Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 107

Θέμα: Κοροϊδία με αγορά καινούργιας μοτο.

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Τι να πω κι εγώ που είχα πάρει 2 μηχανές από το Β****
    (ένα V-strom, αξίας 8000€, ένα Burgman 400 7000€) και όταν πήγα να πάρω 3η πάλι από αυτόν αλλά με ανταλλαγή αυτή τη φορά ήθελε να μου πάρει το Burgman σε διάστημα ενός χρόνου και με 3000 χλμ 4200!!!
    Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, βρε είμαι πελάτης σου, κάνε μου μία καλύτερη τιμή...τίποτα...
    Ε, μέχρι που πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Kawasaki (για το Versys ενδιαφερόμουνα) και μου πήρε το Burgman 5000€!!!
    Πού να ήταν και γνωστός ο εξουσιοδοτημένος δηλαδή....
    Ε, εννοείται ότι ο Β**** ούτε ζωγραφιστό δε θα με ξαναδεί...

edit: byr0n

Νέο μέλος
    Κολλητός φίλος είχε τραυματική εμπειρία με το συγκεκριμένο λαμόγιο. Εγώ προσωπικά είχα με Σ*******. Άλλο μπουμπούκι αυτό. Tον έκοψα όμως από το ειρωνικότατο υφάκι στα πρώτα λεπτά της συνομιλίας και την έκανα με ελαφρά.
    Γενικώς όλα αυτά τα κοράκια της Μιχαλακοπούλου θέλουν μαύρισμα.
    Τέτοιοι τύποι είναι όπως τα ναρκωτικά: Stay away guys και όλα θα πάνε καλά.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Να σας υπενθυμίσω ότι οι κανόνες του moto.gr δεν επιτρέπουν καταγγελίες καταστημάτων χωρίς προηγούμενη επικοινωνία με τους admins.
    Εφόσον ο αρμόδιος mod απουσιάζει, θα ζητούσα απ΄όσους έχουν γράψει το όνομα του καταστήματος να το σβήσουν κάνοντας edit.
    Το υπόλοιπο κείμενο ας παραμείνει και όσοι δεν έχουν διαβάσει ακόμα περί ποίου πρόκειται μπορούν να το μάθουν στέλνοντας πμ στον δημιουργό του thread.

byr0n
    moderation team moto.gr
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Έτσι δουλεύουν τα Σούπερ μάρκετ.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Με μια δεκάρα τσακιστή..! Το avatar του/της kost rider
    Στην TSM Euromoto στην καλλιροης το κ8 1000 εχει 10.000ε αν θυμαμαι καλα..
    Οδηγουμε μοτοσυκλετα γιατι εχουμε αναγκη απο νορεπινεφρινη..

Παλαιό μέλος
    Οι κανόνες του φορουμ μπορεί να το λένε και καλά κάνουν.. άλλα 10 άτομα εδώ βλέπουμε πως εδώ λένε ιστορίες για αγρίους για τον εν λόγω κύριο που ούτε γνωρίζω. και που σίγουρα πρέπει να δυσφημιστεί άμα παίζει έτσι.. Πάντως σίγουρα παίδες καλό είναι να μην εκθέτουμε τα άτομα του φορουμ από πιθανές καταγγελίες οπότε βάλτε συνθηματικά π.χ. "ΒΥΝ" και όποιος ρωτάει υπάρχουν και τα pm.

Νέο μέλος
    Σε ένα προηγούμενο post μου είχα αναφερθεί σε κάποιον που μου ζητούσε 250 ευρώ για πινακίδες και που είχε πολύ ψηλό επιτόκιο ... είναι προφανές νομζίζω σε ποιον αναφερόμουν!...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=76718

Τετοια άτομα πρέπει να δυσφημίζονται γιατί παραπλανούν τον κόσμο και φυσικά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Τελικα δεν ειμαι ο μονος απ οτι βλεπω....οσο για το αν αναφερω ονοματα δεν πειραζει,ας ηταν σωστοι να μην αναφερονταν. Μας εχει φαει στην Ελλαδα αυτη η αδιαφανεια. Δηλαδη τι να πω? Οπως λενε στα μεσημεριανα? Γνωστη τραγουδιστρια φορουσε ροζ string στην πιστα?
    Ας σβηστει στην τελικη,τουλαχιστον 10-15 ατομα εμαθαν ωστε να μην πεσουν θυματα του κακου marketing.

