a... και για το UPS, βγάλε την μπαταρία βρε Κρητίκαρε και πήγαινε να πάρεις μια καινούρια να βάλεις να κρατεί καλύτερα!
Και περιμένω ακόμα εκείνη την εργασία που μου είχες τάξει.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a... και για το UPS, βγάλε την μπαταρία βρε Κρητίκαρε και πήγαινε να πάρεις μια καινούρια να βάλεις να κρατεί καλύτερα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Σκοτώνει αν εισπνέυσεις ικανή ποσότητα από σπόρια (άλλοι λένε 10Κ, άλλοι 100Κ, δε βγάζεις άκρη) και ο οργανισμός σου δε μπορέσει να την παλέψει από τους βάκιλλους που από τα σπόρια θα περάσουν στην κυκλοφορία σου και κατά συνέπεια στα όργανα (τα οποία ενδεχομένως καινα τα κλ@σουν αν το ανοσοποιητικό σου είναι βραδείας κάυσης).Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ο Άνθρακας δεν σκοτώνει στην ουσία, απλά σε ξαπλώνει για λίγο;...
Τα σπόρια, όντως, έχουν κάποια επιμονή σαν αεροζόλ και αυτό προκαλεί προβλήματα...
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ο βάκιλλος αυτός, εκτός και αν χρησιμοποιείται σαν βιολογικό όπλο από καλοθελητάδες, είναι κάτι που προσβάλλει (τολμώ να πω "φυσιολογικά" ) τα ζώα και δη τα βοοειδή και λοιπά συμπάθή μπε-μπε τετράποδα. Δεν κολλάει όπως το κρυολόγημα (αψού+μύξες στο χέρι+χειραψία+ξόυνω μύτη+κόλλησα και εγώ) και επιμένει στον ίδιο ξενιστή. Ήτοι μικρός ο γενικός φόβος.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Καινούριο είναι (ήταν) το γ@μήδι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
a... και για το UPS, βγάλε την μπαταρία βρε Κρητίκαρε και πήγαινε να πάρεις μια καινούρια να βάλεις να κρατεί καλύτερα!![]()
Ο πολυχρόνης, ω Μάγε, ο πολυχρόνης...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
και οταν περασει στο συστημα,κανει εξωτοξινες.αυτες σε σκοτωνουν.
τωρα μην ρωτησεις πως και γιατι επειδη δε προλαβαινω να γραψω![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Με τόσηνά μουρνόρακι στο εδικό μου, δεν έχει καμία ελπίδαΑρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
και οταν περασει στο συστημα,κανει εξωτοξινες.αυτες σε σκοτωνουν.
![]()
Αν είναι καινούριο το UPS , πάρε το όπως είναι και πήγαινε σκάστο στην κεφάλα τους! Θα είναι και βαρύ βαρύ και θα την ακούσουν χωρίς ρακιές.
Η μπαταρία σε ενα καινούριο ups αν έχεις μόνο PC πάνω κρατάει απο 15 λεπτά εώς και 30λεπτό (εξαρτάται απο το τι ρεύμα καταναλώνει). Εκτός λοιπόν και αν έχεις βάλει printer, scanner, στεγνωτήριο , καφετιέρα, μασαζιέρα, ηλ. δονητή... τους το πας και τους το σκάς στην κεφάλα. Υπόψη οτι η μπαταρία κρατεί κανά 2αρι χρόνια σε full τάση..
Τώρα για το θέμα βιολογικού - βιοχημικού.. επειδή όπως είπα έχω μαύρα μεσάνυχτα και πρόσφατα πέρασα μια εκπαίδευση first responce , αν και ώς εθελοντής μόνο αν μας ρίχνουν απο αεροπλάνο καμιά 10.000 σακούλες με σκόνες θα τρέχω.. (αλλιώς μόνο επαγγελματίες πυροσβέστες/δυνάμεις ειδικές).. έχω πολλέεεεεεεεες απορίες.. θα τις συγκεντρώσω λοιπόν και θα στις στείλω απο pm για να μην ζαλίζω και τον κόσμο απεδώ.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
http://www.elsevier.com/wps/find/boo...on#descriptionΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
έχω πολλέεεεεεεεες απορίες.. θα τις συγκεντρώσω λοιπόν και θα στις στείλω απο pm για να μην ζαλίζω και τον κόσμο απεδώ.
Eύπεπτο, εύκολα κατανοητό, άμεσο.
![]()
ωραίος.. ευχαριστώ φίλε!!! Έχει διάβασμα το βράδυ.
Να μας ζαλίσεις, ποιος σου είπε ότι εδώ είμαστε για ξεζάλισμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αν είναι καινούριο το UPS , πάρε το όπως είναι και πήγαινε σκάστο στην κεφάλα τους! Θα είναι και βαρύ βαρύ και θα την ακούσουν χωρίς ρακιές.
Η μπαταρία σε ενα καινούριο ups αν έχεις μόνο PC πάνω κρατάει απο 15 λεπτά εώς και 30λεπτό (εξαρτάται απο το τι ρεύμα καταναλώνει). Εκτός λοιπόν και αν έχεις βάλει printer, scanner, στεγνωτήριο , καφετιέρα, μασαζιέρα, ηλ. δονητή... τους το πας και τους το σκάς στην κεφάλα. Υπόψη οτι η μπαταρία κρατεί κανά 2αρι χρόνια σε full τάση..
Τώρα για το θέμα βιολογικού - βιοχημικού.. επειδή όπως είπα έχω μαύρα μεσάνυχτα και πρόσφατα πέρασα μια εκπαίδευση first responce , αν και ώς εθελοντής μόνο αν μας ρίχνουν απο αεροπλάνο καμιά 10.000 σακούλες με σκόνες θα τρέχω.. (αλλιώς μόνο επαγγελματίες πυροσβέστες/δυνάμεις ειδικές).. έχω πολλέεεεεεεεες απορίες.. θα τις συγκεντρώσω λοιπόν και θα στις στείλω απο pm για να μην ζαλίζω και τον κόσμο απεδώ.
Μονοφαγά!!!!
![]()
Για να το (ξανα)γεννήσουμε σιγά σιγά το θρεντάκι...