Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 176

Θέμα: Honda VTR SP2 2006 κουβεντουλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
    Κανόνισε βόλτα το Σαββάτο (πάμε Stork) για καφέ, να στην δώκω να την οδηγήσεις.
    Στο αρχικό P(t)ost έχω το τελέφωνο, call me όποτε θές.
    αυτα παρακαλω να μην γραφονται δημοσια...βλεπουν κι αλλοι ξερετε και μπορει να κανουν καμια λαλακια...

και μετα ποιος μαζευει τραπεζικους λογαριασμους,παντοφλες ,τσοκαρα κλπ. συνεργα "συζητησης"

υ.γ. στο τσακ ειμαι να σε παρω τηλεφωνο να το δω απο κοντα πριν το δωσεις...κρατιεμαι ομως...

frankly my dear, i dont give a damn...

δε μαμιέστε πρωί πρωί ?

ήμουν στη τράπεζα πριν λίγο και κοίταζα τι δάνειο μπορώ να πάρω?

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αν αποσύρεις τη δικιά σου θα αποσύρω και τη δικιά μου για να μη χαλάσει το προξενιό.
    Αυτό θα έλεγα οτι είναι το καλύτερο.

Κρίμα να χαθεί τέτοιο μηχανάκι, αντε ξαναβρές το μετα!
    Κράτα το ρε φίλε μην το πουλάς!
    Ειναι τρομερό και όμορφο και σπάνιο κλπ κλπ.

Αν τα πουλήσετε θα σας πιάσει κατάθλιψη, θα πέσετε στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, δεν θα σας σηκώνεται με τίποτα, θα πάρετε απο 20 κιλά ο καθένας, ..

να συνεχίσω??
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR

το σκέφτομαι....εάν είναι πιο γρήγορο σε θεμα γωμετρίας από το δικό μου (δηλ. στρίβει με τη σκέψη) ....χμμμμμ....
    επειδη εχω φτιαξει δυο τετοια και παραλληλα τα εχω λιωσει στο χιλιομετρο ενα θα σου πω...

η αισθηση ειναι σαν να καβαλας μια τσιμεντοκολωνα της δεη με ροδες...φευγει απο την πορεια που θα χαραξεις μονο αν σε τρακαρει νταλικα...δεχεται Α Ν Ε Τ Ο Τ Α Τ Α trail braking μεχρι σχεδον το apex και η μεταβαση απο τερμα φρενο σε τερμα γκαζι γινεται τοσο αβασανιστα που θα πιστεψεις οτι το gsxr σου εχει αναρτησεις και πλαισιο απο c50...

φυσικα ΔΕΝ συγχωρει απολυτως κανενα λαθος...σημαδευεις και κανεις οτι ειναι να κανεις...μηδεν ενδοτικοτητα...αν εχεις χερια θα σε κανει θεο...αν δεν εχεις,θα γελανε ακομα και οι μπαριερες...

υ.γ. σταματαω ΤΩΡΑ να κοιταω την αγγελια...δεν την παλευω αλλο...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αν τα πουλήσετε θα σας πιάσει κατάθλιψη,

να συνεχίσω??
    Πες το ψέματα....
    Εδώ έχει πέσει στη κατάθλιψη ο rein που κόντεψε να γράψει νουβέλα για τη χάρη της...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ρε'σεις υποθετικά μιλώντας, αν το πάρει ο Rein πόσα χρόνια θα φάει στη χειρότερη ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ρε'σεις υποθετικά μιλώντας, αν το πάρει ο Rein πόσα χρόνια θα φάει στη χειρότερη ;
    Στα μαλακά θα πέσει όταν ακούσει ο δικαστής για ποιό μηχανάκι την έπνιξε :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    επειδη εχω φτιαξει δυο τετοια και παραλληλα τα εχω λιωσει στο χιλιομετρο ενα θα σου πω...

η αισθηση ειναι σαν να καβαλας μια τσιμεντοκολωνα της δεη με ροδες...φευγει απο την πορεια που θα χαραξεις μονο αν σε τρακαρει νταλικα...δεχεται Α Ν Ε Τ Ο Τ Α Τ Α trail braking μεχρι σχεδον το apex και η μεταβαση απο τερμα φρενο σε τερμα γκαζι γινεται τοσο αβασανιστα που θα πιστεψεις οτι το gsxr σου εχει αναρτησεις και πλαισιο απο c50...

φυσικα ΔΕΝ συγχωρει απολυτως κανενα λαθος...σημαδευεις και κανεις οτι ειναι να κανεις...μηδεν ενδοτικοτητα...αν εχεις χερια θα σε κανει θεο...αν δεν εχεις,θα γελανε ακομα και οι μπαριερες...

υ.γ. σταματαω ΤΩΡΑ να κοιταω την αγγελια...δεν την παλευω αλλο...
    Αυτό που αναφέρεις ίσχυε με τις νορμάλ αναρτήσεις. Με το Cartridge της Matris Μπροστά και την αγωνιστική της Matris πίσω είναι άλλο μηχανάκι. Συγχωρεί απίστευτα και με το σήκωμα της ουράς μέχρι 15mm πέφτει πολύ γρήγορα στις στροφές.
    Για περισσότερα από κοντά. 30/5 μην κανονίσεις τίποτε. Κανονίστηκε βόλτα Stork με τον Βύρωνα.
    ΚΩΣΤΗΣ

Αυτό που αναφέρεις ίσχυε με τις νορμάλ αναρτήσεις. Με το Cartridge της Matris Μπροστά και την αγωνιστική της Matris πίσω είναι άλλο μηχανάκι. Συγχωρεί απίστευτα και με το σήκωμα της ουράς μέχρι 15mm πέφτει πολύ γρήγορα στις στροφές.
    Για περισσότερα από κοντά. 30/5 μην κανονίσεις τίποτε. Κανονίστηκε βόλτα Stork με τον Βύρωνα.
    ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΡΕ...ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...

Χαχαχα
    Είσαστε μουρλαμένοι τελικά!!!
    Σοβαρά, καμιά ρύθμιση της προκοπής μπορείς να μου κάνεις στις 5500 στροφές που ανοίγει το Flapper να μην κάνει το κόμπιασμα;
    Αν έχεις χρόνο στείλε μου πληροφορίες πως να σε βρω, για να τα ρυθμίσεις.
    ΚΩΣΤΗΣ

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    δε θα μιλησω για το μηχανακι... ειμαι πολυ λιγος για να σχολιασω το κουκλι

ενα μονο θελω να πω..

πως κ εχει ξεφυγει αυτο απο τον Παπ?

Αν έχεις χρόνο στείλε μου πληροφορίες πως να σε βρω,
    Exε λεφτά για ταξί να γυρίσεις αν του το πας :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    δε θα μιλησω για το μηχανακι... ειμαι πολυ λιγος για να σχολιασω το κουκλι
    Eυτυχώς που εμείς του περισσεύουμε

Χαχαχα
    Είσαστε μουρλαμένοι τελικά!!!
    Σοβαρά, καμιά ρύθμιση της προκοπής μπορείς να μου κάνεις στις 5500 στροφές που ανοίγει το Flapper να μην κάνει το κόμπιασμα;
    Αν έχεις χρόνο στείλε μου πληροφορίες πως να σε βρω, για να τα ρυθμίσεις.
    κοιτα τον ρε που με δουλευει...

δεν με χρειαζεσαι για κατι τετοιο...απλως καταργησε το...βγαλτο απο πανω τελειως,ταπωσε την εναπομεινασα τρυπα με οποιον τροπο θεωρεις εσυ καλυτερο,βαλε ενα tie rap στο σωληνακι κι αστο ετσι...θα ανοιγει πολυ καλυτερα και ο εγκεφαλος σου θα το "μαζεψει" τωρα που ειναι καλοκαιρι...απο χειμωνα θα χρειαστει χαρτογραφηση...

εμενα θα με χρειαζοσουν αν πεταγες αυτο το σπιρτοκουτο που η χοντα λεει φιλτροκουτι κι εβαζες το γουρουνι των 24 lt...εκει θα ειχαμε θεμα...

υ.γ.αποφασισες να το κρατησεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    επειδη και εγω ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ...

ειμαι απλα στο τσακ να βαλω το ΖΧ αγγελια και να κοιταξω να το παω σε καμια μαντρα.

τα υπολοιπα λεφτα υπαρχουν...

απλα μην με τσιτωνετε...

Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. suzuki TL vs Honda VTR vs Thunderace
    από fire στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2005, 15:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία