Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: xj6 abs

χμμ και το bul ray ειναι και το χειροτερο !! αυτο το "ασπρο" τελος παντων παει και κολαει πανω στα o-ring και δεν φευγει με ΤΠT με αποτελεσμα αργοτερα τα ο-ring να μην λιπαινονται.. αυτος ειναι και ο κυριοτερος λογος!!! εγω πριν κανω την αλυσιδα την περναω ψεκαζοντας AIR FILTER OIL της DENICOL ενα μπλε υγρο (ειναι για καθαρισμο φιλτρο αερος μοτοκρος αλλα διωχνει τα παντα γενικως) για ενα λεπτο το αφηνω (πολυ παραπνω δεν κανει λογο οτι ξεραινει τα o-ring) και μετα περναω το sprey!!

για Βαλιτσες προσωπικα δεν το εχω ψαξει με χαλαει καπως .. αν και χτες ειδα το πρωτο XJ6 που ειδα κιωλας ειχε πισω της GIVI την βαλιτσα δεν ηταν ασχημη!
    Ούτε χιλιοστό μη κάνεις χωρίς το ΚΡΑΝΟΣ σου!!

Προχθές το βράδυ που γύριζα σπίτι, είπα να δοκιμάσω τη μεγάλη σκάλα στα φώτα. Μου φαίνεται ότι φωτίζουν περισσότερο αέρα παρά δρόμο. Πάντως το φως που ρίχνουν στο δρόμο είναι ελάχιστο και αυτό με ενόχλησε λίγο. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβληα; Διορθώνεται;

Τώρα για το θέμα του καθαρισμού της αλυσίδας, το manual λέει πλύσιμο με κηροζίνη και μετά λίπανση. Έχω μια παλιά σόμπα Kerosun που έχει ξεχασμένα εδώ και 10 χρόνια γύρω στα 2 λίτρα κηροζίνης μέσα. Είναι εντάξει να την καθαρίσω μ'αυτό; Για λίπανση έχω μια φιάλη Valvoline Chain Lube που βγάζει ένα αφρώδες μπλε υγρό.

Ένα ακόμη πράγμα που με προβληματίζει είναι ότι τα φρένα αρχίζουν και πιάνουν πριν ανάψει το στοπ. Στο πίσω φρένο αυτό διορθώνεται εύκολα και το έχω κάνει ήδη. Στο μπροστινό δεν υπάρχει ανάλογη ρύθμιση. Ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giovani64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mchris
    Προχθές το βράδυ που γύριζα σπίτι, είπα να δοκιμάσω τη μεγάλη σκάλα στα φώτα. Μου φαίνεται ότι φωτίζουν περισσότερο αέρα παρά δρόμο. Πάντως το φως που ρίχνουν στο δρόμο είναι ελάχιστο και αυτό με ενόχλησε λίγο. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβληα; Διορθώνεται;

Τώρα για το θέμα του καθαρισμού της αλυσίδας, το manual λέει πλύσιμο με κηροζίνη και μετά λίπανση. Έχω μια παλιά σόμπα Kerosun που έχει ξεχασμένα εδώ και 10 χρόνια γύρω στα 2 λίτρα κηροζίνης μέσα. Είναι εντάξει να την καθαρίσω μ'αυτό; Για λίπανση έχω μια φιάλη Valvoline Chain Lube που βγάζει ένα αφρώδες μπλε υγρό.

Ένα ακόμη πράγμα που με προβληματίζει είναι ότι τα φρένα αρχίζουν και πιάνουν πριν ανάψει το στοπ. Στο πίσω φρένο αυτό διορθώνεται εύκολα και το έχω κάνει ήδη. Στο μπροστινό δεν υπάρχει ανάλογη ρύθμιση. Ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει;
    εχεις δικιο για τα φωτα. η μεγαλη σκαλα φωτιζει αρκετα ψηλα. φανταζομαι οτι διπλος θα φωτιζει πολυ ψηλοτερα.πιθανον να ρυθμιζεται η δεσμη αλλα μηπως μετα η μεσαια σκαλα ειναι πολυ χαμηλη?
    αυτο που λες για τα στοπ δεν το προσεξα. θα δω αυριο.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΛΕΝΕΙς ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΚΗΡΟΖΙΝΗ 10 ΕΤΩΝ.
    τι θα γινω οταν μεγαλωσω?

συνταξιουχος................

