Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: Ποια ζελατίνα λέτε????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Πέρασα μία βόλτα από τον πισσάρη. Η ζελατίνα της MRA πιθανόν να κάνει και 1 μήνα να

έρθει......γαμώτο!!!!Μου βρήκε όμως μία της powerbronze.Tην ονόμαζε flip up.Έχει ακούσει

κανείς τίποτα για αυτές???Μου την φέρνει μέσω Ιταλίας στα περίπου 60 ευρώ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
    Η powerebronze double bubble όντως κάνει καλή δουλειά με τον αέρα, αν και είναι στο ίδιο ύψος με τη μαμά ζελατίνα. Για αγορά δεν ξέρω να σου πω γιατί την πήρα από κάποιον εδώ στο forum.
    H διαφορά που είδες είναι αρκετά μεγάλη δηλαδή???με προβληματίζει που είναι στο ίδιο ύψος με τη μάμα.Έχει τόσο μεγάλη διαφορά καμπυλότητας???Τι ύψος έχεις εσυ????

Powerbronze double bubble ή flip up????Τελικό ερώτημα θέλω να πιστεύω................Ποια θα προσφέρει καλύτερη προστασία από τον αέρα???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Η τιμή (60 ?) μια χαρά μου φαίνεται. Όσον αφορά την double bubble, με χτυπάει ο αέρας στη ζελατίνα του κράνους, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου καθώς ο αέρας είναι πολύ λιγότερος σε σχέση με πριν και έρχεται ομαλά πάνω στο κράνος. Επίσης με τη μαμά ζελατίνα όταν είχα συνεπιβάτη υπήρχαν πολλοί στροβιλισμοί από τον αέρα και το κράνος μου κουνούσε δεξιά - αριστερά. Με την καινούρια εξαφανίστηκε το πρόβλημα. Τώρα με ταχύτητες 180-200 δε χρειάζεται να σκύψω καθόλου καθώς ο αέρας δεν τραβάει το κεφάλι προς τα πίσω και το κράνος είναι σταθερό, χωρίς κουνήματα. Το ύψος μου είναι 1,78.
    Σχετικά με τη flip up δεν ξέρω να σου πω κάτι.
    Ελπίζω να σε βοήθησα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
    Η τιμή (60 ?) μια χαρά μου φαίνεται. Όσον αφορά την double bubble, με χτυπάει ο αέρας στη ζελατίνα του κράνους, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου καθώς ο αέρας είναι πολύ λιγότερος σε σχέση με πριν και έρχεται ομαλά πάνω στο κράνος. Επίσης με τη μαμά ζελατίνα όταν είχα συνεπιβάτη υπήρχαν πολλοί στροβιλισμοί από τον αέρα και το κράνος μου κουνούσε δεξιά - αριστερά. Με την καινούρια εξαφανίστηκε το πρόβλημα. Τώρα με ταχύτητες 180-200 δε χρειάζεται να σκύψω καθόλου καθώς ο αέρας δεν τραβάει το κεφάλι προς τα πίσω και το κράνος είναι σταθερό, χωρίς κουνήματα. Το ύψος μου είναι 1,78.
    Σχετικά με τη flip up δεν ξέρω να σου πω κάτι.
    Ελπίζω να σε βοήθησα.
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akisjg
    Μετά από δοκίμή 3 ζελατίνων, κατέληξα στη flip up της powerbronze. To ύψος μου είναι 1.80.

Αρχικά δημιουργήθηκε από akisjg
    Μετά από δοκίμή 3 ζελατίνων, κατέληξα στη flip up της powerbronze. To ύψος μου είναι 1.80.
    Ποιες 3 ζελατινες δοκιμασες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ahassiotis
    Ποιες 3 ζελατινες δοκιμασες?

