Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: Αέρααααα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
    Παιδιά όποιος πουλάει MRA vario touring ή έχει link από site με καλή τιμή, ας κάνει έναν κόπο να με στείλει pm.
    Ασχημη ξε-άσχημη αφού είστε ευχαριστημένοι όσοι την έχετε και όσοι την έχετε συγκρίνει, λέω να την δοκιμάσω.
    πάντως εγώ την κράτησα και πούλησα την Zero Gravity DB η ΜΡΑ με βολεψε περισσοτερο ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Re: Αέρααααα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
    Αγόρασα το vfr για ταξίδια με το έταιρο ήμισι(*) αλλά αντιμετωπίζω ένα απρόσμενο πρόβλημα.
    Η γυναίκα μου είναι ψηλή (1,76) και τρώει ΤΟΝ αέρα μετά τα 140. Σε διαδρομή 60km με 140-150 σερί χωρίς να φυσάνε άνεμοι κατέβηκε και για ένα τέταρτο έτριβε τον σβέρκο της. Αφήστε που τελικά πιάστηκε, και το WAF(**) της μηχανής έπεσε κατακόρυφα...
    Θα γίνει τίποτα με ζελατίνα? Double bubble που είχα σε παλιότερο μηχανάκι έκανε πολύ δουλειά μπροστά αλλά πίσω τζίφος!

(*) και φυσικά γιατί είναι πανέμορφο, σκυλί, μελωδικότατο και (τελικά) στρίβει τέλεια!
    (**) Wife Acceptance Factor
    Δεν βάζεις τον (*) δίπλα στη λέξη "ταξίδια" γιατί τώρα που τον έχεις στο "ήμισι" βγαίνει άλλο νόημα
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SOL-VFR-VTEC
    αν δεν κανω λαθοσ πουλουσε μια μρα ο λαζαρος?

παντος αν φας κομπλα με την μρα....την εχω κατσει...

δεν το γλυτώνω
    Μπα μη φοβάσαι. Το πολύ πολύ να γίνεις ο πρώτος με MRA double vario.
    Ο Λάζαρος δυστυχώς την έχει πουλήσει.

edit: Αφού δε βρέθηκε μετάχειρη την παρήγγειλα καινούρια.
    2 βδομάδες αναμονή μέχρι να σε κρεμάσ... εεεεεεε να πω εντυπώσεις ήτελα να σε λέω κυρ-SOL....
    Fun Is Not A Straight Line

H MRA vario touring μπήκε και ενώ κάνει ΦΟΒΕΡΗ δουλειά μπροστά (όρθιος και άνετος στα 200km/h) πίσω λέει δεν βλέπει φως...
    Σε μια κουβέντα που είχα με τον "Giannιs VFR" μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι αν στείλω τη σέλα στον γνωστό Tony Baggio ίσως μπορέσει μαζί με το την κάνει πιο άνετη να χαμηλώσει λίγο τη θέση του συνεπιβάτη. Εξακολουθώ να κάνω τα πάντα για να το κρατήσω...

Τελικά η ζελατίνα δεν είναι όσο άσχημη φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά θα την προτιμούσα διάφανη σαν τη μανίσια.
    (τη γλίτωσες SOL...)

Παρ' όλο που το πουλάω πάντως, όποτε μαλώνω με τη γυναίκα μου αγοράζω κι από ένα καινούριο καλούδι για το μωρό...

Καμια πατέντα για να μην τρίζει η after market ζελατίνα ξέρουμε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από +Arxiereas+
    την βγαζεις κ την περνας με σπρευ σιλικονης στο σημειο που μπανει μεσα στο φερινγκ.για αρκετο καιρο θα εισαι οκ,μετα παλι τα ιδια...

Καλλα όσοι έχουν βεφες...

έχουν ψηλές γυναίκες???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εμένα γιατί να είναι 1-60 γαμώτο!!!!!!

Πέρα απ την πλάκα μια πιο ψιλή ζελατίνα για τα ταξίδια θα είναι μια χαρά αφου όντως ( και γω SHARK έχω) το θέμα κράνους δεν αποτελεί πρόβλημα.

Νομίζω βγάζει και η μαμά honda για το vfr μια πιό ψιλή.

ΕΙΜΑΙ..ΚΑΜΑΚΙ Το avatar του/της SOL-VFR-VTEC
    [B]H

Τελικά η ζελατίνα δεν είναι όσο άσχημη φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά θα την προτιμούσα διάφανη σαν τη μανίσια.
    (τη γλίτωσες SOL...)

ase pater..kai to 2009 me pige mamiodas......

kala re sy mou lene..den pas na se diavasi kanenas papas??

kai leo...exo enan vfrakia...pou perimeno na do an me aforisi...:rotflmao: :rotflmao:

ok..tora ola...kala
    Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M

Παρ' όλο που το πουλάω πάντως, όποτε μαλώνω με τη γυναίκα μου αγοράζω κι από ένα καινούριο καλούδι για το μωρό...
    τη εγινε??? για πεσ για πεσ.....

εγω παντωσ επιδη εντοπισα καποιον τριγμό...εβαλα ενα μαυρο...κοματακι που ειναι σαν τσιχλα..

δεν ξερω αν το εχεις δει...αλλα το βαζουνε καπου τα μαστορια τησ δεη(οπου ειναι και η δουλεια μου)...

εγω παντωσ επιδη εντοπισα καποιον τριγμό...εβαλα ενα μαυρο...κοματακι που ειναι σαν τσιχλα..

δεν ξερω αν το εχεις δει...αλλα το βαζουνε καπου τα μαστορια τησ δεη(οπου ειναι και η δουλεια μου)...
    Δεν το χω δει αλλά θα πάρω στο κατόπι κανέναν μάστορα αν τύχει

Είναι σαν σιλικόνη δηλαδή?

τη εγινε??? για πεσ για πεσ.....
    Α είχαμε show. Φαγώθηκε ότι δεν τη βολεύει καθόλου και το βάλαμε για πούλημα μέχρι που δοκιμάστηκαν διάφορα μηχανάκια και τελικά αποφάσισε ότι το vfr είναι καλύτερο γιατί το κοιτάνε όλοι!!

She koofed me!

Να επανέλθω στο θεμα της προστασίας απ τον αέρα σε ταξιδι με την μηχανή μας.
    Με την ΄μαμά΄ ζελατίνα τρώω πολυυυ αέρα εκτος κι αν ξαπλώσω στο tank εντελώς!
    Διάβασα με προσοχή τις εμπειρίες σας και ειδα οτι το προβλημα ειναι στον συνεπιβάτη. Δηλαδή εγω που ταξιδευω μονός (καθότι η συμβία ουτε απο κοντα απ την μηχανή περνάει..) το λυνω το θέμα με οποια aftermarket ζελατίνα?

Η ψηλη της Honda μου άρεσε οπτικά. Εχει κανείς αποψη για την αποτελεσματικότητά της?

Φιλοι (κατα προτιμηση ύψους 1,84) την συμβουλή σας!

Παλαιό Μέλος ??? Το avatar του/της harisvfr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από double_p
    Διάβασα με προσοχή τις εμπειρίες σας και ειδα οτι το προβλημα ειναι στον συνεπιβάτη. Δηλαδή εγω που ταξιδευω μονός (καθότι η συμβία ουτε απο κοντα απ την μηχανή περνάει..) το λυνω το θέμα με οποια aftermarket ζελατίνα?

Η ψηλη της Honda μου άρεσε οπτικά. Εχει κανείς αποψη για την αποτελεσματικότητά της?

Μιά από τα ίδια.
    Από ψηλή μαμά δεν ξέρω.
    Αν θές γνώμη από 1,76 , εγώ έβαλα ζελατίνα της Kappa, DS217 νομίιζω είναι ο κωδικός, η οποία είναι σχεδόν ίδια με της Givi, και κάνω ταξίδια με ταχύτητες 180-200 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα και με βαλίτσα πίσω

Τώρα να σου πω, μπορεί να παίζει ρόλο και το κράνος. εγώ έχω το XR-1000.
    Ελπίζω να βοήθησα
    Ααααατσα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ermisVFR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από double_p

Την αγόρασα από Αγγλία γύρω στα 100 ευρώ. Είναι ελάχιστα ψηλότερη (ίσως 3 εκ.), κάνει, καλύτερη δουλειά (όχι άριστη) αλλά είναι πολύ πιο όμορφη - για την αισθητική μου - από όσες έχω δει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	_psili2.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	62,3 KB 
ID:	174411
    Wo Es war, soll Ich werden

Παιδιά ευχαριστώ για τις γνωμες σας.

Τασο την αγορασες μέσω internet? Αν ναι, σου ειναι ευκολο να μου πεις το site?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF