Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: κληση απο δημοτικη αστυνομια

βολτάδικο μέλος
    Με είχαν γράψει πέρσι, σταθμευση με παρκόμετρο... 20 ευρά... έσκισα την κλήση, δεν το πλήρωσα.
    1 χρόνο μετά, μου ρχεται ειδοποίηση σπίτι, πάλι 20 ευρά... δεν το πλήρωσα, το σκισα...
    και όσο δεν υπάρχει επίσημα κάποια υπογραφή μου ότι έλαβα γνώση, δεν θα την πληρώσω!
    κωλοπαρκόμετρα!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    άλλο τα παρκόμετρα... αυτά είναι διά νόμου παράνομα... τους γράφεις κανονικότατα και δεν μπορούν να σε ακουμπήσουν κιόλας καθώς μιλάμε για ιδιώτες και οχι για δημόσιο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Γνώμη μου: πλέρωσέ το γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί.
    Αλλά πρίν το πλερώσεις πήγαινε κάνε ένσταση στο δήμο. Ο νόμος σου δίδει το δικαίωμα να κάνεις ένσταση με το σκεπτικό ότι μπορεί να ήταν κάποια έκτακτη ανάγκη που σε ώθησε να παρανομήσεις (λχ, πάρκαρες παράνομα διότι στην αποπάνω πολυκατοικία ήταν ο γιατρός που έπρεπε να σε δει κτλ). Κάνεις την ένσταση, περνάει μια περίοδος επεξεργασίας από τη δημοτική αρχή και συνήθως το πρόστιμο μειώνεται κατά 20-30%.
    Το αυτό έκανα εγώ όταν με έγραψαν (πάρκαρα παράνομα για 10 λεπτά σε θέση μόνιμου κάτοικου παλαιάς πόλης Χανίων, για να πάρω από τη μητρόπολη την άδεια γάμου. Έκανα ένσταση καθότι ναι μεν αναγνώρισα το παράνομο της πράξης μου αλλά υπήρχαν 25 κενές θέσεις εκεί που πάρκαρα και όταν το άφησα το όχημα και όταν πήγα να το πάρω). Πλήρωσα 30% λιγότερο πρόστιμο 2 χρόνια μετά.
    Καλή τύχη
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

συμφωνα με την υπαλληλο στα βεβαιωμενα της ΔΟΥ Ν. Ιωνιας (θεσσαλονικη) οι κλησεις απο το δημο δεν πανε εφορια

το ανεφερα γτ εκεινη τη στιγμη πληρωνα το προστιμο ενος τυπου για κτεο
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    μηπως εχεις μετα προβλημα αν χρειαζεσαι κατι απο τον δημο?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

εγώ πάντως είμαι της άποψης ότι

τους πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά τέλη κυκλοφορίας πρέπει να τους πληρώνουμε και το παρκάρισμα. η δημοτική αστυνομία το μόνο που κάνει είναι να βγαίνει και να μοιράζει κλήσεις .. κακός που την ονόμασαν "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" έπρεπε να την είχαν ονομάσει "Δημόσια εισπρακτική υπηρεσία. οι Δημοτικοι επρεπε κατα την γνωμη μου να ειχαν και ενα ρολο προστασιας αλλα που ?

Οι νομοι της Ελλαδας ειναι καθαρα εισπρακτικοι για να τα παιρνουν απο τον λαο και να τα βαζουν στις τσεπες αυτοι που σπουδασαν " Γινε πολιτικος για να μπορεις να κλεβεις νομιμα τον λαο και αν σε πιασουν παλι να την βγαζεις καθαρη " .

Ντροπη αισχος στο συστημα.......

japanesechoppersarthens Το avatar του/της castor
    ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡ@@@@ΔΙΑ ΣΟΥ:!!!!!!!!!!!:a57: :a57: :a57: :a57: :a57:
    F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaliba
    εγώ πάντως είμαι της άποψης ότι

τους πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά τέλη κυκλοφορίας πρέπει να τους πληρώνουμε και το παρκάρισμα. η δημοτική αστυνομία το μόνο που κάνει είναι να βγαίνει και να μοιράζει κλήσεις .. κακός που την ονόμασαν "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" έπρεπε να την είχαν ονομάσει "Δημόσια εισπρακτική υπηρεσία. οι Δημοτικοι επρεπε κατα την γνωμη μου να ειχαν και ενα ρολο προστασιας αλλα που ?

Οι νομοι της Ελλαδας ειναι καθαρα εισπρακτικοι για να τα παιρνουν απο τον λαο και να τα βαζουν στις τσεπες αυτοι που σπουδασαν " Γινε πολιτικος για να μπορεις να κλεβεις νομιμα τον λαο και αν σε πιασουν παλι να την βγαζεις καθαρη " .

Ντροπη αισχος στο συστημα.......
    + 1

τι να χρειαστεις απο το δημο? εκτος αν εχεις επιχειρηση που πχ πληρωνεις δημοτικα τελη. ασε που κ αυτα τα πλερωνεις μεσω δεη
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
    ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡ@@@@ΔΙΑ ΣΟΥ:!!!!!!!!!!!:a57: :a57: :a57: :a57: :a57:

φιλε μου αν τους γραψω εγω , εσυ , και ολοι συνανθρωποι μας θα εξακολουθησουν παλι να μας πηδ.....νε . Δεν πρεπει να ειμαστε απαθεις με οτι δυναμη εχουμε πρεπει να φωναξουμε να πουμε τις αποψεις μας . ευτυχως που υπαρχουν μερικοι σε καποιες θεσεις οπου μπορουν να περασουν μηνυματα στον κοσμο οτι δεν παει αλλο αυτην η κατασταση ..

Σκεψου οτι ο καθε Ελληνας πολιτης αυτα τα τελευταια χρονια εχει χρεωθει 9χιλιαδες ευρω ..
    Γιατι ρε π........στη γιατι δεν εγινα πολιτικος να μπορω να κλεψω και εγω ?

Πλήρωσέ την , φύλαξε την απόδειξη για μελλοντική ''αβλεψία'' τους ( να στην ξαναστείλουν δλδ) και ξεμπέρδευε από τα αν και τα ίσως γιατί θα σου γίνει έμμονη ιδέα το αν θα προσαυξηθεί, αν θα πάει στην εφορία και αν θα την πληρώσεις κάποτε διπλή κλπ κλπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    βέβαια βρήκα και αυτό έτσι;...

ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Π.Δ 23/2002 (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ www.et.gr) ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 4 ΚΑΙ 34 ΤΟΥ Κ.Ο.Κ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 3274/2004. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΡΑΜΠΕΣ Α.Μ.Ε.Α, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ, ΔΙΠΛΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ ΜΕΣΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ.) ΠΛΕΟΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΟΥ

Gandalf
    Παιδιά επειδή και γω έφαγα μια 80άρα κήση μπορεί να πει κάποιος υπέυθυνα αν υπάρχει κάποιο ΠΔ/νόμος που να δίνει το δικαίωμα στη δημοτική αστυνομία:
    α)να βεβαιώνει παραβάσεις
    β)να νομιμοποιείται να εισπράτει πρόστιμα;

Το λινκ του gandalf www.et.gr απαιτεί να'σαι συνδρομητής

Ζετα Αγαπη μου!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Για πόσα ευρά μιλάμε??
    Υπάρχει η φήμη οτι οι κλησεις απο την δημοτική αστυνομία δεν έχουν κάποια δικλίδα ασφαλείας για να πιάνουν τους μπαταχτσίδες!(κοινώς αν δεν πλήρώσεις δεν τρέχει μία), άλλα το θέμα είναι ρισκάρεις..??? :o
    εγω ρισκαρα και πο 20 ευρα μουρθε 50 μετα απο ενα χρονο.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xesemas
    εγω ρισκαρα και πο 20 ευρα μουρθε 50 μετα απο ενα χρονο.

wraio nick-name

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    TOLISTOLAROS

http://www.poeota.gr/_download/pd232002.pdf

άρθρο 33 , παράγραφος β.

Αυτό είναι το σχετικο Προεδρικό Διάταγμα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    TOLISTOLAROS

http://www.poeota.gr/_download/pd232002.pdf

άρθρο 33 , παράγραφος β.

Αυτό είναι το σχετικο Προεδρικό Διάταγμα.

Gandalf
    "β)Ο έλεγχος για τη στάθμευση πάσης φύσεως οχημάτων εκτείνεται τόσο στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης όσο και σε χώρους εκτός αυτών.
    Για την άσκηση της αρμοδιότητας αυτής εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 26 παρ.1 του Ν.1080/80 και των άρθρων 104 και 105 του Ν.2696/1999 (Α57) "

Ποιά είναι τα άρθρα 26 παρ.1 του Ν.1080/80 και τα άρθρα 104 και 105 του Ν.2696/1999 (Α57);

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    από paulopoulos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2011, 12:02
  2. Δημοτική αστυνομία
    από dimperd7 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2006, 09:29
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2006, 21:55