Κατι ειναι κι αυτο!

και το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ο μονος απατεωνας..οι περισσοτεροι τα ιδια κανουν ...:a31: :a31:

Τα λαμόγια που πατάνε στη κ@ύλα μας για να πλουτίσουν θέλουν μαύρη λίστα και περιθωριοποίηση.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Synfono me toys kyrious parapano, o en logo emporas einai gnostotatos gia tis pousties poy kanei

parola auta DISTIXOS den ginete na anaferoume onomata emporon sto forum xoris xeiropiasta stoixeia oti egine apateonia mas exoun kinigisei 3 fores gia sikofantiki disfmisi thn mia apo sponta kiolas !
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    μια μόνο μικρή παρατήρηση, η ΜΕΤΑ φτιάχνει καλούς συναγερμούς
    Καί ....κατεβαίνουν τα ούφο και πιάνουν τους κλέφτες;;;;;;;
    ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Synfono me toys kyrious parapano, o en logo emporas einai gnostotatos gia tis pousties poy kanei

parola auta DISTIXOS den ginete na anaferoume onomata emporon sto forum xoris xeiropiasta stoixeia oti egine apateonia mas exoun kinigisei 3 fores gia sikofantiki disfmisi thn mia apo sponta kiolas !

+10000, αλλά ....

....Ο δίσμοιρος που δούλευε 160 χρόνια για το ''όνειρο'' πως θα αμυνθεί ?
    Και ο άλλος που την πάτησε για το ''όνειρο'' πως θα προειδοποιήσει τους υπόλοιπους?

Τα ερωτήματα είναι ρητορικά φυσικά....

Απ΄τον συγκεκριμένο κύριο είχα και εγώ δυσάρεστη εμπειρία. Το 2005 έδωσα μια μικρή προκαταβολή για το sportcity που θα αγόραζα.
    Ακόμα και με μετρητά δεν έκοβε τίποτα καθώς έδινε σπουδαία και τρομερά δώρα λέει (καθρεφτάκια για Ινδιάνους, αφού είναι ξεφτίλα ποιότητα), ενώ μου χρέωνε 150€ έξοδα πινακίδας και διεκπεραίωσης για 200cc μηχανάκι.

Πήρα την προκαταβολή μου πίσω και άντε γεία λέμε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    +10000, αλλά ....

....Ο δίσμοιρος που δούλευε 160 χρόνια για το ''όνειρο'' πως θα αμυνθεί ?
    Και ο άλλος που την πάτησε για το ''όνειρο'' πως θα προειδοποιήσει τους υπόλοιπους?

Τα ερωτήματα είναι ρητορικά φυσικά....

Καλό θα ήταν να ψάχτεί λίγο στο net πριν κάνει αγορά. Για το συγκεκριμένο μαγαζί όπως και για το άλλο στην Αλεξάνδρας υπάρχουν άπειρα παράπονα από πελάτες που έχουν ποστάρει σε φόρουμ. Τόσες πολλές που απορώ πως λειτουργούν ακόμα και δεν τους έχουν κλείσει.
    Οι μισοί να έκαναν καταγγελία στο ΙΝΚΑ ή σε κάποιον φορέα προστασίας καταναλωτή θα είχε λυθεί το πρόβλημα με τους κυρίους.
    Εκτός αυτού ο καλύτερος τρόπος για να βρεις την καλύτερη τιμή αγοράς, είναι ρωτώντας στα φόρουμ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση σχετικα με αγορα μεταχειρισμενης Μοτο.
    από donstefano στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2009, 23:02
  2. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2009, 16:28
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 08:19
  4. Αγορα νεας ΜΟΤΟ
    από AFROPANTELOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2006, 22:19
  5. σχετικα με αγορα
    από tools στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 12:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF