Εγώ πάντως -δοξα τον καλο Θεό- μετά από καιρό ειμαι μέσα.
Δικάβαλος. Και πανω στο καινουριο μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
enas xartis me ti diadromi tha itan megali boeitheia....
Αν έρθω μέχρι το μεσημέρι που βολεύει για επιστροφή;![]()
Travel, Grow, Share
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
[tomato mode on]
auto accepted?
[tomato mode off]
![]()
δεν μου απαντησε κανεις εμενα!
![]()
Βγαλε με ρε απ την λιστα ,δεν με περνει.
![]()
Ο κερατας ηταν που θα ρχοσουν Σ ή Κ Αρτεμιδα για surf.![]()
Τωρα καταλαβα οτι ο Dim θελει να ρθει με τουτου, προσκαλατον.
![]()
πριτςΑρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
Γνωστός άγγλος λευκός τίγρης να δηλώσει συμμετοχή... τώρα.![]()
Η διαδρομή πιστεύω είναι μόνο μέσα στο μυαλό του Captain ... ανάθεμα και αν ήξερε :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
enas xartis me ti diadromi tha itan megali boeitheia....
Σοβαρά τώρα δεν νομίζω να τηρηθεί καμιά διαδρομή αυστηρά.
Έκανα clopy-paste ένα χάρτη της περιοχής στο περίπου για να πάρουμε μια γεύση.
![]()
Εξαρτάται πως ορίζεις το "μεσημέρι". Τι ώρα, δηλαδή, θέλεις να είσαι πίσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Αν έρθω μέχρι το μεσημέρι που βολεύει για επιστροφή;![]()
Κοριτσια..Το σαββατοκυριακο παιζει το ραλλυ φθιωτιδας...Για αυτο το νου σας σε ολους τους καυλωμενους που θα εχουν δει τον αγωνα!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Μην ανησυχείς ρε! Του έχουμε όλους!Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Κοριτσια..Το σαββατοκυριακο παιζει το ραλλυ φθιωτιδας...Για αυτο το νου σας σε ολους τους καυλωμενους που θα εχουν δει τον αγωνα!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
δεν μου απαντησε κανεις εμενα!
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Πω-πω συμμετοχέεεεες![]()
![]()
![]()
Λοιπον, να τα πουμε ενα-ενα γιατι εισαστε και μικρά παιδια![]()
Ζεφυρε, για Κυριακή έλεγα να κατέβω Λουτσα, αλλα βλεπω οτι θα βρέχει![]()
Φαρμακοποιέ: Ασχέτως αυτών που λέει ο matsamitsouη διαδρομή ειναι απολυτως γνωστή, για την ακρίβεια ειναι η περσινή, αλλα με την ανάστροφη φορά. Χαρτη δε βάζω, βαριέμαι
![]()
Το μονο αγνωστο ειναι το fontana pass![]()
![]()
![]()
Να μην το ξεχάσω...
απαντήστε καποιος στον dimchios ρε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πω-πω συμμετοχέεεεες![]()
![]()
![]()
Το μονο αγνωστο ειναι το fontana pass![]()
![]()
![]()
Θέση με κεφαλόβρυσο (fontana di Trevi που λέμε..) σε φαράγγι κοντά στο Μόδι Δήμου Τιθορέας Επαρχίας Λοκρίδος Φθιώτιδος (κοντά στην Ελάτεια). Νομίζω πως έγινε και μάχη κατα την εποχή της Ελληνική Επανάστασης όπου πρωταγωνίστησε ο Δυοβουνιώτης αλλά βαριέμαι να το ψάξω για επιβεβαίωση αν ειναι αυτό το Μόδι ή άλλο (υπάρχουν πολλά σ' όλη την Ελλάδα).
Το ίδιο το Μόδι είχε προσωρινά μετονομαστεί σε Φοντάνα στην αρχή του 20ου αιώνα αλλά αργότερα ακυρώθηκε η λατινογενής ονομασία του και επανήλθε η αρβανίτικη.
Με την κανονική φορά τον ξέρει τον δρόμο .... με την ανάστροφη τώρα θα τον μάθει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Φαρμακοποιέ: Ασχέτως αυτών που λέει ο matsamitsouη διαδρομή ειναι απολυτως γνωστή, για την ακρίβεια ειναι η περσινή, αλλα με την ανάστροφη φορά.
(παυλίδης emoticon)
:rotflmao:
με άλλα λόγια .... δεν θυμάμαι ΧριστόΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.... Χαρτη δε βάζω, βαριέμαι![]()
@DimChios: Μήτσε φαντάζομαι ότι κανείς δεν έχει πρόβλημα να υπάρχουν συμμετοχές με αμάξι, ταξί, νταλίκα ... αλλά παρακαλώ να αποφύγουμε αστειισμούς τύπου "E βέβαια, τα Triumph εκτός Αττικής χωρίς support car δεν βγαίνουν" κλπ
Έλα γιατί βλέπω πάλι κάτι συννεφάκια![]()