Προσφέρω το μαγαζί του αδερφού μου, καφέ, στην πλατεία κάτω από την Γκράβα, Γαλάτσι σύνορα πατήσια...
Μερικοί το ξέρουν.
Μικρό και αποκλειστικά για πάρτη μας....
Προσφέρω το μαγαζί του αδερφού μου, καφέ, στην πλατεία κάτω από την Γκράβα, Γαλάτσι σύνορα πατήσια...
Μερικοί το ξέρουν.
Ποιο ρε???στην πανω η στην κατω Γκραβα???Στην Χατζηδακη???δωσε διευθυνση και πες αν εχει χωρο για τις μηχανες σε ορατο σημειο....Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Μερικοί το ξέρουν.
![]()
μπορούμε να το δούμε και αυτό, πάντως σήμερα μπορούμε να βρεθούμε στον αντώνη (maintenance) που έχουμε ξαναπάει αρκετοί!
η καφετέρια λέγεται centro cafe βρίσκεται στη νέα ερυθραία, έχει τραπεζάκια έξω, οι μηχανές είναι παρκαρισμένες στην κυριολεξία δίπλα μας!
ξέρω ότι δεν είναι λίγο μακριά για πολλούς, αλλά ο καιρός έχει ανοίξει, ευκαιρία για βολτίτσα!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μπορούμε να το δούμε και αυτό, πάντως σήμερα μπορούμε να βρεθούμε στον αντώνη (maintenance) που έχουμε ξαναπάει αρκετοί!
η καφετέρια λέγεται centro cafe βρίσκεται στη νέα ερυθραία, έχει τραπεζάκια έξω, οι μηχανές είναι παρκαρισμένες στην κυριολεξία δίπλα μας!
ξέρω ότι δεν είναι λίγο μακριά για πολλούς, αλλά ο καιρός έχει ανοίξει, ευκαιρία για βολτίτσα!![]()
![]()
![]()
![]()
ποσο παιρνει το ταξι για εκει?
![]()
το GS σου. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ποσο παιρνει το ταξι για εκει?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
το GS σου. :rotflmao:
γελασαμε!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
το GS σου. :rotflmao:
Αει ρε σοβάρεψες κιόλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
γελασαμε!
![]()
![]()
τι, ρε? μαλακία είπα?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
γελασαμε!
![]()
μήπως περίμενες να πάρεις και ρέστα? :rotflmao:![]()
N.Ερυθραία είναι μέσα στα πόδια μου , οπότε σίγουρα θα δηλώσω παρόν.
gixxerpap.. .που στην Ερυθραία ακριβώς λες;.. εκεί που είναι μαζεμένες όλες πίσω απο την Εθνική τράπεζα;
Τώρα για μαγαζί γενικά, θα έλεγα να μπεί υπό σκέψη και το Zeppelin στο Γαλάτσι (εκεί ψηλά στα τουρκοβούνια)... και με το σκεπτικό οτι το καλοκαίρι έχει και μια ανάσα δροσιάς για τους περισσότερους χωρίς να χρειάζεται να κάνουν και ταξίδι είναι οτι πρέπει.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ναι ρε γμτ ....Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Οχι ρε γαμώτο και πρώτη φορά που πήγα πριν λίγες μέρες και σας βρήκα εκεί μου άρεσε πάρα πολύΓιατί ρε παιδιά τί έγινε ρε γαμωτό???
![]()
για πες ... παίζει να λες για μια φίλη ... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ναι γμτ! Και δεν εχω και το MSN της!
![]()
Μονο το τηλ της!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ποιο ρε???στην πανω η στην κατω Γκραβα???Στην Χατζηδακη???δωσε διευθυνση και πες αν εχει χωρο για τις μηχανες σε ορατο σημειο....
![]()
Λεγεται ''Σκαραβαίος Καφέ'', και είναι στην πλατεία Χατζήδακη.
Σπύρου Λάμπρου 30.
Τηλ Επικοινωνίας 693 70 79 473
Και ο αδερφός μου πολλά χρόνια μηχανόβιος.
Έχει χώρο βέβαια, σε πολύ ορατό σημείο, μπροστά από τα τραπεζάκια που καθόμαστε.
Μπορείς να κάτσεις να πιες τον καφέ σου, κα ιαν χαιδεύεις την καλή σου άμα λάχει.
Αν θελετε, να πάμε 3-4 άτομα, να δούμε αν σας αρέσει
Το μαγαζί που λένε τα παιδιά είναι στην πλατεία που βρίσκεται το Κεπ της Ν.Ερυθραίας, ακριβώς δίπλα σ'αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
N.Ερυθραία είναι μέσα στα πόδια μου , οπότε σίγουρα θα δηλώσω παρόν.
gixxerpap.. .που στην Ερυθραία ακριβώς λες;.. εκεί που είναι μαζεμένες όλες πίσω απο την Εθνική τράπεζα;
Τώρα για μαγαζί γενικά, θα έλεγα να μπεί υπό σκέψη και το Zeppelin στο Γαλάτσι (εκεί ψηλά στα τουρκοβούνια)... και με το σκεπτικό οτι το καλοκαίρι έχει και μια ανάσα δροσιάς για τους περισσότερους χωρίς να χρειάζεται να κάνουν και ταξίδι είναι οτι πρέπει.
Gandalf
Όσο για το Zeppelin 2-3 φορες που περασα απ' έξω ηταν κλειστό.
Μάλλον κάποια ανακαίνιση γίνεται.
το Zeppellin ειχε την τυχη του Δελεαρ...παπαλα και αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από costas106
Το μαγαζί που λένε τα παιδιά είναι στην πλατεία που βρίσκεται το Κεπ της Ν.Ερυθραίας, ακριβώς δίπλα σ'αυτό...
Όσο για το Zeppelin 2-3 φορες που περασα απ' έξω ηταν κλειστό.
Μάλλον κάποια ανακαίνιση γίνεται.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
για πες ... παίζει να λες για μια φίλη ... :rotflmao:
Τραυματιας ειμαι, οχι μλκας!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: