Πες του να ρίξει μια ματιά
και εδώ
Πες του να ρίξει μια ματιά
και εδώ
Σε ευχαριστώ honda kos.
Το πρώτο link δεν δουλεύει.
Τώρα πρέπει να είναι εντάξει
ένα φιλαράκι απο την παρέα μου προσπαθούσα να τον πείσω αρκετούς μήνες, αλλά μάταια ...
τελικά τον έπεισα πόσο για το πόσο ''μούρη'' δείχνει ένας αναβάτης σε ss με κράνος και μπουφάν ασορτί με τη μηχανή!!!
στην επόμενη βόλτα λοιπόν, είχε αγοράσει κρανος-μπουφαν και πήγαινε καμαρωτος καμαρωτος! όταν στα μέσα της βόλτας, έφαγε καπάκι με 200+ και σηκώθηκε αγρατζούνιστος ( ο κωλόφαρδος), δεν μπορούσε να το πιστέψει!!!!
νομίζω απο τότε, το φοράει συνέχεια ...
μετά άρχισα τις προσπάθειες για να κόψει κάποιες πολυ΄τραβηγμένες καγκουριές που έκανε μέσα στην πόλη , αλλά όταν κάποια στιγμή του ξέφυγε, ότι δεν έχει καν δίπλωμα όλον αυτό τον καιρό, εγκατέλειψα κάθε προσπάθεια και επαφή ...
Επίσης οδηγώντας χωρίς κράνος (ή με ανοιχτή ζελατίνα συνέχεια και χωρίς γυαλιά), μετά από καιρό θα έχει πρόβλημα με τους κερατοειδείς.. ένας γνωστός μου πήγε για εγχείρηση στα μάτια πρόσφατα για αυτό το λόγο.
Επιπρόσθετα, αν του μπει καμια μύγα-μέλισσα-σκόνη-whateva στο μάτι και του φύγει το μηχανάκι και σκοτώσει καναν αθώο, εδώ θα είμαστε μετά να τον φάμε.
Ε ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ πώς να το κάνουμε. ΧΑΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ, ΦΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ! Α, ΚΑΙ FULL FACE ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Οκ, ξέφυγα.. είναι και παρασκευή...
Καλά μυαλά..
![]()
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ε ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ πώς να το κάνουμε. ΧΑΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ, ΦΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ! Α, ΚΑΙ FULL FACE ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Οκ, ξέφυγα.. είναι και παρασκευή...
Καλά μυαλά..
![]()
Βρε βρε βρε o Vandas....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ρε παλικάρι, την παλεύεις καθόλου;Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
......
Καλά μυαλά..
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Η απάντηση είναι πολύ απλή....
του λες να το φοράει αλλιώς...
1. πρόστιμο 350 ευρά (αν θυμάμαι καλά)
2. σε περίπτωση που έχει πάρει και κάποιον φίλο του βόλτα ο οποίος φυσικά δεν θα έχει κράνος άλλο ένα πρόστιμο 80 ευρά (στον οδηγό για συνυπαιτιότητα)
3. 80% περισσότερες πιθανότητες να σε σταματήσουν σε μπλόκο αν είσαι χωρίς κράνος. Πράγμα που συνεπάγεται ότι όλο και κατι θα βρουν να σε γράψουν αν θέλουν. Ειδικά ο Παναγιώτης που είναι πιτσιρικάς και κάτι θα πει από αντίδραση.
4. Περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης από μια άσχημη τούμπα.
5. Ακόμα και αν η τούμπα δεν είναι τόσο δυνατή ώστε να κινδυνεύει η ζωή χωρίς το κράνος πας στάνταρ για ράμματα, οδοντίατρο (αφού όλο και κάποιο δόντι θα σπάσει). Οπότε η ταλαιπωρία είναι αρκετά μεγάλη.
6. Γλυτώνεις οφθαλμίατρους. Τρανταχτό παράδειγμα εγώ. Αν και το φοράω έχω την κακή συνήθεια να μην κλείνω την ζελατίνα. Αποτέλεσμα; Όλο στο γενικό κρατικό να μου βγάζουν γρέζια και μαλακίες από το μάτι.
7. Το καλοκαίρι γλυτώνεις την ηλίαση! Και αν το κράνος είναι καλό δεν σε ζεστένει τόσο.
8. Με ένα καλό κράνος πουλάει και μούρη στους φίλους![]()
9. Φορώντας το κράνος δείχνει ότι είναι πιο έξυπνος από τους λοιπούς κάγκουρες.
10. Με το κράνος θα μπορεί να πάρει και καμιά γκομενίτσα βόλτα αφού θα του έχει περισσότερη εμπιστοσύνη μιας και δεν θα δείχνει τόσο ανώριμος όσοι οι άλλοι της παρέας
και οταν δεν φοραει βαζεις ενα γνωστο σου μπατσο να τον γραψει καμια 10αρια φορες συνεχομενες και βαζει μυαλο.....
εχει γινει το "κολπο"....με πολυ μεγαλη επιτυχια !!
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Τα δοκίμασα αυτά Trans (αυτό με την γκομενίτσα όχι... χμμμ). Αφού του έδειξα και το παλιό κράνος της Στέλλας μου από ένα καλό χτύπημα σε γωνία πεζοδρομίου (για κάτι τέτοια το κρατήσαμε)...
αν του ζητήσεις να σε ακολουθήσει σε νοσοκομείο ή νεκροταφείο, απλά δεν θα έλθει
να του μιλήσεις για ατύχημα και συνέπειες, δεν θα πετύχεις τίποτε, αυτή τη στιγμή είναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως τα ατυχήματα συμβαίνουν στους "άλλους" και μόνο
η καλύτερη λύση έιναι να του παρουσιάσεις το κράνος ως μούρη και φιγούρα και μαγκιά, ΤΟΤΕ θα το φορέσει
Τίποτα παιδιά ο φόβος δεν θα τον κάνει να φορέσει κράνος ούτε το group στο fb, καλά και εμείς νέοι δεν ήμασταν κάποια χρόνια πριν που η νοοτροπία ήταν τελείως διαφορετική; Θυμάμαι με έχουν πάει με 170χλμ/ω με τζιν κ thsirt χωρίς κράνος. K τα δάκρυα από τα μάτια του τύπου που οδηγούσε με είχαν κάνει μούσκεμα πίσω. Τώρα κράνος, γάντια, μπουφάν, παντελόνι και αν δεν φοράω και μπότα ανυσηχώ....
Το παιδί δεν φοράει κράνος ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ COOL. Είναι ζηλευτός στους συνομίλικους και δημοφιλής στις κοπελίτσες. ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ COOL. Και αυτό είναι σημαντικό σε μια μικρή πόλη. Αυτό δεν μπορείς να το αλλάξεις εύκολα.
Το μόνο που μπορεί να κάνει το παιδί είναι να βρει ένα κράνος με γραφικά που γουστάρει τρελά ο νέος και να το φορέσει έτσι.
Αλλιώς παίζει κ η άλλη λύση αν και δεν ξέρω πόσο doable είναι. Πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα και μίλα με τον διοικητή. Εξήγησέ του τι γίνεται. Και παρακάλεσέ τον να τον βλέπουν και να τον σκίζουν στα πρόστιμα. Σε μικρές πόλεις είναι πιο εύκολο να γίνει αυτό. Αν φάει 2-3 350άευρα σε λίγο διάστημα θα το φορέσει... η θα αφήσει το μηχανάκι, ένα από τα δύο.
Πάντως μπράβο σου, μην τα παρατάς, θα τον πείσεις στο τέλος και θα αξίζει, θα το δεις.
“If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee
Πες του να δει την διαφημηση του ΣΚΑΙ για το κρανος...
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
θες να μου στειλεις το μειλ σου, εχω κατι ωραιες φωτο απο τροχαια να του της δείξεις να δουμε μετα τι θα κανει?Αρχικά δημιουργήθηκε από koyan
Ο ξαδελφός μου ο Παναγιώτης αγόρασε ένα ωραίο μηχανάκι.
Και κυκλοφορεί χωρίς κράνος.
Γιατί στην παρέα του, και στην πόλη του, και στην ηλικία του, κανένας δεν φοράει κράνος.
Και προσπαθώ να τον πείσω ότι η μαγκιά είναι να ΦΟΡΑΕΙ το κράνος.
Ο Παναγιώτης είναι πιτσιρίκι.
Ο Παναγιώτης είναι φανατικός του facebook. Ίσως αν το ακούσει από πολλούς εδω μέσα να το καταλάβει καλύτερα από ότι αν το ακούει μόνο από εμένα.
Κάντε ότι μπορείτε για να βοηθήσετε. Τρομάξτε τον αν θέλετε. Αρκεί να αρχίσει να κυκλοφορεί με κράνος
http://www.facebook.com/group.php?gid=198918095306
Σας ευχαριστώ
Κωνσταντίνος
ή μπορεις να του κανεις δωρο ενα πολυ μουρατο κρανος ωστε να το φοραει για μοστρα και σιγα σιγα μπορει να το συνηθησει.