Για την δεσμη φώτων ειναι περιέργο ζήτημα γιατι σε σενα μπορει να είναι ψηλότερη σε μενα χαμηλότερη ειναι ενα θέμα! Παντως να σας πω μια εμπειρια που ειχα σε δρόμο μη φωτιζμενο, μονο εγω και τα αστρα, τα φώτα μου ηταν μια χαρα αλλα κατα την διάρκεια του φρεναρισματος που κλείνει προς τα εμπρος και κατω εχανα τα παντα!!! αν και είναι λιγο ψηλα η δεσμη κ μενα αφου σχεδον φωτιζει της οριζοντιες πανω απο το δρομο πινακιδες, σε δρόμο χωρις καθολου φωτα ειναι εξαιρετικα καλα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giovani64
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΛΕΝΕΙς ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΚΗΡΟΖΙΝΗ 10 ΕΤΩΝ.
    Αυτό δεν το κατάλαβα. Έχουν και τα υγρά καύσιμα ημερομηνία λήξης; Τι διαφορά έχει η κηροζίνη 10 ετών απ'την φρέσκια;

Αρχικά δημιουργήθηκε από mchris
    Αυτό δεν το κατάλαβα. Έχουν και τα υγρά καύσιμα ημερομηνία λήξης; Τι διαφορά έχει η κηροζίνη 10 ετών απ'την φρέσκια;
    να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν εχουν ημερομηνια ληξης αλλα οταν ειχα παει ενα μηχανακι που ηταν σε ακινησια 5-6 χρονια με βενζινη στο τεποζιτο σε συνεργειο ο μαστορας την παλια βενζινη την πεταξε.μου ειχε πει οτι μπορει να κανει ζημια στο καρμπυρατερ.

έχετε να προτείνεται ποιό είναι το καλύτερο λάδι για την αλυσίδα?με τρομάξατε λίγο για αυτό που βάζω το λευκό της bul ray και είχε και 13 ευρώ και μου είθπε ότι είναι το καλύτερο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ilion10
    έχετε να προτείνεται ποιό είναι το καλύτερο λάδι για την αλυσίδα?με τρομάξατε λίγο για αυτό που βάζω το λευκό της bul ray και είχε και 13 ευρώ και μου είθπε ότι είναι το καλύτερο.
    χρησημοποιω το motul chain lube road απο παλια και στο KLE που ειχα και δεν εχω κανενα παραπονο.δεν μπορω να πω βεβαια οτι ειναι το καλυτερο γιατι δεν δοκιμασα αλλο.

μηπως πρεπει να ενωθουν τα δυο ποστ σε ενα; yamaha xj6 (diversion naked)- γνώμες και xj6 abs

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagis83
    μηπως πρεπει να ενωθουν τα δυο ποστ σε ενα; yamaha xj6 (diversion naked)- γνώμες και xj6 abs
    παναγιωτη συμφωνω. ουτως η αλλως τα ιδια ατομα ειμαστε και στα δυο. δεν μπορουμε να κανουμε ενα για ολους τους κατοχους xj6 και xj6 diversion? αν και απο οτι βλεπω ειμαι ο μονος με diversion.

παναγιωτη συμφωνω. ουτως η αλλως τα ιδια ατομα ειμαστε και στα δυο. δεν μπορουμε να κανουμε ενα για ολους τους κατοχους xj6 και xj6 diversion? αν και απο οτι βλεπω ειμαι ο μονος με diversion.
    όχι φίλε μου,δεν είσαι ο μόνος,είμαι κ εγώ εδώ!!!!

όχι φίλε μου,δεν είσαι ο μόνος,είμαι κ εγώ εδώ!!!!
    οπαααααα γιναμε 2. σε τι χρωμα το πηρες? αν το πηρες και σε κοκκινο εχουμε το ιδιο

ρε παιδια μια ερωτηση για ολους. σημερα παρατηρησα οτι οταν αφηνω τα χερια το μηχανακι τραβαει αριστερα. το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος ή να αρχισω να φοβαμαι????????????????

οπαααααα γιναμε 2. σε τι χρωμα το πηρες? αν το πηρες και σε κοκκινο εχουμε το ιδιο
    Εγώ πήρα το ανθρακί για να διαφέρω...να πάμε καμια βολτα!

Εγώ πήρα το ανθρακί για να διαφέρω...να πάμε καμια βολτα!
    βολτα να παμε αλλα απο οτι βλεπω ειστε ολοι αθηνα.εγω ειμαι απο βορεια ελλαδα.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. XJ6 (ABS) vs FZ6 S2 (ABS) vs FZ1 (ABS)
    από iliasv82 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2009, 18:48
  2. Yamaha XJ6 Diversion ABS vs Honda CBF-600S ABS
    από ilion10 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2009, 11:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας