Εχεις δικιο,ξεφυγα και το αναγνωριζω.Αυτο με τα Σκοπια οντως ηταν χοντραδα,και γι αυτο την παρεγραψα ευθυς αμεσως με το που μου το επισημανες.Ασφαλως και σ αυτο το forum δεν εχουν θεση οποιεσδηποτε εστω κι εμεσες η "εντεχνα τοποθετημενες"πολιτικες νυξεις.Ηταν πιστεψε το μια επιπολαιοτητα(αν θελεις τουλαχιστον πιστεψε το) της στιγμης.Κι εγω οταν το εγραψα,σκεφτηκα εκεινη την ωρα,οτι προκειται για χοντραδα και απλα ειπα οτι θα προσπεραστει,και απλως και βλακωδως βαρεθηκα εκεινην την ωρα να το "τροποποιησω",αλλα να που ενοχλησε.Γι αυτο χωρις δευτερη σκεψη το διεγραψα,κι απο δω και στο εξης ας μην το ξαναναφερουμε.Ηταν μια βλακεια.Οσο για το "ρωσσακια",εδω δεν ειχα σκοπο να μιλησω υποτιμητικα για τους Ρωσσους.Ισα ισα τους εχω μεγαλη εκτιμηση και συμπαθεια.Απλα το συνηθιζω,στον λογο μου να χρησιμοποιω διαφορους αστεισμους,και λιγο να τα κανω τα πραγματα να φαινονται πιο διασκεδαστικα.Παραδειγμα,λεω πολλες φορες "αμερικανακια","εγγλεζακια","Ελληναραδες"η"Ελληναρες","Τ ουρκαλαδες"η"Τουρκαροι","κινεζακια"και ουτω καθε εξης...Δεν το κανω παντως με προθεση να θιξω καμια εθνοτητα,αληθινα.Το βρισκω απλα funny.Στο εξης ομως θα ειμαι και δω πιο προσεκτικος.Τωρα για τις Douglas που αναφερεις,τις ξερω.Ειχαν μεν boxer κινητηρα(αναφερομαι σε αρχικα της μοντελα,που ηταν και προγενεστερα των BMW),αλλα με τελειως διαφορετικη διαταξη απ οτι των BMW.Aπ οτι θυμαμαι ειχαν και μεταδοση με αλυσιδα κι οχι με αξονα.Ηταν μια προβληματικη σχεδιαση που δεν αντεξε στον χρονο.Τον κυριο που μου παραθετεις στην φωτο,φυσικα και γνωριζω γι αυτον.Κι αυτος ηταν ασσος,αλλα ο W.Voss,για μενα ηταν the best of all!Κι απο Αγγλους,κι απο Γαλους κι απο...Γερμανους!