Να έχουν όλοι την ίδια τύχη ρε γαμώτο.. χαίρομαι πολύ για σένα παλικάρι !
Να μη στεναχωρήσει ποτέ ξανά !
![]()
![]()
![]()
![]()
Να έχουν όλοι την ίδια τύχη ρε γαμώτο.. χαίρομαι πολύ για σένα παλικάρι !
Να μη στεναχωρήσει ποτέ ξανά !
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο φίλε. Να μην ξανασυμβεί σε κανέναν και μακάρι όσοι τις έχουν χάσει να τις βρούν άθικτες.
Κατόπιν ευκαιρίας γράψε μας και έξι νούμερα απ'το 1 μεχρι το 45 μπας και δούμε και μεις κανά μονόσελο στα σκέλια μας![]()
![]()
Φοβερή τύχη στην ατυχία σου φίλε μου... 6αρι απο jocker λέμε έπιασες.
Οι ζημιές που έχει δεν είναι τίποτα μπροστά στην ολοκληρωτική απώλεια της. Τώρα συναγερμοί, ηχητικές κόρνες, κλειδαριές και λουκέτα και κανά Rotweiler πεινασμένο δίπλα του.
Όντως όμως... δεν σε ρώτησε η ΕΛ.ΑΣ τίποτα με δεδομένο οτι η μηχανή υπήρξε μέσο διαφυγής των ληστών;
Πολλά μπράβο στους συμπολίτες μας που μπήκαν και μπαίνουν σε κόπο να ψάξουν να βρούν τον ιδιοκτήτη απο τις πινακίδες.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Τι ευχαριστα νεα !!!!!!
Χαιρομαι κιεγω ειλικρινα μαζι σου.
![]()
Μπράβο ρε φίλε!!
να κι ενα καλό νέο![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
[Όντως όμως... δεν σε ρώτησε η ΕΛ.ΑΣ τίποτα με δεδομένο οτι η μηχανή υπήρξε μέσο διαφυγής των ληστών;
Πολλά μπράβο στους συμπολίτες μας που μπήκαν και μπαίνουν σε κόπο να ψάξουν να βρούν τον ιδιοκτήτη απο τις πινακίδες.
Gandalf [/B][/QUOTE
Η μηχανή βρέθηκε αμέσως μετά τη ληστεία.Έκαιγε μου είπε
ο ασφαλίτης.
Παρόλα αυτά το Α.Τ. Κυψέλης δεν έχει ενημερωθεί ακόμα
ότι η μοτοσυκλέτα έχει βρεθεί και φυσικά ακόμα δεν με
έχουν ενημερώσει..........
Σας ευχαριστώ όλους...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Μπραβο ρε ... να που το ιντερνετ μερικες φορες ειναι τρελλο εργαλειο....!!
τωρα ομως η 990 πρεπει να παει αναμορφωτηριο...ΤΙ κακες παρεες ηταν αυτες που εκανε τον τελευταιο καιρο? :rotflmao: :rotflmao:
ADventure ...: το απολυτο μηχανημα διαφυγης .... Adventure 990R Palaiokostas Limited Edition
![]()
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Μπράβο στον Αποστόλη !
Πολύ το χάρηκα !![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
[
ADventure ...: το απολυτο μηχανημα διαφυγης .... Adventure 990R Palaiokostas Limited Edition
![]()
![]()
![]()
[/B]
![]()
καλα μου ελεγε ο πατερας μου οτι αυτες οι μηχανες ειναι αλητικες![]()
μπραβο ρε φιλε καλες βολτες
gogogo!!!
ΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕ αυτα ειναι πραγματικα καλα νεα BIG BLACK! τσιμπησες και ασφαλιτο λαστιχακι!![]()
ΜΠΥΡΕΣ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιάννη κ λοιποί συμφορουμίτες καλησπέρα!
Μακάρι να μπορούσα να έχω κάθε μέρα καλά νέα για όλους. Τιμή μου που μπόρεσα να βοηθήσω έναν συνάνθρωπο και συνάδελφο. Ευχομαι από δω και πέρα καλά και ασφαλή χιλιόμετρα κ για σένα κ για όλους.
Το τι δούλεμα έχω φάει αυτές τις μέρες από τους φίλους ΚTMάδες δεν λέγεται.Αρχισαν τα καλώς τον κυνηγό κεφαλών, τον προστάτη αγιο των ΚTM, κάνε το θάυμα σου να σταματησει να χάνει λάδια το 640, φτιάξε τον συμπλέκτη από το 950...Είστε φυλή ρε τελικά.
Αντε φτιάξτο κ όταν κατέβω Αθήνα πάμε για πολλές![]()
Το νού σας παίδες.