Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Piaggio MP3 vs scooters τύπου beverly, t-max ktl

Έχουν αρχίσει να γίνονται βαρετοί αυτοί που μπαίνουν και ποστάρουν για χαβαλέ,
    ή για να ανεβάσουν νούμερα ή (νέο φρούτο),για να μας διδάξουν τον σωστό κώδικα οδηγικής συμπεριφοράς-δεοντολογίας....

Εγώ δεν τσιμπάω,το ποστ σου ξεκίνησε ρωτώντας την γνώμη μας για τα scooteria.
    Πήρες κάποιες γνώμες για αυτό.
    Τώρα αν νομίζεις ότι θα σου δώσουμε σημασία και βήμα για να μας πείς τα δικά σου αερολογώντας,πλανάσαι.

Μείνε με το κουτάκι σου τώρα που καλοκαιριάζει,κι άσε μας εμάς στην λαύρα του καλοκαιριού.
    Καλά να περνάς την υπόλοιπη ζωή σου μέσα στο κουτάκι σου.
    Καλή διασκέδαση στην Λ. Βουλιαγμένης όταν θα κατεβαίνεις για μπανάκι με το κορμί

Μπορεί έτσι να περνάει,αλλά δεν τρέφω κακία για τα κουτάκια....

Σκέψου μόνο αυτό :
    Τι θα γινόνταν στην πόλη αν παρατούσαμε μια μέρα τα μηχανάκια του ΔΙΑΟΛΟΥ και κυκλοφορούσαμε κι εμείς μέ τα κουτάκια μας ;

Σεβασμός στα γούστα (μοτο) και στα βίτσια (κουτάκι) του καθένα αλλά ως εκεί.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Όταν με το καλό πάρεις μηχανή (άκι) θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε...
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Νέο μέλος
    Νομίζω οτι παραείσαι ευαισθητός με το όλο θέμα κ δεν μπορείς να σκεφτείς λίγο πιο αντικείμενικα. Ο λόγος που επισκεύτικα το site εξαρχής ήταν για να διαβάσω γνώμες σχετικά με το τι είναι καλύτερο να αγοράσω. Ο λόγος που αποφασίσα να ποστάρω οπως λες και να αλλάξω κ λιγό το θέμα, είναι γιάτι διαβάζοντας άλλα ποστ, είδα οτι πουθένα δεν ρίχνετε ευθύνες και στους μοτοσυκλετιστές. Τώρα αν εσυ δεν μπόρεις να σεβαστείς, να αξιολογήσεις κ έναν άλλο τρόπο σκέψεις κ όπως λες δεν τσιμπάς αυτο είναι δική σου επιλογή. Ίσως κάποιοι συμφωνίσουν μαζί μου, άλλοι πάλλοι όχι. Δεν με ενδιαφέρει αν θα μου δώσεις περισσότερο σημασία ή όχι. Ούτε προσπαθώ να το παίξω έξυπνος.

Δεν κατάλαβα, σε τι ακριβώς νομίζεις οτι δεν σε καταλαβαίνω?
    Forever young!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Στο 6ο post τη πετας τη παπατζα φιλε μου, εσυ το ξεκινησες το θεμα λοιπον...

Κατσε με το αμαξι, μη παρεις μηχανακι.

Νέο μέλος
    Φυσικά και εγώ το ξεκινάω το θέμα...δεν είπα το αντίθετο, αλλά μολλόν παρεξηγήσατε αυτό πού θέλω να πω. Γιατί να μην παρώ μηχανάκι? Γιατί το λες αυτό?
    Forever young!!!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Επειδή εγώ ''τσίμπησα'' πρώτος και σου απάντησα να συνέχισω λοιπόν.

Τί θα πει είναι περισσότερα τα μηχανάκια; Έχεις κάτσει και τα μετράς; Έχεις πάρει αντιπροσωπευτικά δείγματα ή η δειγματοληψία σου αφορούσε μια μέρα που βαριόσουνα και μέτραγες μηχανάκια;

Εδώ μέσα που μπήκες να ρωτήσεις για τα αυτόματα δεν είμαστε ντελιβεράδες. Κάπου τα έχεις μπερδέψει. Που ακόμη κι οι ντελιβεράδες τρέχουν για να προφτάσουν τους πελάτες - κουτάκηδες που παίρνουν και ξαναπαίρνουν τηλέφωνα γιατί άργησε η παραγγελία τους.

Στο αυτοκίνητο το λες ελιγμό και στη μηχανή σφήνα. Αλλάζει κάτι στην ουσία;

Α και που 'σαι; Όλοι έχουμε δικαίωμα και στο δρόμο και στο παρκάρισμα και παντού. Κι εγώ πληρώνω τέλη κυκλοφορίας και μάντεψε και κάτι άλλο δεν αποκλείεται η μηχανή μου να είναι ακριβότερη απ' το αυτοκίνητο σου. Αν το ήξερες αυτό την επόμενη φορά που θα πεταγόσουν από στοπ ή θα μου 'λεγες να πάρω ''το μηχανάκι'' για να παρκάρεις τη μαούνα (λες κι εγώ δεν πληρώνω τέλη κυκλοφορίας, φόρους κλπ) θα με σεβόσουν περισσότερο;

Βασικά μας σνομπάρεις αλλά κάπου διάβασες οτι το mp3 το παίρνεις με το λαδωτό δίπλωμα αυτοκινήτου κι είπες να μην πληρώνεις άλλα parking και κλήσεις.
    Και πριν πεις τίποτε άλλο. Έχω δίπλωμα Γ' και κοντά στις 200.000 χλμ αλλά επιλέγω να οδηγώ ΜΗΧΑΝΗ. Και οφείλεις να με σέβεσαι κι εμένα και την κοπέλα μου και τον ξάδερφο μου (που παρολίγο να τον χάσουμε) και τους φίλους μου.

Όποιος διαφωνεί ας με κράξει. Εγώ έτσι το βλέπω και δε δίνω δεκάρα για κανένα κουτάκια που νομίζει οτι είναι θεός πίσω απ' την κονσόλα του.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος
    Τί θα πει είναι περισσότερα τα μηχανάκια; Έχεις κάτσει και τα μετράς; Έχεις πάρει αντιπροσωπευτικά δείγματα ή η δειγματοληψία σου αφορούσε μια μέρα που βαριόσουνα και μέτραγες μηχανάκια

Όχι φίλε μου δεν έχω κάτσει να τα μετρήσω, ούτε έχω καμιά έρευνα πρόχειρη για να σου το αποδείξω. Είπα απλα την προσωπική γνώμη που εχω και εγώ (όπως την λες και εσύ). Απλά θεώρησα οτι είναι γενικά αποδεκτή. Λάθος μου

Εδώ μέσα που μπήκες να ρωτήσεις για τα αυτόματα δεν είμαστε ντελιβεράδες. Κάπου τα έχεις μπερδέψει. Που ακόμη κι οι ντελιβεράδες τρέχουν για να προφτάσουν τους πελάτες - κουτάκηδες που παίρνουν και ξαναπαίρνουν τηλέφωνα γιατί άργησε η παραγγελία τους.

Τι θες να πεις οτι οι πελάτες (πόυ οδηγούν μηχανες) δεν παραγγέλνουν πίτσα-σουβλάκια? Πάνε και τις πέρνουν μόνοι τους? Αυτο πάλι που λες, έχεις κάποια στοιχεία και το λες, η μήπςσ είναι λογια του αερα? Και γενικότερα δεν μπερδεύτικα, δεν σας θεώρησα ντελιβεράδες, για αυτό και ρώτισα εσάς μερικά πράγματα (τόσο για για την μηχανή ειναι καλύτερο να αγοράσω, όσο κ την αποψή σας για το θέμα που συζητάμε). Διαφορετικά δεν θα το έκανα καν.

Στο αυτοκίνητο το λες ελιγμό και στη μηχανή σφήνα. Αλλάζει κάτι στην ουσία;

Καμία απολύτος διαφορά, απλα χρησιμοποίησα διαφορετική λέξη, δεν το πρόσεξα.

Α και που 'σαι; Όλοι έχουμε δικαίωμα και στο δρόμο και στο παρκάρισμα και παντού. Κι εγώ πληρώνω τέλη κυκλοφορίας και μάντεψε και κάτι άλλο δεν αποκλείεται η μηχανή μου να είναι ακριβότερη απ' το αυτοκίνητο σου. Αν το ήξερες αυτό την επόμενη φορά που θα πεταγόσουν από στοπ ή θα μου 'λεγες να πάρω ''το μηχανάκι'' για να παρκάρεις τη μαούνα (λες κι εγώ δεν πληρώνω τέλη κυκλοφορίας, φόρους κλπ) θα με σεβόσουν περισσότερο;

Στα λόγια μου έρχεσαι, και εγώ αυτό υποστηρίζω. Ο δρόμος δεν ανοίκει σε κανέναν και όλοι εχουν δικαίωμα σε αυτον. Όσο για το αν η μηχανή σου είναι πιο ακριβή απο το αυτοκίνητο μου, αν αξίζει πάνω απο 20000 ευρω, τότε ναι, αλλά και πάλι δεν νομίζω οτι έχει κάποια σχέση. Θεωρείς οτί μόνο τα "κουτιά" περνάνε STOP??? Μην είσαι και τόσο σίγουρος. Και να σου πς και κάτι εγώ, με τους φόρους που πληρώνεις σου δίνεται και το δικαίωμα να παρκάρεις πάνω σε πεζοδρόμια???

Βασικά μας σνομπάρεις αλλά κάπου διάβασες οτι το mp3 το παίρνεις με το λαδωτό δίπλωμα αυτοκινήτου κι είπες να μην πληρώνεις άλλα parking και κλήσεις.
    Και πριν πεις τίποτε άλλο. Έχω δίπλωμα Γ' και κοντά στις 200.000 χλμ αλλά επιλέγω να οδηγώ ΜΗΧΑΝΗ. Και οφείλεις να με σέβεσαι κι εμένα και την κοπέλα μου και τον ξάδερφο μου (που παρολίγο να τον χάσουμε) και τους φίλους μου.

Βάσικα δεν σας σνομπάρω καθόλου, για αυτό και κάθομαι και γράφω εδώ. Πληροφόριακα, και δίπλωμα για Α έχω και δεν σκοπεύω να πάρω mp3. Μπράβο που εχεις τόσα χλμ και δίπλωμα Γ, περίπου τοσα χλμ έχω και εγώ, αλλα δεν κερδίζεται με αυτο ο σεβασμός (Προσωπικά εγώ σέβομαι και εσένα και όλους τους υπόλοιπους, Ο καθένας εκφράζει την γνώμη του και ο νοών νοήτο). Όσο για τις θλιβερές ιστορίες, πίστεψέ με έχω και εγώ, όπως και οι πάρα πολύ άλλοι. Αλλα δεν είναι θέμα συζήτησεις ποιος έχει της περισσότερες.

Όποιος διαφωνεί ας με κράξει. Εγώ έτσι το βλέπω και δε δίνω δεκάρα για κανένα κουτάκια που νομίζει οτι είναι θεός πίσω απ' την κονσόλα του.

Εδώ θα σε κράξω εγώ. Γιατί όπως λες εσύ ότι δεν δίνεις δεκάρα για τον κάθε κουτάκια, γιάτι να σου δώσει αυτός? Δεν νόμιζω ότι είναι λογική αυτή. Και το αυτοκίνητο και η μηχανές πρέπει να σέβονταί το ένα το άλλο, γιάτι μοιράζονται τον ίδιο δρόμο.
    Forever young!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν έχει νόημα να το συνεχίζετε.
    Μιλας για την οδηγηση μοτό βλέποντας από αλλη σκοπιά και χωρίς μέχρι στιγμής εμπειρία. Σαν να έχω άποψη για το πως πετάνε τα F-16 επειδή έχω παίξει σε simulator.

Πάρε ένα μηχανάκι πρώτα για να βελτιώσεις τον χρόνο που έχεις διαθέσιμο στην καθημερινότητα σου, και μετά θα κρίνεις ποιοί κάνουν περισσότερα και πιο επικίνδυνα λάθη.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος
    δεν έχεις καθόλου άδικο. Αυτό που ήθελα εγώ απλά να πω είναι πως και οι 2 πλεύρες εχουν μερίδιο ευθύνης. Όχι μόνο ο ένας. Δεν ήθελα να κρίνω και ούτε νομίζω οτι το έκανα.
    Forever young!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Piaggio Mp3
    από MS75 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 12:47
  2. Piaggio Liberty VS Kymco Nexxon VS Daytona Sprinter
    από kalisperis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2007, 19:03
  3. piaggio mp3 κι' όμως υπάρχει....
    από sp71 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2006, 13:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •