Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 66

Θέμα: Επιλογη moto εως 4000

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ο χρηστης Band(age)it το ειχε το GSR και το εδωσε πολυ συντομα...καν του μια ερωτηση γιατι και πως!
    Ο χρηστης Band(age)it απο τοτε που συναντησε τον χρηστη Gixxerpap μια νυχτα με φεγγαρι πουλησε 3 μηχανες και ενα scooter σε διαστημα ενος χρονου...
    Και κατεληξε οπως λεει και ο χρηστης Gcrook με δυο δοκους που εχουν καρφωμενο αναμεσα τους ενα μενιρ (του οβελιξ).

Περα απο αυτα η ωφελιμη περιοχη λειτουργιας του gsr ειναι τοσο ψηλα που για την πολη μεσα ή για αρχαριο ειναι απλα παπακι.Ψηλα εχει φοβερο γκαζι για τον μεσο οδηγο.Και τελεια φρενα.Και ειναι αλουμινενιο σαν τα κουτακια της Fanta αρα παναλαφρο...Και χαμηλο αρα πολυ ευκολο για μανουβρες κλπ κλπ...

Αυτα..
    - Omnia mea mecum porto -

Αρχικά δημιουργήθηκε από Drapetsoniths

Φιλε PanosRG κουκλα η μηχανη σου, με εβαλε σε σκεψεις, αλλα τελικα νομιζω πως δεν ειναι το στυλ που ψαχνω,τουλαχιστον σε αυτην την ηλικια...
    Γιατί ρε, στην ηλικία σου ήμουν οταν την πήρα κι εγώ! δεν είναι 1200άρι GS!
    ένα μονοκύλινδρο 650άρι είναι με πολύ μικρά έξοδα συντήρησης!
    το πρότεινα επειδή είπες οτι ψάχνεις κάτι να ανέβεις κατηγορία και όχι κάτι με 100 άλογα!

Για να σου πώ και τη γνώμη μου πιστεύω οτι αν θες λίγο παραπάνω γκάζι απο τα 50 άλογα ενός μονοκύλινδρου,
    κοίτα το SV γιατί για το GSR σαν 4κύλινδρο θα έχεις πιο πολλά έξοδα! για καθημερινό μηχανάκι πιστεύω οτι δέν βολεύει κανένα απο τα 2, ίσως ένα CBF 500 να ήταν μια καλή επιλογή!
    φιλικά

Λοιπον θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας.

Αυτα που κραταω για τα 2 μηχανακια ειναι τα εξης:

Sv650s

ροπατος κινητηρας
    φιλικο
    ζελατινα για ταξιδι
    οικονομικο σε συντηρηση αλλα και σε αγορα(τουλαχιστον η αγγελια του φιλου Kostaxios)
    ΥΓ. αποτι καταλαβα εχει και ολοκληρο fan club απο πισω

Gsr(και κατα προεκταση fazer naked κτλ)

δυνατος κινητηρας ψηλα
    up to date πλαισιο και φρενα

Νομιζω πως καλυφθηκα.
    Αφου τα οδηγησω και τα 2 (ερχεται αθηνα φιλος με hornet(τετρακυλινδρο) και θα μου δωσει και αλλος φιλος το v2 του) πιστευω πως θα εχω αντικειμενικη αποψη.

Τωρα απλα περιμενω να πουληθει το αυτοματο για να συμπληρωσω το μετρητο(αν και να σας πω την αληθεια λυπαμαι να το δωσω.Με εχει βγαλει ασπροπροσωπο μεσα στην πολη και 2 χρονια μου εκανε τα χατηρια.Τεσπα, αφου δεν μπορω οικονομικα και τα 2 μηχανακια....)

Φιλε Πανο το λεω απο την αποψη πως προτιμω κατι με λιγο πιο sport θεση οδηγησης γιατι θα ηθελα καποια στιγμη (παρακαλω τα κραξιματα διακριτικα)) να δοκιμασω την πιστα (και κανενα css)

Παντως ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας

Θα ενημερωσω μετα την αγορα για εντυπωσεις!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    νομιζω οτι ενα sv θα σε καλυψει περισσοτερο γι'αυτο που το θελεις παρα ενα τετρακιλυνδρο.

καντα βολτα και τα 2 και αποφασισε.

επισης εγω θα σου προτεινα και κανενα bros ή cb1 superfour. φιλικοτατα και τα 2 και καταληλα για entry level.

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    - Omnia mea mecum porto -

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παντως και ενα ducati monster μια χαρα θα ηταν, ομορφο οπως το θες, στριφτερο να γουσταρεις, ροπατο και οχι υστερικο για αρχαριο...οσο για τα φραγκα με 4000 βρισκεις ενα αρκετα καλο και "κακο" ...
    Aυτα στα οποια εχεις ηδη καταληξει ειναι πολυ καλα επισης και δεν διαφωνω σε καμια περιπτωση απλα διευρινω λιγο τον καταλογο των πιθανων επιλογων σου
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

για κοιτα κ για kawaski er6n , δεν χανεις τπτ
    http://www.moto.gr/forums/showthread...highlight=er6n
    ειναι αξιοπιστο κ πολυ βολικο για την χρηση που θελεις
    κ δε λεω απαραιτητα να παρεις το δικο μου , μπορει να βρεις στην αθηνα κ να του κανεις κ καμια βολτιτσα

Παλαιό μέλος
    MΙΑΣ Κ ΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ SV650S Κ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ Μ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΠΙ ΘΑ Σ ΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ! ΤοΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ Κ ΜΟΝΟΣ Σ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΓιΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ(Δεν Εχω δοΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ)!
    ΠΑΡΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ!
    Κ κατι Αλλο τΟ ΚΩΛΟΦΑΝΑΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΔΕΙ?

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Απο Gilera Nexus πήγα σε GSR 600...

Πάρτο ασυζητητί!!!!
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Φτωχε και μονε cowboy το μονστερακι ειναι πολυ ομορφη και σπορ αποτι ακουω επιλογη απλα οι μηχανες που βρισκω με αυτα τα λεφτα ειναι αρκετα παλιες για να με απασχολουν με προβληματα(με βαση τα ιταλικα δεδομενα).Καθοτι λοιπον κλασσικος φοιτητης με την αντιστοιχη παραπαιουσα οικονομικη κατσταση θα ηθελα κατι που να μου δουλεψει απροβληματιστα οσο το κρατησω...και οσο να ναι τα ιταλικα και μαλιστα τετοιας ηλικιας τα ψιλοφοβαμαι....

Isovitis το ερ6 μου φαινεται αρκετα τιμιο μηχανακι ,αλλα δεν ειμαι και τοσο fan εμφανισιακα.
    Επισης αποτι ακουω (και διαβαζω) οι αλλες δυο μου απιλογες ειναι πιο σπορ...
    Περι ορεξεως βεβαια

asphyx οντως το κολωφαναρο ειναι κ@$&@!!!

Gi 4ce εισαι παρομοια περιπτωση με εμενα ε??
    Παντως την τελευταια εβδομαδα ειδα τις τιμες των μεταχειρισμενων gsr να απογειωνονται κυριολεκτικα αφηνωντας μεσα στα 4000-4200 μονο κατι μηχανακια με 35000+ κμ.

Δηλαδη ελεος ρε γμτ οταν το μηχανακι κουτας χωρις abs εχει 6000 με ποια λογικη ο αλλος το δινει 3ετιας 4500-4800??

Παλαιό μέλος
    Λογική στισ τιμέσ μεταχειρισμένων, ειδικά απο κατάστημα μην τη ψάχνεις,μηχανεσ 20ετίας της κακίασ ώρας 12:15 περιπου!!!απο 2500 κ πάνω!!
    Πάντως επειδή και γώ φοιτητης είμαι ακομα πίστεύω οτι το sv θα σε βολέψει καλύτερα είναι πιο οικονομικό απο ένα 4κύλινδρο σε service έστω και λίγο και μεσ την πόλη δεν 8α χρειαστεί να το ανεβάσεις 8000rpm για να κινηθείς αξιοπρεπώς!!!Και αν θυμαμαι καλά ποιο ελαφρύ απο το gsr το οποιο βεβαια κ μένα μ αρέσει πολύ αλλά.....έσυ αποφασίζεις

Βασικα επειδή και εγω είμαι στην ίδια φάση με σένα κ ψαχνομαι στην κατηγορια -γυμνα- λιγο καιρο τώρα το gsr για τον προυπολογισμό που λες 4 g ειναι way off.Μαλλον κοντα στα 5000 το βρισκεις στην καλυτερη 4500 .Πρεπει να υπολογισεις ομως και εξοπλισμο σοβάρο.Δεν ξερω τι ειχες με το σκουτερ αν ειχες μπουφανακι εχει καλως αλλιως προσθεσε και αλλα €€€.Συν τα πρώτα έξοδα της μηχανης φαντάζομαι θα χρειαστεί ενα μικρο σερβις λαδακια φιλτρο ισως και λαστιχα.

Έξοδα είναι και αυτά και θα πρεπει να τα δωσεις καποια στιγμή συντομα.Αυτά στα λεω σαν ενας φοιτητης προς στον αλλον.

Παντως κοιτούσα και εγω το er6 και παρότι φαινεται-και λεγεται πως ειναι- τιμιο μηχανάκι οπως λές ειναι και σε πολύ καλες τιμές ωστόσο ουτε εμένα με ξετρελένει.Δες το πάντως
    Στην τελική παντως παρε οποιο γουστάρεις.

Υ.Γ.
    Α και μολις πάρεις το hornet βολτα γραψε και δυο λογακια πως σου φάνηκε γιατι κ μεις ψαχνόμαστε προς τα κει

ΣΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ Το avatar του/της kavouromana
    Παρε αγορι μου ενα παλιοTransalp 2001-2003- 650- με 3000-3500 χιλιαρικακια να τα κανεις ολα και κυριως απροβληματιστα και να βρεις την υγιεια σου οπως χιλιαδες τοσοι αλλοι και ασε τους πειραματισμους.

Λοιπον επιτελους το αυτοματο πουληθηκε και ειμαι ετοιμος να προχωρησω στην αγορα

Σχετικα με τον εξοπλισμο να πω οτι ειμαι κομπλε απο κρανακι και το μπουφαν θα αγοραστει αμεσα απο ξεχωριστο budget(θα ειναι η προσφορα της οικογενειας )

Τωρα για το transalp δεν νομιζω πως θα με καλυψει στον τροπο οδηγησης και δεν ειναι και το στυλ μοτο που θα γουσταρα να καβαλησω.Θα προτιμουσα κατι σε ποιο σπορ...

Να πω οτι οδηγησα το χορνετ φιλου μ(το καρμπιρατερατο '06) αλλα δεν εχει νοημα να πω εντυπωσεις ,καθως οι εμπειριες μου σε (δανεικες) σπορ μοτο μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου.Απλα διαστημοπλοιο :hypnotize .Παντως δεν ειχα προβλημα κινησης μεσα στην πολη με χαμηλες στροφες .Μια χαρα τραβαγε...

Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν γνωριζει κανεις καποιον αξιοπιστο μηχανικο ο οποιος να μπορει (με το αζημιωτο φυσικα) να ελεγξει μοτο σε μαντραδικο επι της Μιχαλακοπουλου.

Εχω βρει μια αξιοπρεπη περιπτωση αλλα ο τυπος μου λεει ''φερε οποιον θες να το δει αλλα ΕΔΩ''
    Ο μηχανικος μου δεν υπαρχει περιπτωση να αφησει το συνεργειο του στον Πειραια για να κουβαληθει κεντρο ,οποτε οπως καταλαβαινετε υπαρχει θεμα...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Πάντως αυτό το "φέρε όποιον θες να το δει, αλλά ΕΔΩ" δεν μου αρέσει και πολύ. Εαν δεν είναι σούπερ ευκαιρία σε τιμή θα κοίταζα κάτι άλλο. Και εαν είναι πάλι σούπερ ευκαιρία σε τιμή θα ήμουν αρκετά καχύποπτος μιας και το κάθε μαγαζί βγάζει τουλάχιστον 500 ευρώ από κάθε πώληση. Αφού έχεις μετρητά έχεις το πάνω χέρι και σε παίρνει να κάνεις και παζάρια. Ψάξτο λίγο ακόμη.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. New Moto έως 8500 Ευρώ
    από lilulilis81 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2011, 15:15
  2. Βοήθεια για επιλογή Moto
    από toulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 01:09
  3. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα