Θα το κανουν και για τους τουριστες απο τας ευρωπας ;
![]()
![]()
ΣΕ ΜΙΣΩ ΣΕ ΜΙΣΩ ΣΕ ΜΙΣΩ !!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ναι και με αυτες τις μαλακιες τους δε εχουμε ξεστοκαρει ακομα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ρε παιδιά μιλάει για σενάρια... αφήστε να δούμε πρώτα τι θα μηχανευθούν και μετά βλέπουμε αντιδράσεις.
Εδώ ακόμα για ΚΤΕΟ συσκέπτονται για μηχανές και πάει ανά έτος πίσω... αφήστε να δούμε πρώτα λέμε.
Gandalf![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι και με αυτες τις μαλακιες τους δε εχουμε ξεστοκαρει ακομα !!!![]()
![]()
την "προίκα" δεν θα την πετάξεις έτσι κι αλλιώς ... :smilea:
(για να αποφύγεις αγγελίες του τύπου "ζητούνται μαμίσιες εξατμίσεις για τζίξερ ... " )![]()
![]()
ναι ρε παλικαρε εννοατε !!!!!!!!ασε με να σπαμμαρω λιγοΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
την "προίκα" δεν θα την πετάξεις έτσι κι αλλιώς ... :smilea:
(για να αποφύγεις αγγελίες του τύπου "ζητούνται μαμίσιες εξατμίσεις για τζίξερ ... " )![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι ρε παλικαρε εννοατε !!!!!!!!ασε με να σπαμμαρω λιγο![]()
άμα είναι για το σπαμ και τωρα που τα λέμε ωραία και καλά και πίνουμε καφεδάκι ανετοι .... αμα παίξει το τεκμήριο όπως παλιά θα μου φέρνεις τσιγάρα στη ψειρού μόρτη μου ...![]()
υγεια πανω απ ολα αδερφε !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
άμα είναι για το σπαμ και τωρα που τα λέμε ωραία και καλά και πίνουμε καφεδάκι ανετοι .... αμα παίξει το τεκμήριο όπως παλιά θα μου φέρνεις τσιγάρα στη ψειρού μόρτη μου ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
... όπως παλιά θα μου φέρνεις τσιγάρα στη ψειρού μόρτη μου ...![]()
έχεις ξαναπάει φυλάκα για το τεκμήριο?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
έχεις ξαναπάει φυλάκα για το τεκμήριο?![]()
για τεκμήρια όχι ...![]()
(παραλίγο να μπω στην μπουζού αλλά ήταν την προηγούμενη δεκαετία ... )![]()
ενταξει μωρε ευκαιρία είναι... για σπίτι δεν ψάχνεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
για τεκμήρια όχι ...![]()
(παραλίγο να μπω στην μπουζού αλλά ήταν την προηγούμενη δεκαετία ... )![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ενταξει μωρε ευκαιρία είναι... για σπίτι δεν ψάχνεις?![]()
ναι αλλά όχι με πολλές συγκάτοικους ....![]()
![]()
Eδώ μαζευτήκατε πουλάκια μου ε?
Aκη ξεκίνα να καταθέτεις πινακίδες!
Εγω θα καταθέσω 2 οσονούπω, αλλά εχω ήδη βγάλει λέσχης![]()
Βέβαια δεν σωνόμαστε ετσι, αλλά κάτι είναι κι αυτό...
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
βασικά όσοι έχουν από 2λιτρο και πάνω.... καλά να κάνουν και να πλερώσουν. εμείς οι υπόλοιποι με μοναδικό όχημα ένα 600άρι δεν φταίμε σε κάτι![]()
όσο πιο σάπια και διεφθαρμένη είναι η οικονομία μιας χώρας, τόσο πιο συχνά βλέπεις μεγάλα πολυτελή αμάξια (σε δύσκολους οικονομικά καιρούς)
μακάρι να επαναφέρουν και τα τεκμήρια όχι για τη συντήρηση αλλά για την αγορά τέτοιων ΙΧ
αν κ το τεκμήριο ουσιαστικά "τσιμπάει" όσους έχουν μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα και δηλώνουν πολύ χαμηλά εισοδήματα. οποιους τσιμπήσει, λοιπόν, καλά να τους κάνει. άντε γιατί έχει βρωμίσει ο τόπος με πορσικά.... λόγω της οικονομικής κρίσης θα ναι![]()