den tha ta pame kala emeisΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
το ξερω...![]()
αλλα μου γυρνανε τα αντερα, ειδικα η Λιβερπουλ...![]()
![]()
den tha ta pame kala emeisΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
το ξερω...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
το ξερω...![]()
δεν φεύγεις από δω σιγά σιγά;;;; Άιντε μπράβο!!!!![]()
Όταν μιλάς για θρύλους του ποδοσφαίρου θα προσέχεις τα λεγόμενα σου!!!![]()
![]()
Δεν μιλάς για ΠΑΟ ΑΕΚ ΟΣΦΠ αλλά για την ομάδα με τους 6 ευρωπαϊκούς τίτλους!!!! Τι να λέμε τώρα!
![]()
Όσο για σήμερα Barca θέλω με τα 1000 αλλά την κωλομάντσεστερ βλέπω![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Εμένα μού τα γυρνάνε όλες!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
το ξερω...![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ta makaronia pou efages ftaineΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εμένα μού τα γυρνάνε όλες!
Ωμπωωω...το είδε κιόλας ο βαμμένος!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
![]()
Δεν μιλάς για ΠΑΟ ΑΕΚ ΟΣΦΠ αλλά για την ομάδα με τους 6 ευρωπαϊκούς τίτλους!!!! Τι να λέμε τώρα!
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Ενώ ο γαύρος στα επαναφέρει στη θέση τους...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
το ξερω...![]()
Εχει 6 ευρωπαϊκους τιτλους; ....χεστηκα...παραμενει η ποιο σιχαμενη ομαδα της υφηλιου!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
![]()
![]()
![]()
![]()
standar den tha ta pame kala emeis lemeΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εχει 6 ευρωπαϊκους τιτλους; ....χεστηκα...παραμενει η ποιο σιχαμενη ομαδα της υφηλιου!
![]()
![]()
Καλά με σένα θα τα πούμε την Κυριακή,εκτός κι αν έχεις πάει βόλτα με το κότερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ta makaronia pou efages ftaine![]()
moto perpetuo
hasta luego.
πωπω θα καουμε στην μπαλα παλι το βραδυ, ενω εχουμε σοβαρα πραγματα να κανουμε..
:wacko:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ναι .....και παλι την κυριακη τα ιδια θα λες...τα γνωστα....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Καλά με σένα θα τα πούμε την Κυριακή,εκτός κι αν έχεις πάει βόλτα με το κότερο.![]()
- εε ενταξει ρε δεν πηγαιναμε για τιποτα
- ρε με κουτρουμανο παιζαμε τι ηθελες να κανουμε:;
- ελα ρε ενταξει δεν παιρνει χρονο συμμετοχης ουτε ο Μπερνς ουτε ο ενσαμπαμπουφος , πως να παιξουμε
- αφου δεν βλεπεις τι γινεται ρε απο ανεργια, πληθωρισμο;;επηρεαζονται οι δικοι μας, δνε ειανι αναισθητοι
- ρε συ αφου ηταν στημενο να βγειτε εσεις απο την αρχη...εμας δεν μας ενδιεφερε.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
πωπω θα καουμε στην μπαλα παλι το βραδυ, ενω εχουμε σοβαρα πραγματα να κανουμε..
:wacko:
όπως;;;;;;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εχει 6 ευρωπαϊκους τιτλους; ....χεστηκα...παραμενει η ποιο σιχαμενη ομαδα της υφηλιου!
![]()
![]()
δεν πειράζει... θα σου περάσει... μεγαλώνοντας θα μάθεις κι εσύ![]()
![]()
![]()
![]()
Από τον Κουτρουμάνο,το Μπερνς και τον Μπάφοτάδε το τσιμπήσατε το Χ μωρή κουφάλες πάντως....:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ναι .....και παλι την κυριακη τα ιδια θα λες...τα γνωστα....
- εε ενταξει ρε δεν πηγαιναμε για τιποτα
- ρε με κουτρουμανο παιζαμε τι ηθελες να κανουμε:;
- ελα ρε ενταξει δεν παιρνει χρονο συμμετοχης ουτε ο Μπερνς ουτε ο ενσαμπαμπουφος , πως να παιξουμε
- αφου δεν βλεπεις τι γινεται ρε απο ανεργια, πληθωρισμο;;επηρεαζονται οι δικοι μας, δνε ειανι αναισθητοι
- ρε συ αφου ηταν στημενο να βγειτε εσεις απο την αρχη...εμας δεν μας ενδιεφερε.
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.