GIVI, MRA & POWERBRONZE

Banned Το avatar του/της WebD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akisjg
    GIVI, MRA & POWERBRONZE
    Εδώ έχει ψωμί η υπόθεση!!! Για πες.... έχει καλύτερη κάλυψη από την MRA; Περισσότερο με ενδιαφέρει να μπορέσω να διώξω τα ζουζούνια από τη ζελατίνα του κράνους....

ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΩΙ ΔΕΝ ΤΙΟ ΣΥΖΗΤΑΩ, ΑΠΟΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΗ.
    ΜΕ ΤΗΝ MRA ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΆ.
    ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ POWERBRONZE ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟΥΣ ΕΝΩ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ρε παιδια τι θα γινει με αυτη την ζελατινα ?
    Διδακτορικη μελετη κατήντησε.
    Αποφασιστε.

:rotflmao: :rotflmao:

(Αστειεύομαι ετσι ?)

Μη βαράς!!! Κάπως πρέπει να δικαιολογήσουμε τη δημιουργία της κατηγορίας

Εγώ πάντως από την αρχή σχεδόν την έβαλα (την MRA) στη πιο πάνω θέση κι από τότε δεν την έχω αλλάξει..... ούτε στροβιλισμούς έχω και σχετικά καλή κάλυψη έχω.... το μόνο που δεν παλεύω είναι τα διαολοζουζούνια!!!!!!!! που τώρα σκάνε ακριβώς στη ζελατίνα του κράνους

Όντως, η συζήτηση πλέον κινείται σε επιστημονικά χωράφια...

Τελικά αγόρασα την double bubble της powerbronze. Μέσα στη βδομάδα θα τη φορέσω και

σ/κ θα έχω ένα μικρό ταξίδάκι,άρα και τις πρώτες εντυπώσεις της ζελατίνας.

Να δοκιμάσω να τη βάλω μόνος μου??Μήπως θα μπλέξω με το πίνακα οργάνων???Τι λέτε???

Ξεβιδώνεις τα όργανα με δύο βίδες αλεν που έχει μπροστά από το τιμόνι και τα τραβάς έξω..... ώστε να αποκαλυφθούν οι δύο κάτω βίδες της ζελατίνας. Δεν είναι κάτι δύσκολο.

Αν σε εμποδίζουν τα όργανα... ξεκουμπώνει το φις απο πίσω και βγαίνουν τελείως.

Συνολικά τέσσερις βίδες κρατάνε τη ζελατίνα. Να προσέξεις να βάλεις πάλι τις λαστιχένιες ροδέλες που έχει ανάμεσα στη ζελατίνα και τη βάση.... γιατί μετά μάλλον θα έχεις κραδασμούς και θόρυβο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Ξεβιδώνεις τα όργανα με δύο βίδες αλεν που έχει μπροστά από το τιμόνι και τα τραβάς έξω..... ώστε να αποκαλυφθούν οι δύο κάτω βίδες της ζελατίνας. Δεν είναι κάτι δύσκολο.

Αν σε εμποδίζουν τα όργανα... ξεκουμπώνει το φις απο πίσω και βγαίνουν τελείως.

Συνολικά τέσσερις βίδες κρατάνε τη ζελατίνα. Να προσέξεις να βάλεις πάλι τις λαστιχένιες ροδέλες που έχει ανάμεσα στη ζελατίνα και τη βάση.... γιατί μετά μάλλον θα έχεις κραδασμούς και θόρυβο.
    Αυτες να τις προσεξεις πολυ καλα.Εχουν την ταση να...πεφτουν ...και να χανονται.
    Δεν αστειευομαι.
    Εγω μετα την αλλαγη ζελατινας παρηγγειλα σετακι ολοκληρο απο ebay.Ειχα χασει 2.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ζελατινα μα ποια ζελατινα ??
    από kpv στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 14:31
  2. την Κυριακή που λέτε...
    από NLS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 15:13
  3. Ποια Ειναι Η Πραγματικη Εννοια Τηs Παγκοσμιοποιησηs ;
    από greekshadow στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