Το έχει το nickname....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εγώ να παρατηρήσω ότι ο Ταξιδευτής*2 έχει λίγα νευράκια τελευταία...![]()
![]()
Το έχει το nickname....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εγώ να παρατηρήσω ότι ο Ταξιδευτής*2 έχει λίγα νευράκια τελευταία...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν υπάρχει δημοκρατία σε μια νομισματικά βασισμένη οικονομία.
Δικτατορία των ευημερών ήταν είναι και θα συνεχίσει να είναι το καθεστώς μέχρι να απέχουμε όλοι απο δάνεια.Λεφτά δεν υπαρχουν στις τράπεζες όλα δημιουργούντε απο αέρα απλά επειδή κάποιος ζήτησε αυτά τα λεφτά δίχως να υπάρχει το κεφάλαιο να τα καλύψει..
www.myspace.com/deathmetalito
Συλλογική ευθύνη και τσουβάλιασμα δικαίων και αδίκων με δύο λέξεις,<<φταίμε όλοι>>.Για εμένα είναι χυδαία η ατάκα και το μόνο που εξυπηρετεί είναι η <<διαγραφή>> και μετακύλιση των πραγματικών τεράστιων ευθυνών συγκεκριμένων ατόμων και παρατάξεων.
δε φταις εσυ... εγω φταίω που σας διαβάζω... αντι να δω καμιά τσοντα (υψηλότερο επίπεδο απο τα γραφόμενα σας)
Για τα ναρκωτικά φταίνε ....οι κακες παρέες (και οχι η μαλακια στο εγκέφαλο σου)
Για τα επεισόδια στα γήπεδα φταίει ....η αστυνομία (και οχι οι αγάμητοι χωρις ζωη που ξεσπάνε στα γήπεδα)
Για τα ατυχήματα στους δρόμους φταίνε ....οι κακοι δρόμοι (και οχι οι κουλοι οδηγοι που βγάλαν με λάδωμα το δίπλωμα ή αυτοι που δε σεβονται τον διπλανο τους)
......
Εχω καμια 200ρια παραδείγματα να βαλω αλλα απαξιώ γιατι λιγοι καταλαβαίνουν...
Ο κλασικός μαλάκας, ευθυνόφοβος, μαμακιας, Έλληνας....
Πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο αυτόν....
Να μιλάμε λίγο πιο σεμνά, ώστε να μη προκαλούνται διαμάχες, διαφορετικά το thread θα πάρει την άγουσα
ΕΚ της Διαχείρισης.
Ευχαριστώ.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Για τα ναρκωτικά φταίνε ....οι κακες παρέες (και οχι η μαλακια στο εγκέφαλο σου)
Για τα επεισόδια στα γήπεδα φταίει ....η αστυνομία (και οχι οι αγάμητοι χωρις ζωη που ξεσπάνε στα γήπεδα)
Για τα ατυχήματα στους δρόμους φταίνε ....οι κακοι δρόμοι (και οχι οι κουλοι οδηγοι που βγάλαν με λάδωμα το δίπλωμα ή αυτοι που δε σεβονται τον διπλανο τους)
......
Έχεις βρει την απόλυτη αλήθεια εεε? Για να μιλάς έτσι.... !!!
Έτσι όπως τα περιγράφεις, για να μην έχουμε ναρκωτικά, βία στα γήπεδα, ατυχήματα στους δρόμους θα πρέπει όλοι να είμαστε υποδείγματα συγκροτημένων πολιτών, αρτια εμποτισμένοι με παιδεία δηλαδή μικροί βούδες όλοι μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
......
Επειδή όμως στις κοινωνίες υπάρχουν και αδύναμοι χαρακτήρες, ατομα με παθογένειες και άτομα με μικρές δεξιότητες,
το κράτος οφείλει να προστατεύει αυτές τις κοινωνικές ομάδες.
Να μην επιτρέπει την δικίνηση ναρκωτικών αντί να αδιαφορεί
Να εκπαιδεύει την αστυνομία ώστε να μπορεί να χειρίζεται την βία στα γήπεδα
Να παρέχει οδικό σύστημα τέτοιο ώστε να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο από τους άσχετους όδηγούς.
Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να έχουμε κράτος. Αν μπορούσε ο καθένας να διακρίνει το συμφέρον για τον ίδιο και για την κοινωνία το κράτος θα ήταν περιττό.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Ακομα και στο παραδειγμα σου οι ευθυνες ειναι συγκεκριμενες.Δεν ειναι γενικες και αοριστες,ανεξαρτητα απο τον καταμερισμο και στο αν συμφωνει ή διαφωνει καποιος,λες φταιει αυτος,εκεινος,ο αλλος.Αλλα στο τελος πετας την ακυρη γενικευση.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
......
Με λιγα λογια,οποιο παραδειγμα απο τα 200 και να πεις η ευθυνη υπαρχει καπου και ειναι συγκεκριμενη.Οχι μια γενικη και αοριστη καταδικη ολων...
μου την ειπατε τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
νταξ οπως ειπα λιγοι καταλαβαν... αλλα δε πειραζει.... ο αυνανας ο ελληνα να ειναι καλα και η βολεψη του
(ειδατε ουτε κανα μαλακας ειπα):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μου την ειπατε τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
νταξ οπως ειπα λιγοι καταλαβαν... αλλα δε πειραζει.... ο αυνανας ο ελληνα να ειναι καλα και η βολεψη του
(ειδατε ουτε κανα μαλακας ειπα):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΩΩΩΩΩΩ μεγάλε Έλληνα , γνώστη των πάντων ! Μεγάλε φιλόσοφε και διανοητή !!! Δώσε μας τα φώτα σου !!!!
:rotflmao:
![]()
![]()
.....μη χειρότερα
συμμετέχω
συμμετέχεις
συμμετέχει
συμμετέχουμε
συμμετέχετε
αποφασίζουν!