:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δύσκολα....
(σαν το κάπνισμα, ένα πράγμα...)![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: Χρωστας ενα καθαρισμα οθονης(και της Μιχαλους βεβαια αλλα δεν στο λεω να μη σε πληγωσω)
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δύσκολα....
(σαν το κάπνισμα, ένα πράγμα...)![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: Χρωστας ενα καθαρισμα οθονης(και της Μιχαλους βεβαια αλλα δεν στο λεω να μη σε πληγωσω)
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Φιλε μου,
στο fz6 απο 180αρι εβαλλα corsa 190αρι πισω και απλα γαμαει...
Στριβει λιγο χειροτερα , αλλα εχει μπολικο ψωμι για φαγωμα στα πλαγιασματα, και ειναι πανεμορφο !
Δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα , και στην επομενη αλλαγη μαλλον παλι 190αρι θα βαλλω.
Γνωμη μου , ρωτα ενα λαστιχα να σου πει αν θαχεις προβλημα , κ αν σου δωσει το οκ κανε την καυλα σου κ μην μασας !
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αμα στρίβει χειρότερα.....πως γαμάει; Σταματημένο;![]()
Oπτικα εννοει μαλλον.Τι το θες κι εσυ το στριψιμο?Στο κλεμενο μου srx ο γιαπωνεζος φοραγε λαστιχο 160 πισω αντι για 140.Στις στροφες εμπαινες λες κι ησουν σε σκαλια.Πολυ κλαμα.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
θα σου πω πως...
Δεν στριβει τοσο αποτομα , θελει περισσοτερη προσπαθεια και δεν ειναι τοσο αποτομες οι αλλαγες.
Ωστοσο ειναι πολυ πιο σταθερο, στα πλαγιασματα. Σε γλυστριματα αισθανεσαι μεγαλη ασφαλεια γιατι γινονται τοσο ομαλα που δεν σε ανησυχουν κ σου δινει το χρονο να το μαζεψεις αν σου φυγει.
![]()
Εχεις παραμυθιαστεί κανονικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
θα σου πω πως...
Δεν στριβει τοσο αποτομα , θελει περισσοτερη προσπαθεια και δεν ειναι τοσο αποτομες οι αλλαγες.
Ωστοσο ειναι πολυ πιο σταθερο, στα πλαγιασματα. Σε γλυστριματα αισθανεσαι μεγαλη ασφαλεια γιατι γινονται τοσο ομαλα που δεν σε ανησυχουν κ σου δινει το χρονο να το μαζεψεις αν σου φυγει.
![]()
Αν εσένα σου αρέσει να έχεις λαστιχάρα κι ας χαλάσει η συμπεροφορά της μοτοσυκλέτας σου καλώς, αλλά μην το συστήνεις και σε άλλους!
Γνωρίζεις οτι το 190 προορίζεται για ζάντα 6 ιντσών ενω εσύ έχεις 5,5? Εδω οι πραγματικά γρήγοροι με τα 1000ρια βγάζουν το 190 και βάζουν 180, εσυ έβαλες το 190 σε μικρή ζάντα, και κυκλοφορείς με μπαλονιασμένο λάστιχο...
Απο το πέλμα του 190 στην 5,5 ιντσών ζάντα το 15% δεν θα πατησει ποτέ κάτω, ούτε στις Σέρρες ακόμα κι αν βρίσκει όλο το μηχανάκι κάτω, αλλά στην καφετέρια θα είσαι αρχηγός με το τέρας λάστιχο που θα φαίνεται οτι πατάει μόνο στο κέντρο![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
αυτό εδώ είναι ό,τι πρέπει
http://www.sportrider.com/tech/tires...ize/index.html
Φιλε μου εισαι λαθος ... επειδη το εχω ψιλοφαει το λαστιχο κ θα παει για αλλαγη , φαινεται καθαρα που εχει πατησει το λαστιχο . Σε πληροφορω οτι παταει μεχρι κοντα στις ακρες ( νταξ, ειπαμε, δεν μπηκα κ σε πιστα να ξυσω γονατα ), αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ειναι μονο στο κεντρο φαγωμενο..
Μπαλονιασμενο λαστιχο ?! Μηπως υπερβαλλεις ? Δεν το εκανα απο μονος μου, πηγα σε λαστιχα κ μου το προτεινε.
Ειχα κ το 180αρι κ μπορω να κανω συγκριση.. Τωρα τι να σου πω ?
Εχει τα υπερ του κ τα κατα του ... ο καθενας οτι γουσταρει !!! κ γω γουσταρω αυτο βρε αδερφε , κ για λογους εμφανισης , αλλα κ για λιγους διαρκειας κ σταθεροτητας ...
![]()
+1000 σε ότι είπε ο sapila racing.Μπορείς να το γουστάρεις για λόγους εμφάνισης και μόνο !!Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
Εχει τα υπερ του κ τα κατα του ... ο καθενας οτι γουσταρει !!! κ γω γουσταρω αυτο βρε αδερφε , κ για λογους εμφανισης , αλλα κ για λιγους διαρκειας κ σταθεροτητας ...
![]()
190άρι λάστιχο σε 5.5 ζάντα σημαίνει 100% χειρότερη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας. Αυτό που αναφέρεις ως "σταθερότητα" προφανώς και είναι μειονέκτημα καθώς η μοτοσυκλέτα σου έχει γίνει πιο αργή στις αλλαγές κατεύθυνσης.
Το μπαλόνιασμα υπάρχει αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Αν δεις το ίδιο λάστιχο που έχεις βάλει σε 6άρα ζάντα θα καταλάβεις πόσο διαφορετικά κάθεται πάνω.
Πάλι παραμυθιάζεσαι...εμένα δεν με πειράζει καθόλου, βάλει και 200ρι αν θές.Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
Φιλε μου εισαι λαθος ... επειδη το εχω ψιλοφαει το λαστιχο κ θα παει για αλλαγη , φαινεται καθαρα που εχει πατησει το λαστιχο . Σε πληροφορω οτι παταει μεχρι κοντα στις ακρες ( νταξ, ειπαμε, δεν μπηκα κ σε πιστα να ξυσω γονατα ), αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ειναι μονο στο κεντρο φαγωμενο..
Μπαλονιασμενο λαστιχο ?! Μηπως υπερβαλλεις ? Δεν το εκανα απο μονος μου, πηγα σε λαστιχα κ μου το προτεινε.
Ειχα κ το 180αρι κ μπορω να κανω συγκριση.. Τωρα τι να σου πω ?
![]()
Οτι γουστάρεις κάνε, απλά μην προσπαθείς να παρασύρεις κι άλλους που δεν γνωρίζουν.
Και τέλος από εμένα, ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει.
Αλλά πες μας και ποιός είναι ο λαστιχάς που συστήνει 190 σε 5,5 ζάντα να ξέρουμε γιατί είναι άσχετος. Και άσχετος λαστιχάς είναι επικινδυνος λαστιχάς.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν επιμενω γιατι δεν ειμαι κ σιγουρος ... αλλα σιγουρα δεν ειμαι ξεροκεφαλλος ...
Εγω αυτα τα σημαδια που γραφεται για χειροτερη συμπεριφορα δεν τα ειδα στην συγκεκριμενη μηχανη fz6 , οποτε γραφω απο προσωπικη εμπειρια την καθαρα υποκειμενικη μου αποψη. Σε αλλες μηχανες μπορει η συμπεριφορα ναναι τελειως διαφορετικη / χειροτερη ...
Ο λαστιχας που μου το προτεινε κ μου το μονταρε ειναι αυτος που ειναι κοντα στην πλατεια βαθης στον δρομο προς καβαλλας ( λεωφ Αθηνων ), στο φαναρι απεναντι ...
Εγώ πάντως είμαι πολύ κοντά στην απόφαση να αλλάξω το 190άρι με 180άρι...
Συνηθισμένη μετατροπή, αλλά η τάση δείχνει επιστροφή στο 190 με 55άρι προφίλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εγώ πάντως είμαι πολύ κοντά στην απόφαση να αλλάξω το 190άρι με 180άρι...![]()
πράγματι, όσοι πάνε από 190/50 σε 190/55 βλέπουν μεγάλη βελτίωση και ξεχνάνε το 180
Ισως να μην κατάλαβες σοβαρή διαφορά εφ όσον η προηγούμενη αίσθηση που είχες ηταν απο το φθαρμένο που άλλαξες.Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
Δεν επιμενω γιατι δεν ειμαι κ σιγουρος ... αλλα σιγουρα δεν ειμαι ξεροκεφαλλος ...
Εγω αυτα τα σημαδια που γραφεται για χειροτερη συμπεριφορα δεν τα ειδα στην συγκεκριμενη μηχανη fz6 , οποτε γραφω απο προσωπικη εμπειρια την καθαρα υποκειμενικη μου αποψη. Σε αλλες μηχανες μπορει η συμπεριφορα ναναι τελειως διαφορετικη / χειροτερη ...
Ο λαστιχας που μου το προτεινε κ μου το μονταρε ειναι αυτος που ειναι κοντα στην πλατεια βαθης στον δρομο προς καβαλλας ( λεωφ Αθηνων ), στο φαναρι απεναντι ...
Ο λαστιχας αυτός δεν εχει καν γνώσεις για μοτοσυκλέτες, είναι αυτοκινητας και ζαντάς.
Πάντως ακόμα και στο αυτοκίνητο που το είχα παει μια φορά για μπαλωμα σε tubeless μου έβαλε κορδόνι!
Οταν το είδα του είπα οτι αν ηταν να βάλω κορδόνι το έβαζα και μόνος μου, και να το κολλήσει κανονικά και μου απαντάει οτι επρεπε να του το ζητήσω επι τούτου απο την αρχή...
Οτι ναναι δηλαδή.
Τελικά έβγαλε το κορδόνι και το κόλλησε κανονικά αφού βέβαια στραβομουτσούνιασε πρωτα.
Μην εμπιστευεστε άσχετους!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957