Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Μανιτάρι?Αυτό από τα δάση?(αστειάκι)

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Δεν εχω τοποθετησει στην μηχανη μου λογω φοβου μην μου στραβωσει το πλαισιο σε πεσιμο!
    Δεν γνωριζω κατα ποσο αληθευει το στραβωμα του πλαισιου κατα την πτωση, απλα δεν το διακινδυνευω.
    Τελικα τι ακριβως προστατευουν τα μανιταρια; Μονο το ξυσιμο των πλαστικων;
    Αν αυτος ειναι ο λογος τοποθετησης τους, καλυτερα να ειμαι με γδαρμενα πλαστικα, παρα με στραβωμενο πλαισιο!!

οι βιδες που κρατανε τα "μανιταρια" ειναι απο ελεφρα κραμματα αλουμινιου ετσι ωστε να αντεχουν ΜΟΝΟ την πιεση που πρεπει ΜΕΧΡΙ να σπασουν ... τα καλα μανιταραι(εγω εχω R&G) ειναι ενα μερος (κυλινδρικο) Πλαστικο , ανα μερος (κιλυνδρικο ) αλουμινιο σαν βαση και μετα εχεις τις βιδες/αξονακι που τις στηριζουν.....

οποιος νομιζει πως τα μανιταρια ειναι για αποφυγη γδαρσιματων και γρατσουνιων κανει ΛΑΘΟΣ !! θα γρατσουνιστει το φερινγκ και θα χρειαστεις βαψιμο....ΙΣΩΣ να σωσεις τα φερινγκ απο σπασιματα και ρωγμες....επισης το συρσιμο ειναι πολυ πιο δυσκολο να σακαταεψει ΠΛΑΙΣΙΟ-ΨΑΛΙΔΙ...

και σκεψου πως αλλο ειναι οταν σου φευγει η μηχανη με μεγαλη κλιση ( σε πιστα ή δρομο ) να πεφτει κατευθειαν στο ποδι...και αλλο να εχει ενα περιθωριο 6-7 εκατοστα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    κι αν το μχν ειναι γημνο?

ο τυπος των "Μανιταριων" αλλαζει απο Γυμνα σε Φερινγκατα .....εχουν αλλο κωδικο ...θα το δεις στις περισσοτερες εταιρειες.....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    οι βιδες που κρατανε τα "μανιταρια" ειναι απο ελεφρα κραμματα αλουμινιου ετσι ωστε να αντεχουν ΜΟΝΟ την πιεση που πρεπει ΜΕΧΡΙ να σπασουν ... τα καλα μανιταραι(εγω εχω R&G) ειναι ενα μερος (κυλινδρικο) Πλαστικο , ανα μερος (κιλυνδρικο ) αλουμινιο σαν βαση και μετα εχεις τις βιδες/αξονακι που τις στηριζουν.....

οποιος νομιζει πως τα μανιταρια ειναι για αποφυγη γδαρσιματων και γρατσουνιων κανει ΛΑΘΟΣ !! θα γρατσουνιστει το φερινγκ και θα χρειαστεις βαψιμο....ΙΣΩΣ να σωσεις τα φερινγκ απο σπασιματα και ρωγμες....επισης το συρσιμο ειναι πολυ πιο δυσκολο να σακαταεψει ΠΛΑΙΣΙΟ-ΨΑΛΙΔΙ...

και σκεψου πως αλλο ειναι οταν σου φευγει η μηχανη με μεγαλη κλιση ( σε πιστα ή δρομο ) να πεφτει κατευθειαν στο ποδι...και αλλο να εχει ενα περιθωριο 6-7 εκατοστα...

ο τυπος των "Μανιταριων" αλλαζει απο Γυμνα σε Φερινγκατα .....εχουν αλλο κωδικο ...θα το δεις στις περισσοτερες εταιρειες.....
    εχω ενα gsr,,ποια προτινεις,,η να μην βαλω καθολου

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Τελικα τι ακριβως σωνουν τα μανιταρια; και ποτε θεωρουνται επικινδυνα για το πλαισιο;

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    εχω ενα gsr,,ποια προτινεις,,η να μην βαλω καθολου

η SUZUKI εχει τα δικα της για το GSR
    http://www.suzuki-gb.co.uk/accessori...=onroad&search[range]=on_gsr&search[model]=&search[year]=&search[keyword]=&offset=0

αλλα ψαξε και απο R&G ή LSL .... Googlare Το ...μην πας και σου πουλησουν οτι τους περισευει...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    η SUZUKI εχει τα δικα της για το GSR
    http://www.suzuki-gb.co.uk/accessori...=onroad&search[range]=on_gsr&search[model]=&search[year]=&search[keyword]=&offset=0

αλλα ψαξε και απο R&G ή LSL .... Googlare Το ...μην πας και σου πουλησουν οτι τους περισευει...
    να προτιμησω λες τα γνησια η κατι σε αφτερ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    se prosfath ptosh me xamhlh taxythta me to cbr mou...ta r&g manitaria mou eswsan trela lefta....otan shkwthhke h moto epsaxna na vrw POU exei akoumpisei...den eixe gratzounia sta fairing klp.Mono gdarthike ligo to kapaki tou statora...Alh mia ptosh statikh...(den eixe katsei kala sto stand) pali htan 100% swthria....to mhxanaki den epathe gratzounia! den vrhke apolytws tipota katw ektos apo to manitari (ayth thn fora valter moto) kai to antivaro timoniou...apo tote PANTA manitaria!
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2009, 14:57
  2. Από τα καλύτερα... Εστάλει με e-mail
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2004, 14:07
  3. Ιστορίες από τα παλιά του afrotwin
    από afrotwin στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 13:19