Κάποτε υπήρχε ισσοροπία τωρα υπάρχει το Meatrix
http://www.themeatrix.com/intl/greek/
Κάποτε υπήρχε ισσοροπία τωρα υπάρχει το Meatrix
http://www.themeatrix.com/intl/greek/
το εκανα εγω το πειραμα αδερφε ....και πιστεψε με .... δεν χανεις και τιποτα....(εχω βεβαια τους τσιπουρομεζεδες να με παρηγορουνε...)Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δε βλέπω κανένα να το περιορίζει όμως το κρεατάκι![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Eαν ασκισουν πιεση οι καταναλωτες, σιγουρα καποια πραγματα μπορουν να αλλαξουν.
Και βεβαια να γινεται up καθε μερα.Ωρες ωρες μου ερχετε να παω να βαλω εναν προτζεκτορα εξω απο την βουλη και να παιζουν τα ποιο σωστα ντοκυματνερ!!Απο καπου πρεπει να ξεκινας... Το ποιο πιθανο βεβαια ειναι να με μπαγλαροσουν..700_Thespieis σε ευχαρηστω.![]()
![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
εγώ το έχω κάνει το πείραμα πάνω από 10 χρόνια αδερφέΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
το εκανα εγω το πειραμα αδερφε ....και πιστεψε με .... δεν χανεις και τιποτα....(εχω βεβαια τους τσιπουρομεζεδες να με παρηγορουνε...)![]()
![]()
Λάθος, δεν το χρειαζόμαστε το κρέας.. Και κυρίως δεν το χρειαζόμαστε επειδή είμαστε παμφάγα! Τι ήταν αυτό τώρα? ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
βασικα σαν παμφαγα οντα που ειμαστε χρειαζομαστε και κρεας.
TTR - 600
το χρειαζομαστε αλλα σε μικρες ποσοτητες,οχι αυτο που γινεται σημερα.εξαιτιας του κρεατος γιναμε απο ερεκτους σαπιενς.οι πρωτεινες του κρεατος δεν υπαρχουν σε αλλα προιοντα διατροφης και για να σε προλαβω,αν καποιο προιον ειναι παρομοιο σε αξια πρωτεινων δε μπορουν να απορροφηθουν τοσο καλα απο τον οργανισμο.δεν ειμαστε κατασκευασμενοι για να τρωμε συχνα κρεας επειδη δεν εχουνε δυνατα στομαχικα υγρα(και γι αυτο πρεπει να το μαγειρευουμε),δεν εχουμε την σωστη οδοντοστοιχια(και γι αυτο δε τρωμε τα κοκκαλα) και επισης το εντερικο συστημα ειναι μεγαλο σχετικα με το σωμα μας.στα καθαυτου σαρκοβορα ειναι μολις 3 φορες το σωμα τους για να φευγουν ευκολα τα αχωνευτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Voliminal
Λάθος, δεν το χρειαζόμαστε το κρέας.. Και κυρίως δεν το χρειαζόμαστε επειδή είμαστε παμφάγα! Τι ήταν αυτό τώρα? ....
βασικα το σωμα μας θελει συγκεκριμενα πραγματα.αν εσυ τα παιρνεις απο φυτα,λαχανικα,λουλουδια η κρεας δε το νοιαζει και πολυ.τον νοιαζει να εχει χ ποσοτητες στοιχειων καθημερινα.τωρα αν καποιος παιρνει βιταμινες μονο απο μοσχαρι,θα εχει μετα ενα μεγαλο κομματι "σκ@τ@" να χωνεψει και να βγαλει ξοδευοντας πορους και χρονο στην τουαλετα!!ετσι το να τρωμε 4-5 φορες την εβδομαδα κρεας ειναι λαθος.1-2 φορες τον μηνα ομως με ταση μειωσης ειναι πιο καλα...ομως πρεπει η υπολοιπη διατροφη να μην ειναι λαχανικα με χημικα μεσα τους...ειναι περιεργη φαση...
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Μόλις το είδα όλο και το μόνο που νιώθω είναι αηδία αντιπάθεια και μισανθρωπία...Γιατί όλος αυτός ο βασανισμός στα άλλα είδη...Είμαστε τα χειρότερα ζώα και ότι και να μας συμβεί σαν είδος θα το αξίζουμε...
Αν υπήρχε Θεός θα μας είχε ήδη τιμωρήσει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θεός
αὐξάνεσθε καὶ πληθύνεσθε καὶ πληρώσατε τὴν γῆν καὶ κατακυριεύσατε αὐτῆς καὶ ἄρχετε τῶν ἰχθύων τῆς θαλάσσης καὶ τῶν πετεινῶν τοῦ οὐρανοῦ καὶ πάντων τῶν κτηνῶν καὶ πάσης τῆς γῆς καὶ πάντων τῶν ἑρπετῶν τῶν ἑρπόντων ἐπὶ τῆς γῆς
☠☠☠
Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
Αντικατέστησε το "Θεός" στο quote με "Άνθρωπος" και είσαι κοντά.
Όντως έτσι είναι, έχεις δίκιοΑρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Αντικατέστησε το "Θεός" στο quote με "Άνθρωπος" και είσαι κοντά.
☠☠☠