Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: πινακίδα

Ανήσυχο Μέλος...
    Ουφ! Τα είπα!! Ξέσπασα!
    Σόρρυ που σου μαμησα το ποστ n1k
    Nothing 2worry about SF kouventa kanoume..

Mono pou auta pou les gia eu8ines toulaxiston den isxuoun stin periptwsi.. To kanw ka8ara epeidi 8elw na vlepw ti mixani etsi opws goustarw..

an eixa to Fazeraki pou 8elw na tsibisw kapoia stigmi i ena sport-touring telwspantwn [exoume akoma..] i pinakida 8a emene laspwtira..

giati re file alli fasi i kurila tou ST kai allo to dirty tou endura!

"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

Έχω 4 μηχανές και σε καμία δεν έχω βάλει επάνω πινακίδα.

Όλες είναι χωρίς λασπωτήρα-κώλο-πίσω φτερό-όπως θες πες το.

Παραποίηση πινακίδας = πλειμέλημα και πρόστιμο 40 ευρώ.

Καθόλου πινακίδα = πρόστιμο 33 ευρώ που μέχρι τώρα τα γλυτώνω με διάφορες δικαιολογίες στους μπάτσους.

Παλιά όταν δεν είχα πινακίδα με γράφανε. Όταν έβαλα πινακίδα με γράφανε για κράνος. Όταν έβαλα κράνος με γράψανε για θόρυβο. Είμαι σίγουρος πως αν άλλαζα και την εξάτμηση θα με γράφανε για φλας, καθρέπτες, φθαρμένα λάστιχα, παραπάνω καυσαέρια, βρώμικες μασχάλες, άπλυτα δόντια, κτλ κτλ κτλ.

Συμπέρασμα: Μη βάλεις καθόλου πινακίδα. Έχε μια μικρή, "παράνομη" μαζί με τα υπόλοιπα χαρτιά της μηχανής και όποτε σε σταματάνε λέγε οτι έπεσε. Ή ακόμα καλύτερα μη σταματάς καθόλου. Αυτό κάνω κι εγώ. Και τους ρίχνω και κανα μπινελίκι αν προλαβαίνω.

Μισώ όλους τους ένστολους...
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
    Nothing 2worry about SF kouventa kanoume..

Mono pou auta pou les gia eu8ines toulaxiston den isxuoun stin periptwsi.. To kanw ka8ara epeidi 8elw na vlepw ti mixani etsi opws goustarw..

Να ξεκαθαρίσω το προφανές: το σχόλιό μου δεν ήταν επ'ουδενί προσωπικό...
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Ανήσυχο Μέλος...
    Να ξεκαθαρίσω το προφανές: το σχόλιό μου δεν ήταν επ'ουδενί προσωπικό...
    ok SF to katalava. aplws eixes tin aformi na peis tin apopsi sou. mazi sou.

@xristos: re file exeis treli adynamia stous mpatsous :rotflmao:
    "Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

κωστα εγραψες!

Ωραία... αυτιά!!! Το avatar του/της pepenaxos1

ακου δω...!

Μπατσο μην κανεις φιλο ποτε, βαλε χαρτινη πινακιδα και βγαλε κει μερικες φωτοτυπιες να εχεις στην τσεπη μηπως βραχει η αλλη. Αν εχεις και πολλα κυβικα μην σε νοιαζει τιποτις, πατα γκαζι, μονο προσεχε μην ξεκολλησει και παει κατευθειαν στα χερια του μπασκινα που θα σε κυνηγαει...

Exclamation ζελατινα διαφανη

ρε παιδεια με την ζελατινα διαφανη τι πεζει?μεχρι τωρα γνωριζα οτι δεν τρεχει κανενας λογος αρκει να ειναι ευαναγνωστη(οχι φιμε)προχθες σταματημενος στο φαναρι με ενημερωσε ενας τυπας οτι τον γραψανε για ζελατινα 80 κατι ευρο η οποια ηταν διαφανη!!!!!
    τι να κανω να την βγαλω την ζελατινα η την αφηνω και εχει ο θεος???
    να ειστε παντα καλα!!!

Το λες και μόνος σου: 80 ευρώ για ζελατίνα VS 33 ευρώ άν δεν έχεις πινακίδα.

Εγώ θα προτιμούσα τα 33.........
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Ωραία όλα αυτά για τις ζελατίνες, αλλά θα μου απαντήσει κανείς αν έχουν βγει νέες πινακίδες για τις μηχανές.

Καποίος;

Κανείς;;

Κανένας;;;;

Helloooo;;;;;;;;

ενιμποντι αουτ δεερ;;;;;;;;;;;;;;

καλά πάω να φτιάξω τσάι.

