Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: africa modify ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΦΛΑΣ ...ligo help

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Απο δω το πας, απο κει το πας, ολο προς την κτμ ερχεσαι φιλαρακι...χιχιχιχι.
    Σοβαρα τωρα νομιζω οτι ο metalheart εκανε καλη δουλεια και τα φλασακια δεν φαινονται πολυ μικρα ωστε να εχει προβλημα. Μεγειες τα καγκελακια

επειδή βασικά ειμαι μεσα στο κέντρο και γενηκως κινούμαι συνέχεια με την μηχανή.........θα προτημουσα τα μεγαλα ασχημα..... απλως πρεπει να βρω αλλο μερος να τα βαλω....εκτος εαν υπαρχουν λιγο πιο κοντα για να μην βγαινουν εξω.....!

στην θεση επανω μεσα στους κοκκινους κυκλους που κάποιοι δεν μπορούνε να δούναι.......ειναι η σωστη θεση αλλα μαλλον θα πρεπει να μεταφερω τα σηδερα πιο μεσα ωστε σε μια πτωση να μην σπασουν.................(για enduro βολτες μηλαω)
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    μην κανεις τιποτα και μην κοψεις τιποτα
    κανονικα θα επρεπε αγοραζοντας τα καγκελα να σου δωσουν και 2 λαμακια τα οποια αλλαζουν την θεση των φλας και τα μεταφερει κατω απο την σχαρα που εχεις την πανω μπαγκαζιερα. εγω εβαλα της givi τα πλαινα αλλα οχι αυτα που εχεις εσυ. τα αλλα με το ενσωματομενο φλας και ειχε 2 γωνιακα λαμακια και μεταφεραμε τα φλας κατω απο την σχαρα στηριξης της πανω μπαγκαζιερας.
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
    μην κανεις τιποτα και μην κοψεις τιποτα
    κανονικα θα επρεπε αγοραζοντας τα καγκελα να σου δωσουν και 2 λαμακια τα οποια αλλαζουν την θεση των φλας και τα μεταφερει κατω απο την σχαρα που εχεις την πανω μπαγκαζιερα. εγω εβαλα της givi τα πλαινα αλλα οχι αυτα που εχεις εσυ. τα αλλα με το ενσωματομενο φλας και ειχε 2 γωνιακα λαμακια και μεταφεραμε τα φλας κατω απο την σχαρα στηριξης της πανω μπαγκαζιερας.
    εχουν τα καγκελα λαμακια που μπορουν να μπουναι τα φλασακια αλλα αμα βγαλω της βαλιτσες και παω κανενα χωμα,,,,,,μπορω και να τα ξεχασω!!!!

εχεχεχεχεχεχεχ
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    εχουν τα καγκελα λαμακια που μπορουν να μπουναι τα φλασακια αλλα αμα βγαλω της βαλιτσες και παω κανενα χωμα,,,,,,μπορω και να τα ξεχασω!!!!

εχεχεχεχεχεχεχ
    ΘΑ ΒΡΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΝΑ ΔΕΙΣ
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. pedia ligo help!
    από blazerocken στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2011, 09:35
  2. ligo help..
    από H0ND4KI4S στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2009, 14:20
  3. προσοχη τα πισω φλασ
    από bsari στο forum Honda CB series