Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Τρακαρισμα κ στραβο πλαισιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    yparxoun mhxanhmata (nai kai sthn ellada) pou exoun oi kalimprades kai metrane thn moto opos einai.Einai arketa e3eligmena,kai xrhsimopoioun ypologisth kai ena arthtroto mpratso pou metraei diafora shmeia sthn moto afou ayth katsei se ena sygkekrimeno vivlio..to mhxanhma exei sth database tou oles tis metrhseis pou prepei na exei mia nea moto kai sygkrinei.Den 3erw sygkekrimena pou ...se moto periodika sigoura tha exoun diafhmhseis

Έχω μετρήσει το δικό μου στην Πανελλήνια στην Θάσο,το παλικάρι είναι απο Θεσσαλονίκη και μετρούσε δωρεάν τα μηχανάκια εκεί για διαφήμιση. Το μηχάνημα είναι όπως το είπε και ο φίλος από πάνω με αρθωτά μπράτσα και δεν χρειάστηκε να βγάλω τίποτα απ΄την μηχανή...Πήρε μετρήσεις από άξονα ψαλιδιού,απ'την τρύπα του λαιμού στην κάτω τιμονόπλακα,βάση μοτέρ και κάποιο άλλο σημείο που δεν θυμάμαι,όλα εύκολα και γρήγορα...

Τελικά μου λέει έχεις πρόβλημα φίλε και μου κόπηκαν τα πόδια... Η μηχανή σου είναι σηκωμένη στοπίσω μέρος...Μου ήρθε να τον χτυπήσω...

Μέλος
    Δηλαδη για να μετρησει να δει αν ειναι στραβο (οχι για να το ισιωσει σε περιπτωση που ειναι) δε χρειαζεται να βγει τιποτα απο τη μηχανη? Αν ειναι ετσι τοτε ενταξει γιατι γλιτωνεις το λυσιμο σε πρωτη φαση. Το μπροστινο ειναι για αλαγμα ετσι κ αλιως. Εγω μενω Αθηνα. Ξερει κανεις που εχει τετοια καλυμπρα εδω να παω να ρωτησω?

Κανένας άλλος που να κάνει ευθυγραμμίσεις Αθήνα; Πήγα το δικό μου στον Παπουτσά, αλλά μου φάνηκε ακριβός.. 250? για ευθυγράμμιση του μπροστινού τροχού (150 η καλύμπρα νομίζω, 100 λύσιμο-δέσιμο).

Ενημερωτικά, το κοίταξε με το μάτι και όντως το αριστερό πιρούνι είχε μεγαλύτερη κλίση από το δεξιό. Πλαίσιο φυσικά δεν κοίταξε, μου είπε απλά πως αν δε με τραβάει (αν δεν έχω τα χέρια στο τιμόνι), δεν έχει νόημα να μπω σε τέτοια διαδικασία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    ο παπουτσας ειναι λιγο ακριβος αλλα η δουλεια του ειναι εγγυηση!!!

http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

Ναι αλλά είναι λογική η τιμή ή είναι τσιμπημένη; Αν αλλού είναι 220-230, εντάξει θα προτιμήσω αυτόν, αλλά αν η διαφορά είναι μεγάλη θα προτιμήσω άλλον (service, τράκες, ασφάλειες, δόσεις, πέσανε όλα μαζί )

Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
    ο παπουτσας ειναι λιγο ακριβος αλλα η δουλεια του ειναι εγγυηση!!!

Ειναι πολυ καλος ο Παπουτσας,συμφωνω με τον φιλο!

*************** www.motodevils.gr ***************

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    sthn moto afou ayth katsei se ena sygkekrimeno vivlio..
    Η μοτό να κάτσει στο βιβλίο ..???

(έχω ακούσει για περίεργα βίτσια, αλλά αυτό ...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    xaxa nai kai egw twra eida ti egrapsa...hthela na grapsw shmeio,alla malon kati allo skeftomoun otan egrafa!
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Τρακαρισμα κ στραβο πλαισιο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Καλοστον
    Ερωτησεις ασχετου. Επεσα με 30 χλμ σε ενα αμαξι κ στραβωσε η ζαντα κ οι μπουκαλες.
    Δεν ηταν δυνατο χτυπημα κ δεν φαινετε αν εχει στραβωσει ο σκελετος.
    1. Πως μπορω να δω αν εχει στραβωσει το πλαισιο?
    2. Ενας εμπειρος μαστορας το καταλαβαινει με το ματι η χρειαζεται οπωσδηποτε να μπει σε καλυμπρα κ να μετρηθει?
    3. Για να μπει σε καλυμπρα για να μετρηθει τι πρεπει να λυθει απο τη μηχανη στη συγκεκριμενη περιπτωση? Μονο το μπροστινο το οποιο εχει στραβωσει η θελει κ αλλα λυσιματα οπως κατεβασμα μοτερ, βγαλσιμο πλαστικων κ τετοια?
    4. Ποιο ειναι το κοστος μετρησης κ ισιωματος του σκελετου (αν χρειαζεται)?
    5. Η τιμονοπλακα φαινετε αν εχει στραβωσει η θελει το εμπειρο ματι του μαστορα?
    6. Εχετε να μου προτινετε καποιο καλο μαστορα που να εχει καλυμπρα?
    πάμε:

1. Άν είναι εμφανές το στράβωμα μπορείς να το δείς. Άν είναι μικρής έκτασης, όχι.
    2. Είτε το αντιληφθεί με το μάτι είτε όχι, πάλι θα αναρτηθεί σε καλύμπρα για να έλθει.
    3. Για να μετρηθεί δεν χρειάζεται να βγεί από το μηχανάκι, για να ισιώσει, ναί.
    4. Εξαρτάται από την μηχανή και το όγκο εργασίας για να επανέλθει.
    5. Μετρώνται όλα. Όποιος εμπιστεύεται το μάτι του, μην τον εμπιστευτείς εσύ.
    6. Όχι.

εντελως απιθανο να εχει στραβωσει με 30 χλμ τρακαρισμα το πλαισιο ακομα ακομα και σε τοιχο να πεσεις

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Στραβό Πλαίσιο σε καινουργιο Vstrom
    από Azazyl στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2009, 10:29
  2. ΤΕΛΕΙΩΣ Στραβό και ΤΕΛΕΙΩΣ Ανάποδο
    από JimmyZ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2005, 23:01
  3. Το στραβο,το αναποδο και το στραβαναποδο
    από illuminatios στο forum Στραβά κι ανάποδα