Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Zzr 1400 η Hayabusa και γιατι? Μονο σοβαρες προτασεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ariona
    Στην εμπορική επιτυχία που είχε στην Ελλάδα το busa έπαιξε
    πολύ μεγάλο ρολο και η τιμή τις,αν κάναμε λοιπόν μια σύγκριση
    ποιότητασ-τιμής θα καταλάβεις εύκολα την επιτυχία αυτή, γιατί
    λοιπόν ο μελλοντικός αγοραστής που θα διάθεση x χρήματα να
    κοιτάξει σε κάτι πιο ακριβό ?που στην ουσία θα του προσφέρει τα ίδια(περίπου)
    πράγματα, ας πούμε ότι τα βρίσκει στην ίδια τιμή, σκέψου ποσα
    χρήματα χάνι αυτός που τι πουλάει σε σχέση με το busa, γιατί
    απλά καινούριο το kawa είναι σημαντικά πιο ακριβό!
    Όμως θα σου πρότεινα να πάρεις αυτό που σε γεμίζει περισσότερο,
    όπως σου έγραψα και στο πρώτο μήνυμα αυτό που σε φτιάχνει πραγματικά!
    ότι δήποτε άλλο πάρεις εκτος από αυτό απλά θα το αλλάξεις σύντομα! (και αυτό κοστίζει πιο ακριβά!).
    Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο, και την υπομονη σου!!!!

αν πρόκειται να το χρησιμοποιείς σε ταξίδια, κανείς δε μπορεί να σου πει πιο θα είναι πιο βολικό απο τα δύο ... μόνο αν δοκιμάσεις θα μπορείς να έχεις σαφή εικόνα...

αν δε σε ενδιαφέρει η σπορ οδήγηση, μπορείς να δείς και το FJR ...

το blackbird πλεον υστερεί σε όλους τους τομείς, εκτός των φρένων που είναι πολύ φιλικά και αποτελεσματικα ...

κατά τ΄άλλα, θα πάρεις μπουσα, γιατι:

- σου αρέσει η πρωτότυπη σχεδίαση
    - γουστάρεις απόλυτες επιδόσεις
    - έχει ροπηηηη
    - ζητάς αξιοπιστία
    - θες να το ξαναπουλήσεις εύκολα κάποια στιγμή
    - υπάρχει πληθώρα after market αξεσουάρ βελτίωσης
    - στρίβει καλύτερα
    - είναι φθηνότερο

θα πάρεις zzr γιατί:

- είσαι κολλημένος kawasaκικός
    - υπάρχει έκδοση με abs
    - είμαστε ήδη πολύ busaiοι ...

αν είσαι φιλικός με το δεξί γκρίπ, κανένα δε θα σου διαλύσει λάστιχα, ούτε θα κάψει περισσότερη βενζίνη απο τα άλλα πιο ήρεμα ταξιδιάρικα μεγάλα ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Με φαγατε ρε ατιμοι με φαγατε!!!!!!!!
    Αν υπαρχει καποιος χριστιανος να μου πει που μπορω να κανω ενα τεστ
    και στις δυο πληρωνοντας φυσικα την καταληλη εγγυηση .
    Γιατι ξερετε οτι για να κανω μια αγορα τετοια, πρεπει σε αυτο που θελουν τα ματια να συμφωνει και το σωμα .
    Τι να το κανω αν μου αρεσει τρελα και μολις το καβαλαω να αρχιζουν τα πονιδια?
    Γι αυτο λοιπον τον τελευταιο λογο τον εχει ενα τεστ!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elefsina
    Με φαγατε ρε ατιμοι με φαγατε!!!!!!!!
    Αν υπαρχει καποιος χριστιανος να μου πει που μπορω να κανω ενα τεστ
    και στις δυο πληρωνοντας φυσικα την καταληλη εγγυηση .
    Γιατι ξερετε οτι για να κανω μια αγορα τετοια, πρεπει σε αυτο που θελουν τα ματια να συμφωνει και το σωμα .
    Τι να το κανω αν μου αρεσει τρελα και μολις το καβαλαω να αρχιζουν τα πονιδια?
    Γι αυτο λοιπον τον τελευταιο λογο τον εχει ενα τεστ!!

ολοι εχουν δικιο περι μεταπωλησης κλπ....απλα εγω σκεφτομαι οτι απο Transalp θα ηταν ποιο "ομαλη" η μεταβαση σε ενα ZZR καθως ειναι ποιο τουριστικο...

το HAYABUSA ειναι το συνωνυμο του γκαζιου και της αδρεναλινης αλλα ειναι μηχανακι για "εντασεις" και οχι τοσο χαλαρο.... να σκεφτεις πως ειμαι και SUZUKImaniac
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ολοι εχουν δικιο περι μεταπωλησης κλπ....απλα εγω σκεφτομαι οτι απο Transalp θα ηταν ποιο "ομαλη" η μεταβαση σε ενα ZZR καθως ειναι ποιο τουριστικο...

το HAYABUSA ειναι το συνωνυμο του γκαζιου και της αδρεναλινης αλλα ειναι μηχανακι για "εντασεις" και οχι τοσο χαλαρο.... να σκεφτεις πως ειμαι και SUZUKImaniac

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

1. Το 14ρι ακόμα και μαμά είναι πανγρήγορο, το ίδιο σχεδόν με το Χαγιαμπούσα. (να μη μιλήσω πως είναι με ελεύθερες εξατμίσεις + χωρίς την δεύτερη σειρά των πεταλούδων στο ψεκασμό.)

2. Ο συνεπιβάτης κάθεται πολύ πιο άνετα στο ΖΖR απ΄ότι στο Χαγιαμπούσα.

3. Το ΖΖR έχει πολύ καλύτερα φρένα (+abs προαιρετικά)

4. Το ΖΖR στρίβει το ίδιο καλά με το Χαγιαμπούσα αρκεί ο αναβάτης να ξέρει τι κάνει, και να το λέει η καρδιά του. Ο άπειρος και με τα δύο θα δυσκολευτεί, ειδικά στα κλειστά κομμάτια.

5. Το Χαγιαμπούσα έχει πιο ομοιογενή σχεδίαση με εξαίρεση την ουρά που προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Το ΖΖR είναι άλλο μηχανάκι μπροστά και άλλο πίσω. Μπροστά δείχνει φουτουριστικό, πίσω κάπως παλιομοδίτικο.

6. Η τιμή του Χαγιαμπούσα είναι άπαιχτη. Στην καwasaki θα έπρεπε να ρίξουν την τιμή ώστε να βοηθήσουν το μηχανάκι να πάει καλύτερα στην αγορά αλλά...

7. Φίλος με το πρώτο 14ρι έχει κάνει 55,000 Km και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Παράλληλα έχει ολοκληρώσει το california 3 και στην εθνική το λιώνει. Αλλά και ο κινητήρας του Suzuki είναι εξαιρετικά αξιόπιστος.

8. Για το φινιρισμα έχω παράπονα και για τα δυο. Το παλιό ZZR11 που έχω, εχει πολύ καλύτερη ποιότητα βαφής και από τα δύο. Δεν μου αρέσουν οι κολλήσεις στο ψαλίδι του Χαγιαμπούσα δεν μου αρέσει η ποιότητα των πλαστικών του kawa.

9. Το βάρος των εξατμίσεων είναι υπερβολικό και στα δυο. Χρειάζεται η άμεση αντικατάσταση και στα δυο.

10. Το kawa έχει μικρότερη γωνία κάστερ και μικρό μεταξόνιο για την κατηγορία χωρίς να κουνάει στα πολλά αλλά θέλει έμπειρο οδηγό που να μη κλείνει το γκάζι εκεί που δεν πρέπει.
    Το μπούσα στρίβει πολύ ωραία , είναι σαφώς πιο σπορ.

11. Τα kawa πάντα στο ελάντα δεν ήταν εμπορικά.

πάρε αυτό,
    που όταν το βλέπεις λιώνεις...

και όταν το μάθεις καλά πρόσεχε γιατί δαγκώνουν και τα δυο.

Eγώ θα'παιρνα μπουσα μόνο εάν:

είχε φρένα

είχε άλλο κώλο

και....

ΔΕΝ ΗΤΑΝ SUZUKI...... :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR
    αυτη η μοτοσυκλετα φιλε μου (για μενα παντα)σου κανει ολα τα κεφια!!δλδ σε παει στη δουλεια και σε φτιαχνει!!!σε παει ταπα και δεν εχει και τρελες διαφορες απο τα ss(η suzuki το λανσαρει σαν super sport)και αν εχεις και χερια(γνωσεις του αθληματος)τα καταπινεις τα ss σε στροφατους δρομους(καλα στης ευθειες κερνας ανοιχτα τσικουδιες τους απαντες)και το ετερον ημιση δεν παραπονιετε!!!καθως η σελαρα βολευει τα μαλακα ομορφα μορια!!!!και το φορτωνεις και φευγεις για αλλα μερη μαζι με τα ομορφα μορια και αντε γεια!!!τωρα θα το αλλαζα μονο με το καινουργιο busa!!οι γνωμες διαφερουν βεβαια οποτε η αποφαση ειναι ολη ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!και το kawasaki καλη μοτοσηκλετα ειναι αλλα δεν ειναι HAYABUSA!!!!!! :a19:
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    φιλε μου εγω με τη σειρα μου θα σου προτεινα το BUSA.Oδηγοντας το μου φανηκε πιο ελαφρυ απο οτι δειχνει εχει πολυ γκαζι στριβει καλα και ειναι αρκετα ανετο σε σχεση με SS.Επισης ενας πολυ σημαντικος παραγοντας ειναι η μεταπωληση.Το KAWA πουλειεται πολυ δυσκολα.Το BUSA ομως πανευκολα!!!!!Οποιο και να διαλεξεις καλα χιλιομετρα και παντα ΟΡΘΙΟΣ!!!!!!!!!!!!
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ...ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΧΙ!!!!!!!!

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    1. Το 14ρι ακόμα και μαμά είναι πανγρήγορο, το ίδιο σχεδόν με το Χαγιαμπούσα. (να μη μιλήσω πως είναι με ελεύθερες εξατμίσεις + χωρίς την δεύτερη σειρά των πεταλούδων στο ψεκασμό.)

4. Το ΖΖR στρίβει το ίδιο καλά με το Χαγιαμπούσα αρκεί ο αναβάτης να ξέρει τι κάνει, και να το λέει η καρδιά του. Ο άπειρος και με τα δύο θα δυσκολευτεί, ειδικά στα κλειστά κομμάτια.

5. Το Χαγιαμπούσα έχει πιο ομοιογενή σχεδίαση με εξαίρεση την ουρά που προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Το ΖΖR είναι άλλο μηχανάκι μπροστά και άλλο πίσω. Μπροστά δείχνει φουτουριστικό, πίσω κάπως παλιομοδίτικο.

6. Η τιμή του Χαγιαμπούσα είναι άπαιχτη. Στην καwasaki θα έπρεπε να ρίξουν την τιμή ώστε να βοηθήσουν το μηχανάκι να πάει καλύτερα στην αγορά αλλά...

7. Φίλος με το πρώτο 14ρι έχει κάνει 55,000 Km και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Παράλληλα έχει ολοκληρώσει το california 3 και στην εθνική το λιώνει. Αλλά και ο κινητήρας του Suzuki είναι εξαιρετικά αξιόπιστος.

8. Για το φινιρισμα έχω παράπονα και για τα δυο. Το παλιό ZZR11 που έχω, εχει πολύ καλύτερη ποιότητα βαφής και από τα δύο. Δεν μου αρέσουν οι κολλήσεις στο ψαλίδι του Χαγιαμπούσα δεν μου αρέσει η ποιότητα των πλαστικών του kawa.

9. Το βάρος των εξατμίσεων είναι υπερβολικό και στα δυο. Χρειάζεται η άμεση αντικατάσταση και στα δυο.

10. Το kawa έχει μικρότερη γωνία κάστερ και μικρό μεταξόνιο για την κατηγορία χωρίς να κουνάει στα πολλά αλλά θέλει έμπειρο οδηγό που να μη κλείνει το γκάζι εκεί που δεν πρέπει.

πάρε αυτό,

Tα ειπες ολα.
    Ειμαι κολλημενος suzukakias,αλλα η αληθεια να λεγεται.Το 14αρι ειναι πολυ καλο μηχανημα,παρολα αυτα ακριβο σε σχεση με το busa και γι αυτο πιστευω δεν πουλησε.
    "ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ"(Τζιεσεξαριος ο εβδομος)
    [img]http://xs321.xs.to/xs321/07474/suzukaki.jpg[img]

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΣΑΚΟ Το avatar του/της BILL VUZAS
    Φιλε κατι γραφεις για ταξιδια,θα αναζητας την χαλαροτητα του τρανσαλπ.Ταξιδια και καθε 5000 χιλιομετρα λαστιχα δεν γινεται.Ολα τα αλλα ειναι υπερ του Χαγια εκτος των φρενων που ειναι για χεσιμο.Φρονημοτερη αγορα το ΧΧ.Απο οτι γραφεις εχεις 5 χρονια το Χοντα,εαν μπεις σε αυτου του ειδους τις μοτοσυκλετες θα μπεις στο τριπακι των αλλαγων,θα σε απασχολει συνεχως διοτι εχεις ενα μηχανακι γενικης χρησης και θες να παρεις μηχανη ειδικης χρησης.

ΠΑΤΕΡΑΣ. Το avatar του/της z.k.a.p.
    ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ 2 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ!!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΕΣ. ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΗΑΥΑ 08 ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙΡΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΒΑΛΕ ΚΑΙ 2 YOSHIMURA ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ(ΠΕΤΣΑ).
    ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΦΑΓΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...........
    Z.K.A.P

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Χάσμα άνάμεσα στό μηχανάκι πού είχες καί αύτό πού θές....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    Δωσε βαση σ΄αυτο...
    ...cause the place seems still alive...

ΚΩΣΤΗΣ ZZR1400R Το avatar του/της booktsio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ

πάρε αυτό,

ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΣ:
    πάρε αυτό,

ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΗΧΑΝΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ!

ΑΡΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ.
    ΕΧΩ ZZR1400 2008ABS
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ kostasYZ [/i] ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ. ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Α Π Α Ι Χ Τ Ο!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ , ΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ !!!

ΚΑΙ ΤΟ BUSA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ- ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

ΑΥΤΑ.

Δεν ξερω να οδηγω Το avatar του/της 888hayabusa
    Ηayabusa και ξερο ψωμι..

Τοσα μηνυματα σου λενε τα ιδια και τα ιδια..

Εγω θα σου πω οτι μολις πριν απο λιγες ημερες γυρισα απο ταξιδι που ειχα παει δικαβαλος και διβαλιτσος με το Κ8 μου σε ολη σχεδον την ευρωπη..
    Καθε ημερα βολτας μετα απο 800 η 1000 χιλιομετρα,κατεβαιναμε καναμε μπανιο και καναμε βολτα με τα ποδια η παλι με τη μηχανη,και πιναμε της μπυρες μας ξεκουραστοι..

Επεισης θα σου πω οτι καθε χρονο γινετε πανευρωπαικη συγκεντρωση Hayabusa στη Γερμανια(μπορεις να ριξεις μια ματια στις φωτογραφιες που εχουμε στην ιστοσελιδα της λεσχης μας)και θα καταλαβεις.450 hayabusa ειχαμε μαζευτει φετος..

Προβλημα και μαστορα δεν θα χρειαστεις ποτε,ειτε κανεις σερβις ειτε οχι

Αυτα τα ολιγα...Τωρα για το ποιος την εχει μεγαλυτερη,ολοι το ξερουμε
    http://ridingschool888.blogspot.gr/

eho odigisei kai ta 2 ego

eho BUSA 08 tora,
    alla antikeimenika to ZZR1400 einai apistefto mihanaki kai den tha me halage na eiha afto epeidi
    1)ehei kalytera frena
    2)einai poly kako mihanaki emfanisiaka
    3)den kykloforoune polla
    4)thesi odigiseis

to busa to pira epeidi panta eiha tetio styl moto kai vamenos BUSAS poy eimai kai olas
    (cbr1100xx,hayabusa GEN1 kai tora GEN2)
    oso afora tin metapolisei mporei na min poulaei to ZZR san to BUSA alla teteies epohes kai na thes na pouliseis 08 busa kaneis den plironei ara ola ehoune na kanoune me tin agora,kata ti gnomi moy i timi toy BUSA ehei xeftilistei epeidi kykloforoune paraaaa polla pleon,san papakia ehoune ginei gmt (

alla kala ehei to BUSA kai alla kala to ZZR

EPISIS to FJR einai super sport tourer!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2010, 08:56
  3. Μόνο σοβαρές προτάσεις ..!!!
    από OldMan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2010, 03:49
  4. ZZR 1400 Vs GSX-R 1300 Hayabusa (2008)
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2008, 10:01
  5. Μόνο σοβαρές προτάσεις
    από sotpag στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 16:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας