Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: hayabusa και προγραμματα (A,B,C)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Εγω δεν λεω,και τα δυο μηχανακια ειναι πολυ δυνατα αλλα προς τι τα παχια λογια απο τους hayabusaκιδες δεν καταλαβαινω...η λεξη "εξαφανιζεται" ισχυει δηλαδη? Τι ειναι και εξαφανιζεται? Star trek? ή το αλλο το καλο,πηγαιναν με 300 τα χιλιαρια κι εγω με την busa τα περνουσα για πλακα...τσσσ....
    Ε περνα μας ρε φιλε,και ειχαμε μια φαγουρα! Μιλατε λες και ειστε παιδακια.

Αυτες τις βλακειες τις ακουγα πριν καμια 10αρια χρονια που ασχολιομουν και με αυτοκινητα και ερχονταν και μου ελεγαν να ανοιξουμε γιατι εγω μεγαλε εχω προγραμμα,εξατμιση,τουρμπινα μεγαλυτερη,σασμαν απο φεραρι,και χιλια 2 αλλα...ρε φιλε εγω ειμαι μαμα ελεγα αλλα παμε να δουμε απο περιεργεια ποσο θα φαω. Τωρα μετα πως γινοταν και την ετρωγε ο φτιαγμενος απο το μαμα ακομα δεν εχω καταλαβει! Αρχιζαν οι δικαιολογιες μετα,πρεπει να ρυθμισω το ενα το αλλο και και και...
    Με μεγαλη μου λυπη εχω καταλαβει οτι και η πλειοψηφια των μηχανοβιων ετσι ειναι....εχω βαρεθει να ακουω παραμυθια! Εχω πολλα παραδειγματα να αναφερω αλλα θα γραφω 2 ωρες οποτε αστο...

Απλα καταλαβετε οτι ολα τα μηχανακια ειναι πολυ δυνατα πλεον και δεν χρειαζεται να ασχολουμαστε με τα δεκατα του δευτερολεπτου...ειναι απλα....γελοιο!

Με συγχυσατε τωρα και εχω και δουλεια...

p.s. Α! και κατι τελευταιο,αν σας περασει μια μηχανη σε μια κοντρα,η μηχανη εχασε,οχι εσεις..ισως να εχασε και ο κοντος Ιαπωνας που την εφτιαξε,οχι εσεις παντος...ουτε μικραινει το πουλι σας,ειναι μυθος αυτος,το εχω δοκιμασει

Re: Re: hayabusa και προγραμματα (A,B,C)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Επειδη εχω Κ8 gsxr1000 μαμα,και ανοιξα με φιλο μου με busa 08 μαμα,εκτος απο τα τελικα που ειναι της yoshimura,απο τα 60 μεχρι τα 260 ημουν μισο μηχανακι μπροστα,αυτο για την εκφραση οτι το busa "απλα εξαφανιζεται",δεν νομιζω....

Να σημειωσω οτι εχουμε τα ιδια χιλιομετρα γιατι τα πηραμε σχεδον μαζι,και μαλιστα εχουμε τα ιδια κιλα με τον φιλο μου.
    Tα εχεις μπερδεψει λιγο φιλαρακι!!!
    Εγω μιλησα για Κ6 και οχι για Κ8!
    Και ποιος ειναι μονο λογια αστο για τους 20χρονους και οχι σε μενα που εχω αλλαξει 10 μηχανακια
    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!

Re: Re: Re: hayabusa και προγραμματα (A,B,C)

Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
    Tα εχεις μπερδεψει λιγο φιλαρακι!!!
    Εγω μιλησα για Κ6 και οχι για Κ8!
    Και ποιος ειναι μονο λογια αστο για τους 20χρονους και οχι σε μενα που εχω αλλαξει 10 μηχανακια

Το Κ6 ειναι πιο γρηγορο υποτιθεται...παραιτουμαι....χεχεχε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1

Re: Re: Re: Re: hayabusa και προγραμματα (A,B,C)

Το Κ6 ειναι πιο γρηγορο υποτιθεται...παραιτουμαι....χεχεχε...
    Kαλο....:rotflmao:
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

po pooo simera ekana prwti fora bolta me k9...exw na pw oti katoxos busa den allazei me k9 se kamia periptwsi...Panemorfo kai to k alla ta busa pisteuw einai kalitera....GNWMH MOY FYSIKA

Δεν ξερω να οδηγω Το avatar του/της 888hayabusa
    σουζουκι να'νε κι'οτι να'νε....

1000αρια και μπουσα πλεον πανε μαζι απο χαμηλα και μονο πολυ ψηλα ισως να ξεκολλησει το μπουσα καθαρα απο θεμα αεροδυναμικης και τιποτα αλλο...

Μονο κορυφαιοι οδηγοι μπορουν να κανουν σχολια για τις διαφορες τους οταν τα φτασουν στα ορια τους και τις δουνε..

Τωρα το να λεει ο καθε ενας οτι θελει χασημο χρονου το θεωρω και να'χαμε να λεγαμε..
    http://ridingschool888.blogspot.gr/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 888hayabusa
    σουζουκι να'νε κι'οτι να'νε....

1000αρια και μπουσα πλεον πανε μαζι απο χαμηλα και μονο πολυ ψηλα ισως να ξεκολλησει το μπουσα καθαρα απο θεμα αεροδυναμικης και τιποτα αλλο...

Μονο κορυφαιοι οδηγοι μπορουν να κανουν σχολια για τις διαφορες τους οταν τα φτασουν στα ορια τους και τις δουνε..

Τωρα το να λεει ο καθε ενας οτι θελει χασημο χρονου το θεωρω και να'χαμε να λεγαμε..
    Γνωμη μας,γνωμη σου αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ η ανταλαγη αποψεων...τωρα το οτι ολα πανε μαζι ειναι σχετικο...εξαρταται τι ενωεις "μαζι"...μια κολωνα πισω σε ευθεια...η 10" το γυρο κατω στην πιστα...Και εδω μεσα υπαρχουν παρα πολυ καλοι οδηγοι και αγωνων...περιμενε να τα οδηγησει o capirosi και να πει τις διαφορες...οποτε μην χανεις χρονο εδω μεσα που λεει ο καθενας τα δικα του...Φιλικα.
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    ο...εξαρταται τι ενωεις "μαζι"...μια κολωνα πισω σε ευθεια...

Τι κολωνα εννοεις? Μηπως ηθελες να πεις κολώνια και μπερδευτηκες??? :rotflmao:

Τι κολωνα εννοεις? Μηπως ηθελες να πεις κολώνια και μπερδευτηκες??? :rotflmao:

....κολωνιες...πολυ καλο αυτο! :rotflmao:

Δεν ξερω να οδηγω Το avatar του/της 888hayabusa
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    Γνωμη μας,γνωμη σου αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ η ανταλαγη αποψεων...τωρα το οτι ολα πανε μαζι ειναι σχετικο...εξαρταται τι ενωεις "μαζι"...μια κολωνα πισω σε ευθεια...η 10" το γυρο κατω στην πιστα...Και εδω μεσα υπαρχουν παρα πολυ καλοι οδηγοι και αγωνων...περιμενε να τα οδηγησει o capirosi και να πει τις διαφορες...οποτε μην χανεις χρονο εδω μεσα που λεει ο καθενας τα δικα του...Φιλικα.
    TΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩς ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟ χερι και να περναει η ωρα..

http://ridingschool888.blogspot.gr/

δεν χρειαζεται καποιος να ειναι κορυφαιος οδηγος για να ανοιξει τερμα γκαζι ενα νορμαλ μηχανακι στην ευθεια...συνελθετε...απλως να εχει πειρα απο σχετικα δυνατα μηχανακια και να ξερει να αλλαζει ανθρωπινα ταχυτητες...και φυσικα να μην φοβαται τα χιλιομετρα...

στο πρακτικο μερος...

νορμαλ μπουσα 08 ειναι γυρω στα 170 ροδα με 13 κατι κιλα ροπης,επισης ροδα...

νορμαλ 1000 κ7-8 ειναι κατι λιγοτερο απο 160 κατω και 10 κιλα ροπης...

το μπουσα ειναι ενα σακι τσιμεντο και κατι βαρυτερο (55 κιλα)...

οσο πιο χαμηλα ανοιξουν ,τοσο καλυτερα ειναι τα πραγματα για το 1000 λογω αναλογιας ροπης-βαρους...πρακτικα απο ρολαριστες δευτερες με 5000 περιπου φευγουν μαζι...

μενουν σχεδον μαζι μεχρι τα 3/4 της 4ης του μπουσα (περιπου 250 χλμ κοντερ) και μετα το μπουσα φευγει και φευγει ανοιγοντας συνεχως μεχρι την τελικη του...

η πρακτικη διαφορα με ιδιων ικανοτηταν και ιδιου βαρους οδηγους ειναι της ταξης των 3-4 μηκων μεχρι την τελικη την εργοστασιακη με τον κοφτη (περιπου 285-290 πραγματικα)...χωρις κοφτη,δηλαδη μεχρι τα περιπου 310 που παει το μπουσα η διαφορα γινεται αλλα 2-3 περιπου...

ο λογος που γινεται αυτο ειναι οτι στα πολλα χλμ. που δεν τιθεται πλεον ζητημα αδρανειας λογω βαρους, μετραει πλεον καθαρα η απολυτη ροπη Χ στροφες και η αεροδυναμικη στα οποια υπερτερει ξεκαθαρα το μπουσα...

απλα πραγματα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

ta pragmata einai toso apla alla an den 8eleis na paradexteis kati,ka8ese k les diafora..ti na peis!!
    parepiptodos efaga ena xalazi simera me tn mixani,ta eida ola....skata
    ( aaaaaaasxetoo )

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    δεν χρειαζεται καποιος να ειναι κορυφαιος οδηγος για να ανοιξει τερμα γκαζι ενα νορμαλ μηχανακι στην ευθεια...συνελθετε...απλως να εχει πειρα απο σχετικα δυνατα μηχανακια και να ξερει να αλλαζει ανθρωπινα ταχυτητες...και φυσικα να μην φοβαται τα χιλιομετρα...

στο πρακτικο μερος...

νορμαλ μπουσα 08 ειναι γυρω στα 170 ροδα με 13 κατι κιλα ροπης,επισης ροδα...

νορμαλ 1000 κ7-8 ειναι κατι λιγοτερο απο 160 κατω και 10 κιλα ροπης...

το μπουσα ειναι ενα σακι τσιμεντο και κατι βαρυτερο (55 κιλα)...

οσο πιο χαμηλα ανοιξουν ,τοσο καλυτερα ειναι τα πραγματα για το 1000 λογω αναλογιας ροπης-βαρους...πρακτικα απο ρολαριστες δευτερες με 5000 περιπου φευγουν μαζι...

μενουν σχεδον μαζι μεχρι τα 3/4 της 4ης του μπουσα (περιπου 250 χλμ κοντερ) και μετα το μπουσα φευγει και φευγει ανοιγοντας συνεχως μεχρι την τελικη του...

η πρακτικη διαφορα με ιδιων ικανοτηταν και ιδιου βαρους οδηγους ειναι της ταξης των 3-4 μηκων μεχρι την τελικη την εργοστασιακη με τον κοφτη (περιπου 285-290 πραγματικα)...χωρις κοφτη,δηλαδη μεχρι τα περιπου 310 που παει το μπουσα η διαφορα γινεται αλλα 2-3 περιπου...

ο λογος που γινεται αυτο ειναι οτι στα πολλα χλμ. που δεν τιθεται πλεον ζητημα αδρανειας λογω βαρους, μετραει πλεον καθαρα η απολυτη ροπη Χ στροφες και η αεροδυναμικη στα οποια υπερτερει ξεκαθαρα το μπουσα...

απλα πραγματα...

NOTHING...........BEETS........C.C.......!!!!

Κί άσε τά παιδάκια νά λένε...Βάλε καί κανά site μέ τά 0-100 καί 0-400 νά δεί ό κόσμος....

υγ. Καμμιά 25-30 κιλά τά πετάξαμε... :rotflmao:

ego na sxoliaso to thema aftonomias ekana areta xiliometra idika se taxidi gia na to do me statheres taxitites (meso oro 140) dokimazonas to A k to C to depozito k tis dio fores evgale 250 xiliometra.
    ade na po 10 xiliometra parapanome to c alla einai amelitea i diafora opos katalavenete...

mia theoria pou dimiourgisa gia na to exigiso einai oti i simadiki diafora tou A k tou C fenete
    meta tis 9-10rpm (opios theli na to di as vali 2a na perasi tis 11 k na alaxi en kinisi se A kai tha katalavi....me prosoxi plz )
    ego se ola ta taxidia kinomouname 6h k peripou 8-9rpm opote isos k giafto den eida megali diafora
    opios exei pio logki exigisi as mou pi
    filika
    stefanos
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

egw pados se taksidaki,sto A kai me 140xlm,parea me vstrom pigaina, sta 270xlm mou anapse i rezerva...ti na pw!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2009, 12:59
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2009, 18:04
  3. Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 21:06
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2005, 14:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα