+ 1
Καλή επιτυχία
![]()
+2
![]()
![]()
![]()
![]()
λετε να κερδισουμε???
χαχαχαχαχαχα
αν κ νομιζω καποια αλλα ειναι καλυτερα
αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια........!
thank you
![]()
![]()
![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
+1 ακόμα.. παίδες αλλάζετε ips ιδίως όσοι έχετε modemάκια και όχι ρούτερ που θέλουν κάνα λεπτό και ρίξτε μερικές ακόμανα πω την αλήθεια, αν εξαιρέσω το 1, το 5 και δεν θυμάμαι ποιο άλλο (το 9
![]()
) όλα τα άλλα μου αρέσουν τόσο ώστε να μην μπορώ να τα ξεχωρίσω (εντάξει δεν φημίζομαι και για τις γνώσεις και το γούστο μου στην τέχνη...)
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Καποιοι ανθρωποι δουλεψαν, κατεθεσαν ενα εργο και περιμενουν καποια ανταμοιβη (πρωτιστως ηθικη) για τον κοπο τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
+1 ακόμα.. παίδες αλλάζετε ips ιδίως όσοι έχετε modemάκια και όχι ρούτερ που θέλουν κάνα λεπτό και ρίξτε μερικές ακόμα
Το να ψηφισεις καποιο εργο που σου αρεσει ειναι δεκτο.
Το να ψηφισεις καποιο εργο που ΔΕΝ σου αρεσει αλλα το κανεις για να βοηθησεις εναν γνωστο ας πουμε οτι ειναι επισης δεκτο.
Το να ψηφισεις επανειλημμενως ομως ειναι απατη...η ανηθικο..οπως το δει κανεις.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα..Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καποιοι ανθρωποι δουλεψαν, κατεθεσαν ενα εργο και περιμενουν καποια ανταμοιβη (πρωτιστως ηθικη) για τον κοπο τους.
Το να ψηφισεις καποιο εργο που ΔΕΝ σου αρεσει αλλα το κανεις για να βοηθησεις εναν γνωστο ας πουμε οτι ειναι επισης δεκτο.
Το να ψηφισεις επανειλημμενως ομως ειναι απατη...η ανηθικο..οπως το δει κανεις.πλάκα κάνω.. κοίταξε εγώ προσωπικά δεν το έκανα, απλά έδωσα ένα tip.. ίσως και να μην έπρεπε.. όμως αν θες την γνώμη μου το λάθος έχει γίνει και από αυτό που σχεδίασε την εφαρμογή..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Να ηταν το μονο προβλημα του 48hour....Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
όμως αν θες την γνώμη μου το λάθος έχει γίνει και από αυτό που σχεδίασε την εφαρμογή..![]()
![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καποιοι ανθρωποι δουλεψαν, κατεθεσαν ενα εργο και περιμενουν καποια ανταμοιβη (πρωτιστως ηθικη) για τον κοπο τους.
Το να ψηφισεις επανειλημμενως ομως ειναι απατη...η ανηθικο..οπως το δει κανεις.
κ φυσικα ολοι κανουν το ιδιο....
εκτως αν τωρα το βλεπεις πρωτη φορα το θεμα
"ψηφιστε με"
ο διαγωνισμος του young creatives ειναι πιο σωστος απο αποψη του οτι ψηφιζει μια επιτροπη απο επαγγελματιες μονο ...
ο συγκεκριμενος διαγωνισμος ειναι ποιος εχει πιο πολλους γνωστους...
γι αυτο κ δεν με ενδιαφερει κ παρα πολυ....
τουλαχιστον εχω κερδισει στο young creatives κ αυτο ειναι μια αξιωση....
ο συγκεκριμενος μπορει να μου δωσει κ δουλεια.........![]()
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
κ φυσικα ολοι κανουν το ιδιο....
ο συγκεκριμενος διαγωνισμος ειναι ποιος εχει πιο πολλους γνωστους...
Και την λιγοτερη αξιοπρεπεια.....
γι αυτο κ δεν με ενδιαφερει κ παρα πολυ....
Γι΄αυτο και ανοιξες θρεντ στις γενικες για να σε ψηφισουν...επειδη σνομπαρεις τον (δικαιως κατα τα λεγομενα σου) σικε διαγωνισμο, που δεν σε ενδιαφερει και πολυ...
ο συγκεκριμενος μπορει να μου δωσει κ δουλεια.........![]()
Καλη σταδιοδρομια.
-..Not Yet!
αναθεμα κ αν καταλαβες....
ο young creative ειναι ενας διαγωνισμος που σε καλυπτει ηθικα μιας κ αν κερδισεις
συμβαινει μονο επειδη οντως το αξιζεις...
στον 48hour ειναι πιο ευκολο να βρεις δουλεια αν τον κερδισεις
γιατι κ καλα οποιος εχει περισσοτερους γνωστους δλδ μεγαλυτερο κυκλο
ειναι ο γ@μ@ω κ δ$ρνω της γραφιστικης
κ πιο ευκολα σου σκανε προτασεις για δουλεια....
δεν συμφωνω με αυτο
αλλα οντως ο σκοπος αγιαζει τα μεσα....
δεν ψηνομαι αφου εφαγα 2 χρονια σπουδων κ 13000 ευρω
να κανω μια ζωη delivery....
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Οποτε ΜΙΑ ΧΑΡΑ καταλαβα.![]()
-..Not Yet!
καλα, δεν ειναι δα και τοσα πολλα (τα χρονια)...Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
θα μας τρελλάνεις και συ, αν έχεις σπουδάσει κάτι άλλο, και ιδίως αν έχεις πληρώσει και δίδακτρα και δεν έχεις κάνει απόσβεση είναι πολλά ακόμα και ένας χρόνος να ήταν..Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
καλα, δεν ειναι δα και τοσα πολλα (τα χρονια)...Κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή αλλά το delivery είναι stunting :hypnotize
![]()
θες να ασχοληθεις με περιοδικα, διαφημιση η free lance???Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
αναθεμα κ αν καταλαβες....
ο young creative ειναι ενας διαγωνισμος που σε καλυπτει ηθικα μιας κ αν κερδισεις
συμβαινει μονο επειδη οντως το αξιζεις...
στον 48hour ειναι πιο ευκολο να βρεις δουλεια αν τον κερδισεις
γιατι κ καλα οποιος εχει περισσοτερους γνωστους δλδ μεγαλυτερο κυκλο
ειναι ο γ@μ@ω κ δ$ρνω της γραφιστικης
κ πιο ευκολα σου σκανε προτασεις για δουλεια....
δεν συμφωνω με αυτο
αλλα οντως ο σκοπος αγιαζει τα μεσα....
σε ποιον τομεα της γραφιστικης ψαχνεις δουλεια????
το original α-μηχανο™ μελος