Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Πρώτες εμπειρίες στους 2 τροχούς

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αν δεν επιμένεις για καινούριο,τότε το CB500 ή κάποιο παλιότερο Χόρνετ τα σκέφτεσαι φίλε?
    δε θα σε τρομάξουν με τα γκάζια τους.
    θα μπορείς να κάνεις και τα ταξιδάκια σου.
    Θα μπορείς να κινείσαι σχετικά άνετα στην πόλη.
    μπορείς να τα βρεις σε καλές τιμές και να μην έχεις και τόσο πολύ το άγχος της πιθανής ζημιάς στο "καινούριο μηχανάκι",και όταν με το καλό έρθει η ώρα που νιώθεις πιο σίγουρος,τότε προχωράς σε κάτι καινούριο ή/και πιο δυντό.
    τα θεωρώ αξιοπρεπέστατα και αρκετά καλή επιλογή για κάποιον που μόλις ξεκινάει.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    κι εγω προτιμω τα μεταχειρισμενα αλλα καταλαβαινω και την ανησυχια σου,μιας και δεν ξερεις απο μηχανες οπως λες και φοβασαι μην βγει μαπα το καρπουζι
    αν ομως αλλαξεις γνωμη,εχουμε πραμα να σου προτεινουμε....

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    σκεψου και τον εξοπλισμο που θα σου φυγουν λεφτα φιλε μην το ξεχνας!

Αν πας μονο για τα βασικα μηχανης δλδ κρανος μπουφαν και μποτες θες κανα 800? πιστευω!
    αν κανω λαθος διορθωστε με!

το KLE δεν θα το φτανει ρε παιδες?νομιζω πως ειναι καλο για αρχη!
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Μανιβελάτο μέλος
    Συγνώμη που επεμβαίνω σαν την σκατούλα.. αλλά.. προτείνετε σε κάποιον που δεν έχει ξαναοδηγήσει δίτροχο, μηχανάκια 100 ίππων, τετρακύλινδρα, βάρους 220 φεύγα κιλών? Τι θα προτοσυνηθίσει? Το που πρέπει να βρίσκεται στον δρόμο? Το βάρος? Την εκρηκτική ροπή? Τον συμπλέκτη?

Ένα xt ή ένα cbf 250, cb 500 νομίζω είναι μια χαρά..

Το kle επειδή έχουμε πάνω κάτω τις ίδιες διαστάσεις μου φάνηκε κάπως ψηλό.. μπορεί να κάνω και λάθος.. για το transalp δεν ξέρω πάντως σαν μοτοσυκλέτα μαζί με το F 650 είναι πολύ ολοκληρωμένη..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    σκατουλα εεεε epp1640 ηθελα να πω(χωρις παρεξηγηση παντα)
    δεν ξερω πως ειναι στο KLE δεν εχω κατσει αλλα μου φαινοταν σχετικα μεσσαιου μεγεθους!

αλλα αν ισα που εφτανε στο v-strom στο KLE δεν θα καθεται καλυτερα?ισως και κανονικα?
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
    σκατουλα εεεε epp1640 ηθελα να πω(χωρις παρεξηγηση παντα)
    δεν ξερω πως ειναι στο KLE δεν εχω κατσει αλλα μου φαινοταν σχετικα μεσσαιου μεγεθους!

αλλα αν ισα που εφτανε στο v-strom στο KLE δεν θα καθεται καλυτερα?ισως και κανονικα?
    Εγώ πατούσα κάτω, απλώς μου φάνηκε σχετικά ψηλό.. δεν το οδήγησα δυστυχώς για να δω αν το είχα με άνεση.. Τέλος πάντων, η ένσταση μου ήταν για κάτι χόρνετ, φέϊζερ κτλπ
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Νέο μέλος
    Για transalp δεν το συζητώ.. Είναι πανέμορφη αλλά δεν παίζει να πατάω κάτω, εκτός άμα αρχίσω να φοράω τακούνια! :P

Ξεκίνησα τις βόλτες στις εκθέσεις, V-strom μου πρότειναν πολύ και να μου σκάψουν την σέλα για να την φέρουν στα μέτρα μου (δεν το έχω ξανακούσει ποτέ αυτό..) και την cbf μου πρότειναν επίσης αρκετά γιατί παρόλο που είναι street συμπεριφέρεται αρκετά σαν on-off στον δρόμο.

Kawasaki δεν έχω δει ακόμα από κοντά θα πάω και σήμερα μερικές βόλτες σε εκθέσεις για να ρίξω μια ματιά.. Θέλω να δω το er-6f σε φωτογραφίες και σε άρθρα που έχω δει φαίνεται πολύ καλό επίσης!

Θέλω να κοιτάξω και μεταχειρισμένα αλλά όχι πολύ παλιά, γύρω στα 10000km. To cb500 μου φαίνεται πολύ γυμνό και δεν το βλέπω πολύ βολικό για ταξίδια όπως και το KLE.

Φίλε epp1640 δεν θα με ενδιέφερε κάτι σε 250 και η F650 έχει αυτό το πολύ μακρύ πιρούνι και το φτερό σε ψηλή θέση και σχεδιαστικά με χαλάει πολύ αυτό το στυλ

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την μέχρι τώρα βοήθειά σας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vstromgr
    to versys θελει λιγο πιο πολυ μποι απο το vstrom οπότε forget it

Αλήθεια; Εγώ το είχα για χαμηλότερο.
    safety doesn't happen by accident

Αρχικά δημιουργήθηκε από MiSA
    Για transalp δεν το συζητώ.. Είναι πανέμορφη αλλά δεν παίζει να πατάω κάτω, εκτός άμα αρχίσω να φοράω τακούνια! :P

Για το 700 μιλάς; Αν σου αρέσει εμφανισιακά θα σου πρότεινα να ανέβεις σε ένα και να δεις πώς είναι. Είναι λίγο χαμηλότερο από το παλιό.

Edit. Και μια και σκέφτεσαι να σκάψεις σέλα, καλύτερα να το κάνεις σε μια μηχανή που σου αρέσει πραγματικά...
    Ξαναedit. Εεε και καλώς ήρθες, με το καλό δίτροχος και πάντα όρθιος..
    safety doesn't happen by accident

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Και μια και σκέφτεσαι να σκάψεις σέλα, καλύτερα να το κάνεις σε μια μηχανή που σου αρέσει πραγματικά...
    Μου αρέσει πραγματικά η v-strom ειδικά σε άσπρη που την είδα από κοντά αλλά μου φάνηκε λίγο ανορθόδοξο το concept του σκαψίματος..

Για το 700 μιλάς; Αν σου αρέσει εμφανισιακά θα σου πρότεινα να ανέβεις σε ένα και να δεις πώς είναι
    Θα το checkάρω!

Εεε και καλώς ήρθες, με το καλό δίτροχος και πάντα όρθιος..
    Σ' ευχαριστώ πολύ!

Παλαιό μέλος
    vanda
    το versys εχει 2 εκατοστά ψηλότερη σέλα από το στρώμ ..αλλά δεν είναι μόνο αυτοί οι 2 πόντοι που κάνουν τη διαφορά.... τα μαρσπιέ του βερσυς σε ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να ανοίγεις τα πόδια οποτε σου χρειάζονται μακρύτερα πόδια!

φίλε επαναπροτείνω κάτι που να το φτάνεις άνετα και θα σου προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά και απόλαυση.

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Γειά! Από στρήτ η cbf πιστεύω σου ταιριάζει καλύτερα, αν και δεν θα σε απογοητεύσει ούτε το φέιζερ το ντυμένο ούτε το Er της kawa!

Πάντως έτσι όπως σε διαβάζω, μου φαίνεται καλύτερα να πας για το Vstrom που σου αρέσει πολύ! Πιστεύω το ύψος θα το βολέψεις, εξάλου έχω δει πολύ μικρότερους ανθρώπους να οδηγούν το Vstrom χωρίς πρόβλημα! Το καλύτερο, κάντο ενα test drive και δες από μόνος σου

Chris

η δικη μου αποψη ειναι cbf600s,XJ6 Diversion,και το νεο er6f
    ειναι σχετικα ελεφρυες για την κατηγορια τους ροπατες χαμηλα οποτε δεν τρομαζουν κανεναν ακομα και νεο και κανουν και τα παντα!!και θεση οδηγησης χαμηλη για να φτανουν ολοι!!
    το kle παιδες ειναι πιο ψηλο απο το strom αρκετα κιολας εχει ψηλα την σελα του αν μιλαμε για το 500αρι βεβαια

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paschalis
    η δικη μου αποψη ειναι cbf600s,XJ6 Diversion,και το νεο er6f
    ειναι σχετικα ελεφρυες για την κατηγορια τους ροπατες χαμηλα οποτε δεν τρομαζουν κανεναν ακομα και νεο και κανουν και τα παντα!!και θεση οδηγησης χαμηλη για να φτανουν ολοι!!
    το kle παιδες ειναι πιο ψηλο απο το strom αρκετα κιολας εχει ψηλα την σελα του αν μιλαμε για το 500αρι βεβαια
    Πασχάλη ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ.. Απέρριψα το Kawasaki και μένει τώρα να δω από κοντά και να δοκιμάσω το Yamaha. (το Honda το δοκίμασα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος) Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα αποφασίσει!

γιατι απεριψες το καβασακι το οδηγησες για πες εντυπωσεις?για το νεο μοντελο λεμε ετσι γιατι το παλιο το οδηγησα και μου φανηκε παρα πολυ καλο

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στους 8 ρεεε!!!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2004, 07:57
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2004, 20:42
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2004, 18:40
  4. Πως ο Θεός έδωσε τις Δέκα Εντολές στους εβραίους!
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 20:52
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 22:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