Σα να πέρασαν ημέρες!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis_L
μου ειπαν οτι το εφτιαξαν...για να δουμε.. θα σας πω μετα !!![]()
![]()
![]()
Σα να πέρασαν ημέρες!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis_L
μου ειπαν οτι το εφτιαξαν...για να δουμε.. θα σας πω μετα !!![]()
![]()
![]()
ααα.σωστος...μλκιες..ακομα ο θορυβος,εστειλα mail στη Γερμανια,μου απαντησαν σε μια ωρα οτι το προωθησαν στη BMW-Hellas και τους ειπα παλι οτι και αυτοι με γραφουν και σε αλλα mail που τους εχω στειλει.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Σα να πέρασαν ημέρες!!!!!!![]()
![]()
Παραλληλα ειχα παρει τον Παναγιωτοπουλο και μου ειπε να βγαλω τα τακακια,να τα τριψω και να τα ξαναβαλω !! Αν ειναι δυνατον,τοσα λεφτα μηχανη και θα κανω εγω ιστοριες..
Τεσπα..Περιμενω το mail και αν δεν ερθει απο βδομαδα τηλεφωνο Γερμανια
Καλημέρα
Ξεθάβω το συγκεκριμενο ποστ απο το 2005 γιατι έχω το ιδιό συμπτωμα στη μηχανη μου f650gs. το παλληκάρι δεν γράφει τι ήταν τελικά. Μήπως κανένας μπορεί να βοηθήσει ρε παιδιά; Εχω αρχίσει να τρελλαινομαι με το θόρυβο μα τον ακουω, μια οχι , το πρωί που ξεκινάω είναι έντονος, μετα απο καποια χλμ δεν πολυακουγεται, καμια φορά δεν τον ακουω καθόλου τι γίνεται το κερατο μου....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλημέρες
![]()
![]()
Καλημέρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Καλημέρα
Ξεθάβω το συγκεκριμενο ποστ απο το 2005 γιατι έχω το ιδιό συμπτωμα στη μηχανη μου f650gs. το παλληκάρι δεν γράφει τι ήταν τελικά. Μήπως κανένας μπορεί να βοηθήσει ρε παιδιά; Εχω αρχίσει να τρελλαινομαι με το θόρυβο μα τον ακουω, μια οχι , το πρωί που ξεκινάω είναι έντονος, μετα απο καποια χλμ δεν πολυακουγεται, καμια φορά δεν τον ακουω καθόλου τι γίνεται το κερατο μου....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλημέρες
![]()
![]()
Τσέκαρε αν φοράς μεταλλικά τακάκια. Αν ναι, τότε αυτός είναι ο λόγος.
Έχεις αλλάξει πρόσφατα τακάκια?
Αν κάνεις ένα search στη κατηγορία Τεχνικά Θέματα, θα βρεις απαντήσεις.
![]()
Γεια σου Μαικ
Ναι αλλαξα τακακια φορεσα παλι τα μαμισια (brembo) και μετα ξεκινησε ο θορυβος. Πηγα για σερβις 20000 και το ειπα στο μαστορα το κοιταξε και οταν πηρα το μηχανακι απο το συνεργειο δεν ακουγοταν πια. Τωρα προχθες σαν να το ακουσα παλι την εβαλα στο διπλο σταντ γυρισα τη ροδα με το χερι και σε ενα σημειο τριζει. η καθημερινη μου διαδρομη εχει και νερα και λασπη και χωμα κατω. Σταματησα το πρωι στο συνεργειο την βαζω στο διπλο, γυρναω με το χερι δεν ετριζε. την εκανα γιατι θα αρχιζαμε τις στιχομυθιες με το μαστορα "αφου το ακουω" , "εγω δεν το ακουω"κλπ,κλπ. (ειχα αργησει κιολας).
θα παω να παρω καθαριστικο για δισκοπλακα και φρενα το απογευμα να το περασω μια και να δω. θα ψαξω και στα τεχνικα.
Ευχαριστω φιλε για το χρονο σου.
Μην ανησυχείς πάντως, δε νομίζω να είναι τίποτα. Έλεγξε μόνο αν θες & για πιθανό στράβωμα της δισκόπλακας, το οποίο δε νομίζω & είσαι οκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Γεια σου Μαικ
Ναι αλλαξα τακακια φορεσα παλι τα μαμισια (brembo) και μετα ξεκινησε ο θορυβος. Πηγα για σερβις 20000 και το ειπα στο μαστορα το κοιταξε και οταν πηρα το μηχανακι απο το συνεργειο δεν ακουγοταν πια. Τωρα προχθες σαν να το ακουσα παλι την εβαλα στο διπλο σταντ γυρισα τη ροδα με το χερι και σε ενα σημειο τριζει. η καθημερινη μου διαδρομη εχει και νερα και λασπη και χωμα κατω. Σταματησα το πρωι στο συνεργειο την βαζω στο διπλο, γυρναω με το χερι δεν ετριζε. την εκανα γιατι θα αρχιζαμε τις στιχομυθιες με το μαστορα "αφου το ακουω" , "εγω δεν το ακουω"κλπ,κλπ. (ειχα αργησει κιολας).
θα παω να παρω καθαριστικο για δισκοπλακα και φρενα το απογευμα να το περασω μια και να δω. θα ψαξω και στα τεχνικα.
Ευχαριστω φιλε για το χρονο σου.
Θα στρώσει![]()
![]()
Καλησπέρα και χρονια πολλα
Σχετικα με το θεμα με το τριξιμο που περιεγραφα παραπανω, τελικα ηταν ο αισθητηρας του ABS. Ειχε πιασει πολυ βρωμα απο τα καθημερινα χλμ στα Μεσογεια και σε καποιο σημειο μαλλον εβρισκε ο αισθητηρας στο δισκο. Ενα πλυσιματακι προσεκτικο εκει στο δισκο και βγαλσιμο τον αισθητηρα και καθαρισμα και εστρωσε τελειως.
Μαικ ευχαριστω πλυ για τις απαντησεις σου.
καλη Ανασταση παιδια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()