ψαχνουν την παλια τους ζωη και την παλια τους εργασια, και τα λεφτα που χασανε 12 μηνες χωρις δουλεια, ο Δοκιμος θα κανει 5 μηνες παραπανω σε καποιο νησι, εργαζομενος (να τα ξυνει μετα απο 12μηνο) σε παραλιες και με το μηνιατικο καθε μηνα στην τσεπη. Αχ, πως θα τον νοιαξει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    ... και ενω αυτοι θα ψαχνουν την παλια τους ζωη και την παλια τους εργασια, και τα λεφτα που χασανε 12 μηνες χωρις δουλεια, ο Δοκιμος θα κανει 5 μηνες παραπανω σε καποιο νησι, εργαζομενος (να τα ξυνει μετα απο 12μηνο) σε παραλιες και με το μηνιατικο καθε μηνα στην τσεπη. Αχ, πως θα τον νοιαξει...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μεγαλη κολοφαρδια

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    ναι συμφωνω....

+ 1000000000000000000000000

Φιλαράκο δεν είναι όλα ρόδινα έχει μεν τα καλά του από θέμα χρημάτων και ευέλικτου ωραρίου αλλά μια η επιπλέον θητεία μια το "κολαστήριο" της ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο θα παρακαλάς χίλιες φορές να έβγαζες λάθος όλα τα ψυχολογικά τέστ για να κοπείς...Μια βδομάδα έμεινα σαν φιλοξενούμενος ΣΕΑΠ (βέβαια μιλάμε για το 1990) αποστολή στην Κρήτη για ασκήσεις στο πυροβολικό από Ρόδο και τα λυπήθηκε η ψυχή μου τα παιδιά εκει μέσα...Και αν όπως λές η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και η καλυτερότερη...Ξανασκέψου και ζύγισε όλα τα προηγούμενα που σου είπανε τα παιδιά.Η Θητεία -για όσους δεν την ψάχνουν για επαγγελματική κατάσταση- είναι να περνούν οι μήνες και να ξαναγυρίσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην πολιτική ζωή...Αυτά και μην μασάς όπως και νάχει ο γ@μημένος ο καιρός περνά γρήγορα
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω εκει που ημουν επεφτε τρελο δουλεμα στους δοκιμους.
    τους λεγαμε "ναυαγια"....:rotflmao: και αν το καλοσκεφτειτε δεν ειναι καθολου ακυρο..

επισης οι μονιμοι και περισσοτερο κατι στρατοκ@υλοι ταμγαταρχες τους φεροντουσαν με τον χειροτερο τροπο.
    πολυ χειροτερο απ'ότι σε απλο οπλιτη.
    Δοκιμος Εφεδρος Αξιωματικος=επιλογη και συνειδητοποιηση για πηξιμο.
    οπλιτης=τυπος που απλα θελει να κανει την θητεια του και να βγει οσο το δυνατον γρηγοροτερα στον "πραγματικο" κοσμο

αν δεν συγκατοικησουν,τα λεφτα δεν τους φτανουν.

καποιοι ηταν καλα παιδια και συγκαταβατικα, ενω καποιοι αλλοι το επαιζαν εξουσια και ας ησουν 4-5 χρονια μεγαλυτερος τους με περισσοτερες σπουδες και καλυτερο επιπεδο.
    εκει αν ησουν λιγο αλητης,τους εκανες αλογα...:rotflmao: (ρε τι θυμηθηκα..)

προσωπικα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν αξιζει.
    εισαι πανω απο φανταρους και κατω απο μονιμους (οπερ και σημαινει σακος εκτονωσης απο ολους)

Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    + 1000000000000000000000000

.Η Θητεία -για όσους δεν την ψάχνουν για επαγγελματική κατάσταση- είναι να περνούν οι μήνες και να ξαναγυρίσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην πολιτική ζωή...Αυτά και μην μασάς όπως και νάχει ο γ@μημένος ο καιρός περνά γρήγορα

ασε που ειναι και το θεμα ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ....
    επρεπε να δεις τι εκαναν οι ΥΕΑ σε εμας....εκει να δεις γελιο

:rotflmao: :rotflmao:

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    αν δεν εχεις απολυτος τιποτα αλλο στο οριζοντα(απο οικονομικης πλευρας) πηγαινε.αλλα δεν αξιζει τον κοπο.στρατος=θανατος
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    αν δεν εχεις απολυτος τιποτα αλλο στο οριζοντα(απο οικονομικης πλευρας) πηγαινε.αλλα δεν αξιζει τον κοπο.στρατος=θανατος
    αν εισαι στριμωγμενα απο οικονομικης αποψης,μπορεις να πας Κυπρο.

οταν ημουν σαν φανταρος επαιρνα 280€ και οταν εγινα λοχιας 320€

με λιγη οικονομια (γιατι η Κυπρος ειναι ακριβη) μπορεις να μην επιβαρυνεις καθολου τους δικους σου ή τον λογαριασμο τραπεζης σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αν εισαι στριμωγμενα απο οικονομικης αποψης,μπορεις να πας Κυπρο.

οταν ημουν σαν φανταρος επαιρνα 280€ και οταν εγινα λοχιας 320€

με λιγη οικονομια (γιατι η Κυπρος ειναι ακριβη) μπορεις να μην επιβαρυνεις καθολου τους δικους σου ή τον λογαριασμο τραπεζης σου.
    τωρα αν πας ει΄ναι καλα
    οταν ημουν εγω

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Είμαι στριμωγμένος οικονομικά και τους δικούς μου τους έχω χάσει.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

τωρα αν πας ει΄ναι καλα
    οταν ημουν εγω
    καλα και εγω σαν νεος εφτυσα το γαλατακι της μαμας μου (ημουν και καλοπαιδο)

αλλα αν αντεξεις τους 3-4 πρωτους μηνες και παλιωσεις εισαι αρνταν και πληρωνεσαι κιολας

(ειναι και η μεγαλυτερη χρονικα παραμεθοριος ρπμ...9 μηνες απ'τους 12 )

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Οι ΥΕΑ περνανε μια 6μηνη περιοδο ψαρωτικη, οταν ομως πατησουν το ποδι στην μοναδα, οι υπολοιποι φανταροι σκυλιαζουν που
    1) Δεν παιρνουν το ιδιο μηνιατικο,
    2)δεν εχουν τα ιδια ωραρια,
    3)δεν εχουν καθημερινες εξοδους,
    Οι ΥΕΑ δεν τρωνε καμπανες, ουτε βαρανε καμψεις και εχουν και καμμια 20αρια κολλητους γλυφτες φανταρους που θελουν να εχουν εναν υψηλοβαθμο στο πλευρο τους!
    Φυσικο λοιπον οι φανταροι να βγαζουν ονοματα σε αυτους!!
    Ειναι κατι σαν το δημοσιο, ολοι το βριζουμε και το κοροιδευουμε, αλλα ολοι θελουμε μια θεση σ'αυτο

Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΩΧ Ξεχάστηκα!!! Καλησπέρες 08/12/2005
    από marine521 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 16:58
  2. ωχ ωχ γριπη των πουλερικων λεει...
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 13:17
  3. ΩΧ ΑρΧισε Η Eurovision...
    από BAD BOY στο forum Off topic