Ωραιος αγωνας.Μπραβο στο Λορενθο περισσοτερα στο Μελαντρι.Μανιασμενος ο Πεντροσα.Ροσσι και Ντοβιτσιοζο δυψανε για εκδικηση.Το Μουγγελο ειναι κοντα,
Ωραιος αγωνας.Μπραβο στο Λορενθο περισσοτερα στο Μελαντρι.Μανιασμενος ο Πεντροσα.Ροσσι και Ντοβιτσιοζο δυψανε για εκδικηση.Το Μουγγελο ειναι κοντα,
ναι εγώ του φταίωΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν έτρωγες σκ....:rotflmao:
Viva Marco!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Με απογοήτευσε ο Dovi. ...
Θεωρώ οτι μπορεί πολύ καλύτερα
Το πιστευω και εγω αυτο.Τον θεωρω ισοδυναμο με τους ΙσπανουςΑρχικά δημιουργήθηκε από giorgos_t
Με απογοήτευσε ο Dovi. ...
Θεωρώ οτι μπορεί πολύ καλύτερα
ΡΕ ΤΑ KAWASAKI ΣΠΕΡΝΟΥΝ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πραγματικα πολυ συναρπαστικος αγωνας...
ο γιατρος μονο καφε δεν ηπιε στα box..![]()
μπραβο στον κοντουλη για το θαρρος και το θρασος του να κανει προσπεραση στο τελευταιο γυρο και ιδιαιτερα οταν εχει τοσα δευτερολεπτα διαφορα απο τον τριτο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η διαφορα τους τωρα ειναι γελοια: 66, 65, 64!!
![]()
![]()
![]()
Πολύ ωραίος αγώνας αν και ξενέρωσα με τον γιατρό, Λορένθο και Μελάντρι όλα τα λεφτά ! Ο Πεντρόσα είναι παλικάρι και το απέδειξε ακόμα μια φορά.
Το πρωτάθλημα παίρνει φωτιάααααα !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πολύ ωραίος αγώνας αν και ξενέρωσα με τον γιατρό, Λορένθο και Μελάντρι όλα τα λεφτά ! Ο Πεντρόσα είναι παλικάρι και το απέδειξε ακόμα μια φορά.
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ δες τα π.μ. σου...
Κι εσύ τα δικά σουΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εσυ δες τα π.μ. σου...![]()
![]()
Αυτό. ΑΥΤΟ.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
[/B]![]()
ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ @@ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤH ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΟΥΤΣΑΣ
FORCA MARCO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μα τι ομορφο που ειναι αυτο το Μ1 να το βλεπεις ξαπλα σε καθε αγωνα εκει που του αρμοζει...![]()
Δεν πας να κάνεις κανα παντιλίκι με την ψόφια την πισωκούνα σε καμμια πλατεία?Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
μα τι ομορφο που ειναι αυτο το Μ1 να το βλεπεις ξαπλα σε καθε αγωνα εκει που του αρμοζει...![]()
Αιντε μπρος!
μπράβο στο Melandri τους εχει κανει ρόμπα!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
τρομερός ο marco, βρήκε επιτέλους ένα μηχανάκι που να μπορεί να αναδείξει το ταλέντο του γιατί πέρσι ήταν για λύπηση. φαντάσου να είχε και εργοστασιακή υποστήριξη ή ένα πιο ανταγωνιστικό μηχανάκι...ο αγώνας δε με τρέλανε, το highlight ήταν το κυνήγι του pedrosa το οποίο έδειξε στοιχεία μεγάλου οδηγού, αλλά το πρωτάθλημα πήρε κυριολεκτικά φωτιά!!! στο mugello, αν και vale territory, νομίζω θα γίνει μάχη και δε θα είναι εύκολο για τον vale να επαναλάβει τα επιτυχή περάσματά του από εκεί