Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Vstrom 650

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim

Φίλε καλορίζικη...

...να την ευχαριστηθείς.Το μηχανάκι απλά δεν παιζεται.

Στα άλλα τώρα, διάβασε όσα περισσοτερα thread μπορείς στην ενότητά μας.Θα σου φανούν πολλά από αυτά πολύ χρήσιμα..

Για ρούχα και λοιπό εξοπλισμό κάνε χρήση του κουμπιού "Εύρεση" πάνω δεξιά...και θα βρεις ό,τι θέλεις. Εγώ τα μαγαζιά για μηχανή και εξοπλισμό τα βρήκα από δημοσιεύσεις φίλων του forum και έμεινα πολύ -πολύ ευχαριστημένος..
    'Ενα Jameson με πάγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Grammarios
    ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ VSTROM 650 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΜΕ 52ΑΡΑ ΜΠΑΓKΑΖΙΕΡΑ GIVI (Η 42ΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ), ΚΑΛΥΜΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ BAGSTER,TANKBAG BAGSTER,ΚΑΓΚΕΛΑ GIVI,ΧΟΥΦΤΕΣ,ΔΙΠΛΟ ΣΤΑΝΤ,ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟ 8050 ΕΥΡΩ...ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ;ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΒΕΛΛΑ ΗΠΕΙΡΟΥ 68 ΚΑΙ ΛΙΟΣΙΩΝ 50 ΤΗΛ 8253865.ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩ.
    GRAMMARIE TI EKANES ME THN KARINA ??

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    καλησπερα στην παρεα!

Επειτα απο αρκετη παρακολουθηση του forum και διαβασματος αρκετων θεματων, θελω να θεσω μερικες ερωτησεις. (Ποσταρω στο συγκεκριμενο θεμα, μιας και ειναι λιγο γενικο και δε θελω να ανοιξω αλλο)

Σκεφτομαι σοβαρα την αγορα ενος DL-650 και διαβαζοντας μου δημιουργηθηκαν αρκετες αποριες:

1. Τελικα αντιπροσωπεια ή παραεισαγωγη? (idi χτυπα ενα μπυρονι και μη βαρας )
    Και γινομαι πιο συγκεκριμενος: Μενω Θεσσαλονικη, απο οπου θα γινει και η αγορα, και πηρα μια ακρως δελεαστικη προσφορα απο το MotoHouse στην Τουμπα. Η βαση της ερωτησης ειναι οτι δεν εχω εγγυηση αντιπροσωπειας κλπ. Ομως απο το μαγαζι μου ειπαν οτι μου δινουν βιβλιο service κανονικα και τα service μπορω να τα κανω ειτε εκει, ειτε σε οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο συνεργειο. Καπου στο forum διαβασα οτι αν τα κανω σε εξουσιοδοτημενο εχω εγγυηση απο την αντιπροσωπεια, οποτε??

2. Εχει αγορασει κανεις μηχανη απο το συγκεκριμενο μαγαζι? Εντυπωσεις?

3. Να το παρω τωρα ή να περιμενω το μοντελο με το ABS? (αξιζει το ABS στις μηχανες?)

4. Να το παρω τωρα ή να περιμενω τη δεδομενη πτωση τιμης οταν θα ερθει το νεο μοντελο μα το ABS?

5. Μενω περιοχη Καυταντζογλειου. Ξερει κανεις κανενα parking-garage στην περιοχη? (Δε θελω να το αφηνω και στο δρομο...
    )

Αυτα προς το παρον, αλλα θα επανελθω

Κανεις ρε παιδια μια απαντηση στις παραπανω ερωτησεις??

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Λοιπόν….κατά πρώτον, το θέμα είναι το πόσα χρήματα διαθέτεις και πότε το θέλεις το μηχανάκι…..τη μηχανή ήθελα να πω…. Κατά δεύτερο, καλύτερα να πάρεις από αντιπροσωπεία, όπως το πήρα εγώ και τόοοοοοσοι πολλοί άλλοι στη Θεσσαλονίκη. Το μαγαζί είναι δική σου επιλογή. Για το ABS δεν έχω άποψη αν αξίζει να περιμένεις…. Ο καιρός έξω «φωνάζει»: «Πάρτε τα μηχανάκια σας και με ασφάλεια ξαμοληθείτε….» στη θέση σου δεν θα μπορούσα να περιμένω.

Για την περιοχή που μένεις δεν γνωρίζω κανένα γκαράζ…αλλά έχω την εντύπωση πως με ένα κάλυμμα και μια καλή κλειδαριά δεν θα έχεις πρόβλημα.
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Ευχαριστω φιλε Tsakalaki για τις απαντησεις σου
    Δεν ξερω.... Σκεφτομαι την παραεισαγωγη... Ηταν μεγαλη η διαφορα με της αντιπροσωπειας.
    Οσο για γκαραζ, ειδα οτι ενοικιαζονται θεσεις σε υπογειο parking δυο στενα πιο κατω απ'το σπιτι μου

Skepsou kai polu ligotera aloga... Paraeisagogis exoun sunithos teliki 160KM anti 200

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Φίλε Kakofonixx τα χρήματα της διαφοράς εισαγωγής με παραεισαγωγής είναι πάρα πολύ λίγα σε σχέση με τη σιγουριά που σου προσφέρει η εγγύηση.

Αν διάβασες για το πρόβλημα που είχα με την ηλεκτρονική θα καταλάβεις.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=20113
    Μεταχειρισμένο παραεισαγωγής ήταν το δικό μου και τόσα φράγκα που έριξα για να το φτιάξω αγόραζα καινούργιο
    Το ότι τα παραεισαγωγής πάνε με 160 όπως λέει και ο LORDDORIAN είναι μ@λ@κίες, κανονικά σαν τα υπόλοιπα πάνε.
    Απλά η εγγύηση της αντιπροσωπίας σου δίνει άλλη σιγουριά, ξέρεις στην τελική ότι για δύο χρόνια όπου και να είσαι στην Ελλάδα αν πάθει κάτι θα σου την φτιάξουν
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Μέλος Το avatar του/της thrax
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
    Φίλε Kakofonixx τα χρήματα της διαφοράς εισαγωγής με παραεισαγωγής είναι πάρα πολύ λίγα σε σχέση με τη σιγουριά που σου προσφέρει η εγγύηση.

Αν διάβασες για το πρόβλημα που είχα με την ηλεκτρονική θα καταλάβεις.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=20113
    Μεταχειρισμένο παραεισαγωγής ήταν το δικό μου και τόσα φράγκα που έριξα για να το φτιάξω αγόραζα καινούργιο
    Το ότι τα παραεισαγωγής πάνε με 160 όπως λέει και ο LORDDORIAN είναι μ@λ@κίες, κανονικά σαν τα υπόλοιπα πάνε.
    Απλά η εγγύηση της αντιπροσωπίας σου δίνει άλλη σιγουριά, ξέρεις στην τελική ότι για δύο χρόνια όπου και να είσαι στην Ελλάδα αν πάθει κάτι θα σου την φτιάξουν
    ++1000000000000000
    Καινουριο Καινουριο Καινουριο!
    Και απο επίσημο για εγγύηση!
    Ομοιοπαθων και μαθων (οταν - στο επόμενο - γεροί να μαστε)

Παλαιό μέλος
    Λεβέντες μου.....

Πάτε .....http://www.suzuki.nl/suzuki?nav=zzrnuCsHcPvMrJGNAOH
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ..................
    Καί διαβάστε πώς ή μισή Εύρώπη προμηθεύεται άπό τήν Όλλανδική άγορά.....
    καί ......DL650..... ΚΑΙ μέ...... 34 άλογα....!!!!!!!!!!!!
    Έχει καί μέ 67 άλογα....
    Δέν ξέρω άν πάνε μόνο μέ 160......ΑΛΛΑ....σίγουρα ψόφια είναι....
    ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ.......στά χαρτιά τής μηχανής.....
    Τώρα τό ποιός είναι πιό ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ....???
    Ή έκλογή δική σας......
    Αύτά πρός ένημέρωση...!!!!!!!!!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Κατανάλωση VStrom 650 ?
    από grpal στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 15:24
  2. ti gnomi exete gia to vstrom 650???
    από vstrom650 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2007, 11:56