Εγω δεν λεω,και τα δυο μηχανακια ειναι πολυ δυνατα αλλα προς τι τα παχια λογια απο τους hayabusaκιδες δεν καταλαβαινω...η λεξη "εξαφανιζεται" ισχυει δηλαδη? Τι ειναι και εξαφανιζεται? Star trek? ή το αλλο το καλο,πηγαιναν με 300 τα χιλιαρια κι εγω με την busa τα περνουσα για πλακα...τσσσ....
Ε περνα μας ρε φιλε,και ειχαμε μια φαγουρα! Μιλατε λες και ειστε παιδακια.
Αυτες τις βλακειες τις ακουγα πριν καμια 10αρια χρονια που ασχολιομουν και με αυτοκινητα και ερχονταν και μου ελεγαν να ανοιξουμε γιατι εγω μεγαλε εχω προγραμμα,εξατμιση,τουρμπινα μεγαλυτερη,σασμαν απο φεραρι,και χιλια 2 αλλα...ρε φιλε εγω ειμαι μαμα ελεγα αλλα παμε να δουμε απο περιεργεια ποσο θα φαω. Τωρα μετα πως γινοταν και την ετρωγε ο φτιαγμενος απο το μαμα ακομα δεν εχω καταλαβει! Αρχιζαν οι δικαιολογιες μετα,πρεπει να ρυθμισω το ενα το αλλο και και και...
Με μεγαλη μου λυπη εχω καταλαβει οτι και η πλειοψηφια των μηχανοβιων ετσι ειναι....εχω βαρεθει να ακουω παραμυθια! Εχω πολλα παραδειγματα να αναφερω αλλα θα γραφω 2 ωρες οποτε αστο...
Απλα καταλαβετε οτι ολα τα μηχανακια ειναι πολυ δυνατα πλεον και δεν χρειαζεται να ασχολουμαστε με τα δεκατα του δευτερολεπτου...ειναι απλα....γελοιο!
Με συγχυσατε τωρα και εχω και δουλεια...![]()
p.s. Α! και κατι τελευταιο,αν σας περασει μια μηχανη σε μια κοντρα,η μηχανη εχασε,οχι εσεις..ισως να εχασε και ο κοντος Ιαπωνας που την εφτιαξε,οχι εσεις παντος...ουτε μικραινει το πουλι σας,ειναι μυθος αυτος,το εχω δοκιμασει![]()