Σελίδα 2 από 20 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 298

Θέμα: Κάνναβη...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το νούμερο 23 δεν ευσταθεί
    ακριβώς!!!

α... και ο εθισμός σίγουρα δεν είναι τοξικός στην ουσία... είναι όμως ψυχολογικός καθώς ο καπνιστής αναζητά συνέχεια την ευφορία αυτή οπότε κάνει και συχνότερη χρήση.

Για το κατά πόσο επηρρεάζει εγκέφαλο και σκέψη... επειδή έχουμε δεί και εμπειρικά καπνιστές κάνναβης σε καθημερινή βάση... "η τσίχλα" που τους κολλάει στο μυαλό σίγουρα δεν είναι βιολογική βλάβη .. αλλά είναι υπαρκτή.

Δεν πυροδοτεί επιθετικές συμπεριφορές
    Μ-Α-ΛΑ-Κ-Ι-Ε-Σ!!!!... Να σου δείξω εγώ μερικούς που μόλις κάνουν "τρίφυλο" σεληνιάζονται και κάνουν τις όποιες παπαριές και τα λέμε μετά. Η ευφορία που προκαλεί καταργεί και τους ηθικούς-ψυχολογικούς φραγμούς, οπότε κατά συνέπεια ευδοκιμεί και επιθετική έξαρση αντίστοιχης συμπεριφοράς.

Οτι γράφω τα έχω διαβάσει και αλλου απο επιστημονικά άρθρα αλλά τα έχω δεί και με τα μάτια μου σε παρέες παλαιότερα που κάπνιζαν πολύ συχνά το ρημάδι.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως είναι περισσότερο επιβλαβές απο αλκοόλ και καπνό... αλλά να μην λέμε οτι είναι αθώα και η χρήση της... έλεος!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Να το σκασω?

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως είναι περισσότερο επιβλαβές απο αλκοόλ και καπνό... αλλά να μην λέμε οτι είναι αθώα και η χρήση της... έλεος!!!

Gandalf
    ολα τα πες μπραβο...αλλα επιθετικη συμπεριφορα απο χρηση καναβης πρωτη φορα το ακουω..κ νομιζω οτι ειναι στο χαρακτηρα του καθενος.δηλαδη αν αυτος που ειδες ηταν μαλακας..με τη χρηση καναβης...περιμενες να μην ειναι?

παντως καλυτερα να ηταν η καναβη νομιμη..κ οχι το αλκοολ..!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Βάζε ιδέες εσύ και τώρα που θα απαγορεύσουν και το κάπνισμα στα μαγαζά να δω πως θα γινόμαστε ρε, τσάι θα το πίνουμε ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Βάζε ιδέες εσύ και τώρα που θα απαγορεύσουν και το κάπνισμα στα μαγαζά να δω πως θα γινόμαστε ρε, τσάι θα το πίνουμε ;
    να τα προσεχεις τα τσαγια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    ολα τα πες μπραβο...αλλα επιθετικη συμπεριφορα απο χρηση καναβης πρωτη φορα το ακουω..κ νομιζω οτι ειναι στο χαρακτηρα του καθενος.δηλαδη αν αυτος που ειδες ηταν μαλακας..με τη χρηση καναβης...περιμενες να μην ειναι?

Κι εγώ αδυνατώ να πιστέψω ότι η χρήση κάνναβης σε κάνει πιο επιθετικό.

Αλλά είμαι της άποψης να είναι νόμιμα όλα. Κάνναβη αλκοόλ τσιγάρα , τα πάντα όλα. Και να φορολογούνται από το κράτος.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Κι εγώ αδυνατώ να πιστέψω ότι η χρήση κάνναβης σε κάνει πιο επιθετικό.

Αλλά είμαι της άποψης να είναι νόμιμα όλα. Κάνναβη αλκοόλ τσιγάρα , τα πάντα όλα. Και να φορολογούνται από το κράτος.
    κ εγω ακριβως αυτο...οπως ειναι επιλογη μας το αν θα πιουμε αλκοολ..μπορουμε να κρινουμε επισης καλα και το αν θα καπνισουμε η οτι αλλο (τσαι που θελει κ ο μακης..) τη καναβη.

δεν δημιουργεί επιθετική συμπεριφορά... αλλά την ευννοεί ακριβώς όπως το κάνει και το αλκοόλ. Καταργεί ψυχολογικούς και ηθικούς φραγμούς και είναι πολύ πιο εύκολο κάποιος να εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά. Αυτό λέω!

Το μόνο που δημιουργεί η χρήση της (πέρα απο το ψυχολογικό κόλημα) είναι συχνές επισκέψεις σε ζαχαροπλαστεία και τουαλέτες. Πέρα βέβαια και απο τις όποιες παρενέργειες δημιουργεί σαν τσιγάρο με καύση σε πνεύμονες και λοιπά μέρη σώματος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

δεν δημιουργεί επιθετική συμπεριφορά... αλλά την ευννοεί ακριβώς όπως το κάνει και το αλκοόλ. Καταργεί ψυχολογικούς και ηθικούς φραγμούς και είναι πολύ πιο εύκολο κάποιος να εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά. Αυτό λέω!

Το μόνο που δημιουργεί η χρήση της (πέρα απο το ψυχολογικό κόλημα) είναι συχνές επισκέψεις σε ζαχαροπλαστεία και τουαλέτες. Πέρα βέβαια και απο τις όποιες παρενέργειες δημιουργεί σαν τσιγάρο με καύση σε πνεύμονες και λοιπά μέρη σώματος.

Gandalf
    ρε φιλε χωρις παρεξηγηση....κανε ενα τσιγαρακι να χαλαρωσεις λεμε..

οχι κανε ενα να μασ γαμησεις στη μπουνια.. :rotflmao:

Μ-Α-ΛΑ-Κ-Ι-Ε-Σ!!!!... Να σου δείξω εγώ μερικούς που μόλις κάνουν "τρίφυλο" σεληνιάζονται και κάνουν τις όποιες παπαριές και τα λέμε μετά. Η ευφορία που προκαλεί καταργεί και τους ηθικούς-ψυχολογικούς φραγμούς, οπότε κατά συνέπεια ευδοκιμεί και επιθετική έξαρση αντίστοιχης συμπεριφοράς.

Οτι γράφω τα έχω διαβάσει και αλλου απο επιστημονικά άρθρα αλλά τα έχω δεί και με τα μάτια μου σε παρέες παλαιότερα που κάπνιζαν πολύ συχνά το ρημάδι.

Gandalf [/B]
    Αυτοί που λες όταν πλακώνονται στα ξίδια τι κάνουν δλδ? Τραβάνε πιστόλια???
    Γιατί όσους ξέρω εγώ το λιγότερο βαριούνται να έχουν "επιθετικη συμπεριφορά" μετά από κανένα τσιγάρο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

οχι κανε ενα να μασ γαμησεις στη μπουνια.. :rotflmao:
    Mην το γελας φιλε....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	arnold_joint.jpg 
Προβολές:	364 
Μέγεθος:	42,4 KB 
ID:	164043
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

δεν έχουν όλη την ίδια αντίδραση και συμπεριφορά κύριοι... μην το ξεχνάτε αυτό.

Gandalf

Gandalf
    ναι ειπαμε ο μαλακας..οσο και να πιει..οτι και να πιει..μαλακας θα ναι..πιστεψε με εχω δοκιμασει τα παντα.. :rotflmao:

Gandalf
    σωστά οπότε ας το πάρουμε την πλειόψηφεία.
    Δεν νομίζω η πλειοψηφεία να έχει την αντίδραση που λες. Από όσους ξέρω εγώ τουλαχιστον αλλά και εσύ έιπες οτι κάπιοι αντιδρούν ετσι όχι όλοι. κατά άλλα οπως είπε και DUKEII ο μαλακας..οσο και να πιει..οτι και να πιει..μαλακας θα ναι..
    Οπότε και δεν θα πάρουμε τον μαλάκα σαν βάση για να μιλήσουμε για παρενέργειες είτε καναβης , είτε αλκοόλ είτε για οδήγηση

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    για οποιον εχει ορεξη για διαβασμα, εδω:

http://www.cannabis.net/refs/index.html

Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, ο μαλακας δεν παιζεται ετσι κι αλλιως.
    Η απαγορευση της κανναβεως ξεκινησε επι ΜακΑρθυ στην αμερικη ως ενα μεσο ακομα ελεχγου και ποινικοποιησης των μαυρων. Σε σχετικη επισημη διαδικασια για την απαγορευση της, εκθεση της Αμερικανικης ιατρικης ενωσης η οποια ελεγε οτι δεν υπαρχουν στοιχεια για το επιβλαβες αυτης, ουτε που διαβαστηκε.

Σελίδα 2 από 20 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μεγάλο οικολογικό έγκλημα - κλωστική κάνναβη
    από HolyDiver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2007, 11:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •