Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 89

Θέμα: cbr 600 rr HANSPREE

ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ BEL-RAY ΚΑΛΛΑ?
    ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλοταξιδο και καλοστριφτο προκαταβολικα.

λαδια torco T4SR 10-40 χειμωνα. 20-50 καλοκαιρι.

THANKS ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΛΑ....
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ...

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ¨ΛΑΔΙΑ¨ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ....ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ -ΗΜΙΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΞΩΔΕΣ.....ΔΗΛ. ΑΝ ΒΑΛΩ FULL SYNTHETIK 10-50 ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙ??? ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΗΜΙΣΥΝΘ.10-40???

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    THANKS ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΛΑ....
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ...

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ¨ΛΑΔΙΑ¨ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ....ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ -ΗΜΙΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΞΩΔΕΣ.....ΔΗΛ. ΑΝ ΒΑΛΩ FULL SYNTHETIK 10-50 ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙ??? ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΗΜΙΣΥΝΘ.10-40???

Αν μιλαμε για καινουργιο μοτερ τοτε συνηθως βαζουμε ημισυνθετικο προσοχη αν ο κατασκευαστης προτεινει φουλ συνθετικα τοτε βαζουμε αυτα..... εγω γενικα ακολουθω οτι προτεινει ο κατασκευαστης

Καλοταξιδο να εισαι καλα να το χαρεις..... και μην αγχωνεσαι για τα λαδια ειναι νωρις ακομη

Ευχαριστω....την τεταρτη και υστερα απο μακροχρονιες διαβουλευσεις με την eurobank....
    (να ναι καλλα οι ανθρωποι!!!)περνω πινακιδες και ξεκιναω!!!!!.....(εν τω μεταξυ εχω δωσει το hornet 3 βδομαδες τωρα και εχω τρελαθει με το αυτοκινητο).Αυτο που με ανυσηχει λιγο ειναι οτι θα χρειαστει να ταξιδεψω αθηνα-καλαματα χωρις να εχω κανει τα απαιτουμενα 1000χλμ.βεβαια δεν θα το καψω.. αλλα οσο να ναι....(αυτο ηταν το πρωτο ερωτημα).δευτερον για δικαβαλο πως το κοβετε να το αποφυγω?δεδομενου οτι πριν το ταξιδι το μηχανακι θα εχει κανει περιπου 500-600χλμ....
    ευχαριστω εκ των προτερων....ερχονται και φωτο....σιγα-σιγα

Δεν υπάρχει πρόβλημα για δικάβαλο.Απλά μην μπείς στο τρυπάκι να το ανοίξεις!Δεν παθαίνει τίποτα το μηχανάκι μην ανησυχείς,μεγειές λοιπόν
    www.myspace.com/deathmetalito

ευχαριστω....αναμενονται και φοτο μες την εβδομαδα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alarm
    10-30 λαδια ? καλοκαιρι ? τι λετε ρε παιδια ? ελλαδα βρισκομαστε !!! και εννοειτε δεν βαζεις φουλ συνθετικα ! διαβασε το μανουαλ σου.
    15-50 (η 10-40) για το καλοκαιρι.

οσο για τα λαδια ρε αδελφε, τι καθεσε και παραγγελνεις απο εξω. ειτε bel ray παρεις, motul , castrol , αν ειναι τα νουμερα ενταξει δεν θα εχεις προβλημα με κανενα. 1002 λαδια θα ακουσεις. παρε οτι βρισκεις εκει. ειτε βακαρ λεγεται ειτε δεν ξερω εγω τι αλλο.

το rr για την ροδο ειναι περα απο αχριστω, με το hornet μια χαρα θα ησουν.

και μην το πας με 3000-4000 στροφες οπως γραφεις. ειπαμε να το στροσεις οχι να το καταστρεψεις. στροσιμο δεν παει να πει οτι δεν δουλευω το μηχανακι. το δουλευω απαλα σε ολες τις σχεσεις με περιπου το 1/3 τον στροφων του.
    αν το πας 6-7000 στροφες δεν θα παθει τιποτα. δεν ειναι και απο ζαχαρη.... οδηγα κανονικα. αλλαζε ταχυτητες. μην πηγενεις με 6 και 3000 στροφες , κακο κανεις, καλο οχι. δεν ειναι φτιαγμενο για αυτο το μηχανακι...

βασικα απ τη ροδο ειμαι περαστικος....αντε κανα 2 χρονακι ακομη...το πολυ....
    το cbr ειναι ο ερωτας με την πρωτη ματια..πιστευω εκτος απ τη θεση οδηγησης να ειναι
    πιο καλο σε σχεση με το hornet δεδομενου το 04 που ειχα (καρμπ.σου εσπαγε τα νευρα το πρωι/δεν εστριβε καμοια σχεση με το καινουργιο/γυμνο τρελο αερα ασε και αν φυσαγε κι ολας/πιο βαρυ σε σχεση με τον ανταγωνισμο)βεβαια ηταν HONDA!!!εγγυηση!!!τεσπα...σε σχεση με το λαδι εχεις δικιο..
    ετσι ειναι και με το αυτοκινητο αλλοστε γι αυτο υπαρχουν και τοσες μαρκες οσες και οι αποψεις του καθενος μας(στο hornet ειδα τεραστια διαφορα μεταξυ agip-castrol)προσωπικη μου αποψη καλυτερα τα castrol..(10-40 μιλαμε) Οσο αφορα το στρωσιμο και σ αυτο νομιζω πως εχεις δικιο,αν σκεφτεις πως εχει κοκκινα στις 15000..αν το πας με 3000 το εσκισες....τι να πεις.....

σε σχεση με το hornet καμοια σχεση στο <<γκαζι>>???? ως προς τη δυναμη?
    αισθητη η διαφορα μεταξυ 95 και 120 hp.??

οι καινουργοι κινητηρες ερχονται σχεδον στρωμενοι (μπενουν σε διαδρομους και στρωνονται)
    δεν ειναι οπως παλια,
    δεν θα ανοιγεις το γκαζι αποτομα, δεν θα πλακωνεσαι στα φρενα και δεν θα το πας στον κοφτη, βαλε και 2 ατομα και 3 και 4, απλα εχε ροη και χαλαρη οδηγιση, μετα τα 1000κμ αλλαξε λαδια και βαλε τα torco (γεια σου ρε reinmaster που μας ανοιξες τα ματια!!) απλα περιμενε να ζεσταθουν καλα τα λαδια (76°C - 84°C )και μετα σκιστο.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

τα castrol ειναι πολυ καλα λαδακια και τα βρισκεις ευκολα στην ροδο πιστευω. δεν ειναι και χωριο. agip δεν εχω δοκιμασει.
    Παντως αν ξερεις οτι θα κανεις αρκετα χιλιομετρα και 15-50 να βαλεις τωρα το καλοκαιρι δεν θα εχεις προβλημα

διαφορα στα αλογα... αυτο εξαρτατε απο την δικια σου εμπειρια. αν τα αξιοποιουσες επαρκος στο χορνετ τοτε θα τα δεις τα παραπανω στο cbr . σιγουρα θα δεις οτι στα βγαζει πιο γρηγορα τα χιλιομετρα. αλλα και αυτο παλι εχει να κανει πως οδηγουσες εσυ το χορνετ.

αυτα. οτι αλλο περι ροδου και cbr εδω ειμαστε, ρωτα.

:rotflmao: :rotflmao: xexexex να στε καλλα ρε παιδες....
    οκ εχω καλη συμπαρασταση και απο τη honda(αντιπ.)εχει εναν αρχαιγονο εκει.....
    κατι τελαιταιο...θα διαβασω βεβαια και το manual αλλα σε ποια θερμοκρασια ειναι καλλα να ξεινησεις?? χαλαρα...ποσο πρεπει να δειξει το ψηφιακο οργανο μετρησης?

απο 50°C ειναι καλα να ξεκινας χαλαρα,
    οταν ημουν νεος μου ειχαν πει 76°C αλλα το θεωρω υπερβολικο για ξεκινιμα, οταν θα θες να το σκισεις τοτε καλα ειναι μα περασει τους 76°C.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    ...κατι τελαιταιο...θα διαβασω βεβαια και το manual αλλα σε ποια θερμοκρασια ειναι καλλα να ξεινησεις?? χαλαρα...ποσο πρεπει να δειξει το ψηφιακο οργανο μετρησης?
    όση ώρα κάνεις να κουμπώσεις το κράνος σου και να βάλεις τα γάντια σου...

το μοτερ το ζεσταινουμε εν κινήσει, απλά πηγαίνοντας χαλαρά μέχρι να πιάσει θερμοκρασία λειτουργίας...

και καλοκαίρι βάζουμε λαδάκι 20-50.... το 10-40 το αφήνουμε για χειμώνα

στρώσιμο : δούλεψε το μοτέρ σε μεγάλο εύρος στροφών... απλά άνοιγε ομαλά το γκάζι, όχι χουφτώματα. Προτίμησε να κινείσαι σε διαδρομές με συνεχείς εναλλαγές στο γκάζι, μην κάνεις μεγάλες αποστάσεις με σταθερές rpm (με άλλα λόγια, δεν είναι ότι καλύτερο να βγείς εθνική, μια ευθεία και να πηγαίνεις σταθερά...)

σκέψου ότι πριν φύγει απο το εργοστάσιο, όπως έγραψε ο μακταλας, το μηχανάκι τσεκαρίστηκε δουλευοντας πάνω σε διάδρομο σχεδόν μέχρι το 90% των στροφών του....

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    όση ώρα κάνεις να κουμπώσεις το κράνος σου και να βάλεις τα γάντια σου...

το μοτερ το ζεσταινουμε εν κινήσει, απλά πηγαίνοντας χαλαρά μέχρι να πιάσει θερμοκρασία λειτουργίας...

και καλοκαίρι βάζουμε λαδάκι 20-50.... το 10-40 το αφήνουμε για χειμώνα

στρώσιμο : δούλεψε το μοτέρ σε μεγάλο εύρος στροφών... απλά άνοιγε ομαλά το γκάζι, όχι χουφτώματα. Προτίμησε να κινείσαι σε διαδρομές με συνεχείς εναλλαγές στο γκάζι, μην κάνεις μεγάλες αποστάσεις με σταθερές rpm (με άλλα λόγια, δεν είναι ότι καλύτερο να βγείς εθνική, μια ευθεία και να πηγαίνεις σταθερά...)

σκέψου ότι πριν φύγει απο το εργοστάσιο, όπως έγραψε ο μακταλας, το μηχανάκι τσεκαρίστηκε δουλευοντας πάνω σε διάδρομο σχεδόν μέχρι το 90% των στροφών του....
    ετσι ακριβως ειναι. τωρα για την θερμοκρασια. ιδικα καλοκαιρι μολις δειξει ενα νουμερ (35 περιπου ειναι) ξεκινα σιγα σιγα...
    ειπαμε δεν ειναι απο ζαχαρι, μεταλλο ειναι

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Zxr 636 ή Cbr 600 Rr
    από kufojohn στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2005, 19:47
  2. CBR 600 RR Recall
    από RapidShade στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2004, 11:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •