Δεν νομίζω ότι έγινε κάτι τέτοιο.Η κουβέντα έχει να κάνει με την προσωπική και τη συλλογική αισθητική.Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟ να οριζουμε το προφιλ καποιου βασει ενδυματολογικης επιλογης και μονο!!!
![]()
Δεν νομίζω ότι έγινε κάτι τέτοιο.Η κουβέντα έχει να κάνει με την προσωπική και τη συλλογική αισθητική.Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟ να οριζουμε το προφιλ καποιου βασει ενδυματολογικης επιλογης και μονο!!!
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
H έλλειψη αισθητικής γατί είναι άποψη ?
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το να φορέσω κάτι απρόσωπο-άοσμο με κάνει και υπεράνω μόδας και καθοδήγησης.
Όπως σε τόσους άλλους τομής δηλώνουμε κάτι με τις επιλογές μας έτσι και με το ντύσιμο.
Το τι δηλώνει ο καθένας είναι το θέμα και εάν δηλώνει "δίνω το μηνιάτικο μου για να φοράω t-shirt με σήμα το κροκοδειλάκι" και πήρα καταναλωτικό για παπούτσια με σήμα το δεντράκι, ε τότε μιλάμε για θυματοποίηση και κάλο στον εγκέφαλο απόρροια της έλλειψης χρίσης του τελευταίου.
Πιστεύω ότι αυτά που λέτε για αυτά τα παιδιά τα έλεγαν οι γονείς σας για τους χίπης ,ροκάδες ,Μοντάδες ,ροκαμπήλια ,Πανκιά ,νιουγουεβάδες κου λου που κου λου που.
Με τα χρόνια όμως αυτά έγιναν "γνήσια" αφού είναι τα δικά μας αυτά όμως κωλόπαιδα σήμερα είναι θύματα.
![]()
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/