ιδωμεν...
![]()
![]()
![]()
Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ............. Γι αυτό πάμε όλοι να αγοράσουμε μηχανάρες και να μην τις ξεχρεωσουμε ποτε
Δεν κάνω πλάκα ένας γνωστός μου που του έκανα ακριβως αυτή την ερώτηση δλδ να πάω να βάλω 800 δόσεις και να πάρω 1098R μου ελεγε ναι....
Για να καταλάβετε τι ζόρια τραβάει ο κόσμος....
Στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;;;;:wacko: :wacko: :wacko:
Αποκέντρωση εδώ και τώρα!
Aprilia Pegaso Factory
Στη περιπτωση που η ταινια ειναι προφητικη, καλυτερα βαλε 800 δοσεις και παρε 8μετρο φουσκωτο με 2 Χ 250 εξωλεμβιες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Arael
Δεν κάνω πλάκα ένας γνωστός μου που του έκανα ακριβως αυτή την ερώτηση δλδ να πάω να βάλω 800 δόσεις και να πάρω 1098R μου ελεγε ναι....
Για να καταλάβετε τι ζόρια τραβάει ο κόσμος....
Στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;;;;:wacko: :wacko: :wacko:
εναλλακτικα, οποιος θελει μπορει να κατασκευασει ενα μεγαλο ξυλινο πλοιο και να βαλει μεσα σε αυτο ενα ζευαρι απο ολα τα ζωα του κοσμου...σε καλο θα του βγει, ολο και καποιος θα το εκτιμησει σαν κινηση...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εναλλακτικα, οποιος θελει μπορει να κατασκευασει ενα μεγαλο ξυλινο πλοιο και να βαλει μεσα σε αυτο ενα ζευαρι απο ολα τα ζωα του κοσμου...τα σαράκια
τον Γούντυ τον τρυποκάρυδο
![]()
![]()
![]()
![]()
Νεο πιο μεγαλο καταστροφικο trailer...
http://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc&feature=fvst
Στο τελος θα ανατιναζα και μια ολοκληρη τη Γη,ετσι να γουσταρουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc&feature=fvst![]()
Και θα΄βαζα και το ωστικο κυμα να δινει μια στη Σεληνη και να τη στελνει σε κανα Κρονο,να την ¨ακουσει¨και κανας εξωγηινος...ετσι για το σικουελ...:rotflmao: :rotflmao:
Παιζει και το σεναριο της Κοιλης Γης,να βγαινει απ΄τα εγκατα Βεστρωμας και Λιακο αγκαλιτσα...![]()
Αλλα απο fiction θα μου εβγαινε Ιστορικη...αστο καλυτερα!
![]()
...cause the place seems still alive...
Άραγε θα βρω φίλτρο λαδιού για το CANYON μέχρι τότε??????????????????????
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Στο τελος θα ανατιναζα και μια ολοκληρη τη Γη,ετσι να γουσταρουμε...![]()
Και θα΄βαζα και το ωστικο κυμα να δινει μια στη Σεληνη και να τη στελνει σε κανα Κρονο,να την ¨ακουσει¨και κανας εξωγηινος...ετσι για το σικουελ...:rotflmao: :rotflmao:
Παιζει και το σεναριο της Κοιλης Γης,να βγαινει απ΄τα εγκατα Βεστρωμας και Λιακο αγκαλιτσα...![]()
Αλλα απο fiction θα μου εβγαινε Ιστορικη...αστο καλυτερα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc&feature=fvst
Νοεμβριο λεει το trailer!
Βγηκε? Ξερεις?
![]()
12 Νομεμβρη Μητσε...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Νοεμβριο λεει το trailer!
Βγηκε? Ξερεις?
![]()
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC!
12 Νομεμβρη Μητσε...
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC!
προλαβαινω να φουσκωσω τα μπρατσακια;
![]()
Σαν να ακούω τον Vestroma..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
12 Νομεμβρη Μητσε...
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC!![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
όλο σε 3dsMax... προγραμματάρα!!![]()
Ταινια καταστροφης ε;
Να παιξει καμια μαζωξη....![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?