Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Καλησπερα Florum!!!!

[FONT=century gothic]Peri... δυστυχώς λόγω ... ΙΠΠΟχρεώσεων.... μετά τις 30 Μάη θα επανέλ8ω στην ενεργό δράση! Γι' αυτό......... να χαίρεσαι τώρα που μπορείς γιατί μετά...... U know ..... θα θέσω σε λειτουργία το σλόγκαν..... δεν σου λέω πιο.... ρώτα τον Παππού.... το χει εμπεδώσει για τα καλά!!!!!

Ρε μπούρδα Καραβάγγο DelaΠόρτα!!! Πέραν του ότι θα σφαχτούμε μακράν την Κυριακή... και σε θέλω να φοράς και σαλιάρα γιατί ξέρεις.... εμείς... ΛΕΡΩΝΟΥΜΕ!!!!! αυτά για τον Ηλία μου τα χεις πει... Φως δε βλέπω όμως? μήπως έγινες κι εσύ παντοφλίνος σαν τον Μπιμπίκο? ε????? Λέγε ρε απράδεκτε κομπλεξικέ γαυράκο? ε??? άιντε περιμένω...!!!
    έχω και DVD στα χέρια μου να με θαυμάσεις εν ώρα.... εργασίας ... μόνο μη με ματιάσεις ε? γιατί είμαι κι ομορφόπαιδο!!!:hypnotize

[/FONT]
    "In Groove We Trust" - W.F.P.
    www.wolfyfunkproject.com

ΠυκννοίΚαπνννοίΜεΠνννίξαν Το avatar του/της dela
    Αρχικά δημιουργήθηκε από superfour
    [FONT=century gothic]Peri... δυστυχώς λόγω ... ΙΠΠΟχρεώσεων.... μετά τις 30 Μάη θα επανέλ8ω στην ενεργό δράση! Γι' αυτό......... να χαίρεσαι τώρα που μπορείς γιατί μετά...... U know ..... θα θέσω σε λειτουργία το σλόγκαν..... δεν σου λέω πιο.... ρώτα τον Παππού.... το χει εμπεδώσει για τα καλά!!!!!

Ρε μπούρδα Καραβάγγο DelaΠόρτα!!! Πέραν του ότι θα σφαχτούμε μακράν την Κυριακή... και σε θέλω να φοράς και σαλιάρα γιατί ξέρεις.... εμείς... ΛΕΡΩΝΟΥΜΕ!!!!! αυτά για τον Ηλία μου τα χεις πει... Φως δε βλέπω όμως? μήπως έγινες κι εσύ παντοφλίνος σαν τον Μπιμπίκο? ε????? Λέγε ρε απράδεκτε κομπλεξικέ γαυράκο? ε??? άιντε περιμένω...!!!
    έχω και DVD στα χέρια μου να με θαυμάσεις εν ώρα.... εργασίας ... μόνο μη με ματιάσεις ε? γιατί είμαι κι ομορφόπαιδο!!!:hypnotize

[/FONT]

Κοίτα το πμ σου ρε μαλάκα Κατσαρέ!!!!!
    ----------------------------------------------
    A true friend is the one who holds your hand and touches your heart.

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από superfour

[/FONT]
    Μου κάνεις γιατί και γω τότε θα χαλαρώσω..... μέχρι τότε μια βόλτα μια πίστα και μετά το μπούλο!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 14:08
  2. καλησπέρα παλιάνθρωποι
    από illuminatios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 21:53
  3. Απαντήσεις: 20