Εγώ δεν έχω δει ούτε μια, τη στιγμή που πλέον βλέπεις πολλές στα αυτοκίνητα. Η απάντηση λοιπόν είναι 99.9% όχι
    ---

Re: ζελατινα διαφανη

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisp
    ρε παιδεια με την ζελατινα διαφανη τι πεζει?μεχρι τωρα γνωριζα οτι δεν τρεχει κανενας λογος αρκει να ειναι ευαναγνωστη(οχι φιμε)προχθες σταματημενος στο φαναρι με ενημερωσε ενας τυπας οτι τον γραψανε για ζελατινα 80 κατι ευρο η οποια ηταν διαφανη!!!!!
    τι να κανω να την βγαλω την ζελατινα η την αφηνω και εχει ο θεος???
    Νομικά-ορθολογιστικα, και αυτό είναι παραποίηση δημ. εγγράφου. Μια ντεμί λύση είναι να περάσεις απο σκατόδρομο μετά από βροχή, και να μην ξαναπλύνεις την πινακίδα ποτέ!!!
    ---

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Δε νομίζω να βγαίνουν πινακίδες "ευρωπαϊκού τύπου" για τις μηχανές. Εγώ έβγαλα τη δική μου τέλη Ιανουαρίου και είναι ίδια με τις παλιότερες...
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    ΜΜΜ...Λοιπον κυριοι επαναστατες που δε γουσταρετε τους μπατσους και δε σταματατε γιατι σας γραφουν για απλυτα δοντια, ελπιζω καποτε να μεγαλωσετε...
    Συμφωνω απολυτα με τον SF, δεν ειναι μονο οι μοτοσυκλετες παρανομες, ειναι κι ''αλλοι''.
    Το τι μελλει γεννεσθαι, ειναι αλλο θεμα. Καθενας πραττει αναλογα με το ποιον του και το πνευματικο του επιπεδο.
    Εχω βαρεθει να λεω τα ιδια και τα ιδια, οποτε ασε και τις εξατμισεις...
    Πινακιδες καινουριου τυπου θα δοθουν αφου τελειωσει το στοκ με τις ''παλιες''

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
    ΜΜΜ...Λοιπον κυριοι επαναστατες που δε γουσταρετε τους μπατσους και δε σταματατε γιατι σας γραφουν για απλυτα δοντια, ελπιζω καποτε να μεγαλωσετε...
    Συμφωνω απολυτα με τον SF, δεν ειναι μονο οι μοτοσυκλετες παρανομες, ειναι κι ''αλλοι''.
    Το τι μελλει γεννεσθαι, ειναι αλλο θεμα. Καθενας πραττει αναλογα με το ποιον του και το πνευματικο του επιπεδο.
    Εχω βαρεθει να λεω τα ιδια και τα ιδια, οποτε ασε και τις εξατμισεις...
    Πινακιδες καινουριου τυπου θα δοθουν αφου τελειωσει το στοκ με τις ''παλιες''
    Φίλε μου ο πατέρας μου κυκλοφορεί χρόνια τώρα με μηχανή με μικρή "παράνομη" πινακίδα και πάντα ξεκράνοτος (αφού ποτέ δεν πάει πάνω από 40) εντός πόλης και δε τον έχουν γράψει ποτέ, ούτε καν τον έχουν σταματήσει σε μπλόκο γιατί είναι μεγάλος σε ηλικία και σοβαρός.

Εύχομαι όταν φτάσω κι εγώ στην δική σου ηλικία να πηγαίνω βολτίτσα με τη γυναίκα μου ή το παιδί μου με μια κανονική σε μέγεθος ταψιού πινακίδα πάνω στη μοτο και να μη με ενοχλέι κανένας καυλόμπατσος.
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    Φιλε μου κατ' αρχη να διευκρινησω οτι δεν εχω εμπαθεια με κανεναν συνμοτοσυκλετιστη, και ουτε θελω να το παιζω ο ''εμπειρος'' και ο ''πολιτικως ορθος''. Τωρα για το γελιωδως μεγαλο μεγεθος των πινακιδων μοτο, συμφωνω, αλλα...Ο πατερας σου νομιζω οτι ειναι παραδειγμα αναβατη προς αποφυγην. Το να φορας κρανος ειναι συνειδοτοποιηση ταυτοτητας (μετα μιλαμε και για ασφαλεια)[B][U] και ΟΧΙ για να μην σε γραψουν. Εγινα σαφης?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βαση για πινακίδα και φλας Ζ750/1000
    από modeerf στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 20:44
  2. Πινακιδα
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2005, 02:27
  3. Χωρίς πινακίδα.....
    από stako στο forum Off topic