Ωραιες φωτο φιλε μου οσο για το μιξερακι δεν παιζεσαι με τιποτα![]()
Παντα τετοια και παντα ορθιος![]()
![]()
![]()
Ωραιες φωτο φιλε μου οσο για το μιξερακι δεν παιζεσαι με τιποτα![]()
Παντα τετοια και παντα ορθιος![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
[B]Ωραιες φωτο φιλε μου οσο για το μιξερακι δεν παιζεσαι με τιποτα![]()
Είπαμε ο Ελληνας είναι ο μάστορας της πατέντας.Για να πω την αλήθεια δεν είναι δημιούργημα δικό μου αλλά ενός φίλου με μεταλλικές κατασκευές που μου έφτιαξε και την βάση από το gps.
Μπράβο φίλε πολύ ωραία η βόλτα σου, πάντα τέτοια σου εύχομαι.![]()
Πολύ ωραία η βόλτα φίλε, πάντα τέτοια!!![]()
![]()
ΥΓ
Η φραπεδιέρα στο vstrom είναι αποθέωση!!
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Πάντα τέτοια (ΤΜ)
![]()
![]()
(Υ.Γ. Μεταφορές-μετακομίσεις ο npat)
Καλη φαση.Σταθερη, προφανως γλυτωνεις κραδασμους και αμα βλεπει μεσα απο την ζελατινα κοβει και 1-1.5 στοπ,κανει και την εικονα λιγο πιο σοφτ σαν Tiffen black diffusion (μπορει και το mist να τσεκαρω κατι καταλογους).:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
ειμαι λατρεις τις greek patenta ισως λογο τιμων που σε μοτο ειδη εχουν ξεφυγει![]()
η δικη μου πατεντα με την camera![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ωραιες εικονες κ παντα τετοια.!!! Καλα η φραπεδιερα απολαυση...!!
Υ.Γ. : Μηπως ειχες σταματησει βγαινοντας απο εγναντια να "ντυθεις" βροχινα???
μπραβο παντα τετοια και καλυτερα!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Φίλε ciric7 αν και είχα μαζί μου ολόσωμη αδιάβροχη φόρμα βαρέθηκα να σταματήσω και την έβγαλα με τις κορντούρες που για να πω την αλήθεια δεν έβαλαν σταγόνα αν και η βροχή ήταν πλημμύρα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ciric7
Ωραιες εικονες κ παντα τετοια.!!! Καλα η φραπεδιερα απολαυση...!!
Υ.Γ. : Μηπως ειχες σταματησει βγαινοντας απο εγναντια να "ντυθεις" βροχινα???
Αυτα ειναι..Κ γω κυριακη γυριζα απο καστορια και πετυχα ενα ζευγαρι να ντυνεται βροχινα γ αυτο ρωτησα.Εγω παλι τζινακι απο κατω και τωρα κλαιω με πυρετο!!!
Ευτυχώς πάντως που αυτές οι μπόρες είναι μικρές σε χρόνο και έτσι την περνάμε ...αναίμακτα.![]()
Τζινάκι όμως![]()
Ξερω οτι δν ειναι σωστο αλλα ειμαι νεος στο σπορ κ μ εχει φυγει μεγαλο μερος χρηματων σε εξοπλισμο κ λογω καλοκαιριου πιστευα οτι το παντελονι μπορει να περιμενει αλλα τελικα ειναι το επομενο που θ αγορασω....
Εχω μια απορια (αδιακριτη) Τα παιδια που τα αφησες 5 το πρωι??
![]()
Δεν το είπα αλλά ο μικρός είναι ....13 και ο μεγάλος....17.
Αρα θέλουν να την κοπανάω.Το μόνο κακό είναι ότι μου παίρνουν το παπάκι και κόβουν βόλτες.
Υ.Σ Δεν είμαι γέρος μόνο 44 χρονών είμαι ........με πάντρεψαν μικρό![]()
![]()
![]()